Şimdi Ara

Fifa 2006 Demo Çıktı! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EnCoDeR

    Fifa 2005 te biraz düzelme vardı ama eğer bu fifa 2001 gibi olduysa ben fifayı bir daha oynamam.Daha pes oynamaya şansım olmadı inşallah bu oyununda tadına bakarım Ama şu varki NBA konusunda EA rakipsiz.



    Nba 06 nın demousunuda senden bekliyoz EnCoDeR




  • Fifa yine becerememiş...Kendinizi kandırmayın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 17egemen

    Fifa yine becerememiş...Kendinizi kandırmayın.




    +1
    Gönül ister ki Fifa PES kadar iyi oyunlar çıkarsın. Burada tartışan , fikir beyanında bulunan arkadaşlardan EA Sports a veya Konami ye ortak olan yok. Ben şimdilik PES in daha iyi olduğunu düşünüyorum ama FIFA nın da PES e yaklaşması demek bizim ileride çok daha güzel oyunlar oynayacağımız demektir. Ol sebepten hepimiz dua edelim de FIFA sadece görüntü olarak değil oynanabilirlik açısından da kendini geliştirsin.

    FIFA 06 ya gelince;
    Taraftarların görüntülerindeki değişiklik tribün atmosferini çok güzel ve etkileyici bi hale getirmiş.
    Takım kimyası gibi bazı güzel özellikler iyi düşünülmüş. Fakat FIFA 2004 ten beri süre gelen bi kontrol zorluğu var. Kanaatimce bu oyunu daha zor hale getirmek amacıyla yapılmış yani kasti olarak.

    Köşe yazısı gibi oldu kusura bakmayın. Son olarak her iki oyun da kendilerini küçük makyajlarla piyasaya tekrar tekrar sürüyorlar. Ama şu anda en iyi olan oyun PES.




  • Ben ps1 den beri we oynuyorum fifayı da 98 den beri takip ederim. Benim için önemli olan oyunun zevk vermesi pes3 beni 1 sene boyunca futbol konusunda tatmin etmişti ama pes4 hayal kırıklığı oldu benim için. Neyse pes3 ten bu yada en çok zevk aldığım futbol oyunu bu fifa 06. Gerçekten pesin iyi yanlarını kopyalayıp eksik kısımları ayırmayı bilmiş.
  • YAW PESCİLER Bİ GİDİN MADEM SEVMİYORSUNUZ NEDEN GELİYORSUNUZ MADEM KÖTÜ ATMAYIN MESAJ FALAN POST ARTTIRMAK AMAÇLI BOŞ MESAJLAR

    hayır şunu merak ediyorum madem oyun kötü bırakın oynayın pesciğinizi biz size bişey diyor muyuz aa fifa konusu açıldı hadi dalga geçelim mantığı spor bölümünde gs fb burda pes fifa yakında bütün forumlarda kavga çıkacak valla
  • Arkadaşlar Fifayıda oynarız Peside ama artık kabul edin futbol duygusunu en iyi yaşatan Pes. Fifa grafikleri geliştereceğine Fifa96 daki ruhu yakalasa iyi olur. Fifa96 yı indirin bir oynayın bakın ne güzel oyunmuş diyeceksiniz
  • ya beyler bırakın pes di fifaydı da şunu ikinci yarıyı oynayabilek için patch i falan çıkmadı mı delirecem yaw
  • hacı fifa 99 dan daha yimi bana onu söyleyin
    hala 99 gibi zevklisini çıkmadı
  • arkdaşalar indirdim demoyu fena değil oyun ama yenilikler çok ta değil
  • Fifa 2005'te joystik yana kayma olayı benim de eskiden premier league stars dahil pek çok oyunda olurdu. Gamepad'i çıkarınca düzelirdi. Ama denetim masasında oyun çubuğundan gamepad'in ayarlarını bir yapmayı deneyin. Çünkü orada biraz yana kaymış olarak kuruluyor bazı joystik ve gamepadler.
  • ark.lar fifa 2006 da grafik olarak hic bi degisiklik yok..Bu da artık fifa nın tahtını elden gitmesine sebep oluyo..
  • saoL Link İçin :) Mac Oynamam Ama merak ettim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hellmarch

    Arkadaşlar Fifayıda oynarız Peside ama artık kabul edin futbol duygusunu en iyi yaşatan Pes. Fifa grafikleri geliştereceğine Fifa96 daki ruhu yakalasa iyi olur. Fifa96 yı indirin bir oynayın bakın ne güzel oyunmuş diyeceksiniz


    +1

    Bunun yanında Fifa98 RTWC'ı da tavsiye ediyorum. Oynayın ve farkı görün...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.