Şimdi Ara

FIFA 20 [PC ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
11
Favori
104.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nikefootball N kullanıcısına yanıt
    Ben de Aubameyang'ı almayı düşünüyordum ama siz böyle deyince bi ulan acaba almasam mı dedim. Sizinle aynı durumu Son'da yaşıyorum ben de. Herkes takır takır oynatıyor, bende tutmadı gibi. Yerine Romarinho falan koyunca takım hem kafa toplarında daha iyi oluyor, hem de fizik açıdan.

    Moura konusunda yapacak bir şey yok hocam, bozuk çar o. 83'lük kart ama 89'luk kartlarla eşdeğer oynuyor. Hızlı olduğu için her yerde oynuyor, ben sol MO'ya çektim. İşimi fazlasıyla görüyor. Muhtemelen Mbappe aldığımda Son'u MO'ya düşürüp öyle yedeğe çekeceğim.

    FIFA 20 [PC ANA KONU]




  • Bilmiyorum belki taktikle alakalıdır yani boşa kaçmıyor, arkaya koşu yap dememe rağmen, top ayağına gelince diğer oyuncularda kolay kaybetmiyorum ama Abumeyang saklayamıyor topu, hızı yüksek görünmesine rağmen ondan daha düşük hızlı adamlar ondan daha hızlı gidiyor gibi. Patlama gücü düşük. Topu alınca hemen hızlanamıyor. Bende rakiplerde Abumeyang'ın bana karşı efsane oynaması nedeniyle aldanıp aldım ama belki de benim oyun tarzıma uygun değil. Ben santrafor ile kanat ve orta saha oyuncuları ile verkaçlarla gidiyorum genelde. Squad Battle'da zor seviyelerde oynuyorum ceza sahasına girmek imkansız zaten. Ara pası atayıp koşsun vursun diyorum ama bir türlü geçmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nikefootball

    Bilmiyorum belki taktikle alakalıdır yani boşa kaçmıyor, arkaya koşu yap dememe rağmen, top ayağına gelince diğer oyuncularda kolay kaybetmiyorum ama Abumeyang saklayamıyor topu, hızı yüksek görünmesine rağmen ondan daha düşük hızlı adamlar ondan daha hızlı gidiyor gibi. Patlama gücü düşük. Topu alınca hemen hızlanamıyor. Bende rakiplerde Abumeyang'ın bana karşı efsane oynaması nedeniyle aldanıp aldım ama belki de benim oyun tarzıma uygun değil. Ben santrafor ile kanat ve orta saha oyuncuları ile verkaçlarla gidiyorum genelde. Squad Battle'da zor seviyelerde oynuyorum ceza sahasına girmek imkansız zaten. Ara pası atayıp koşsun vursun diyorum ama bir türlü geçmiyor.
    Ben de verkaçlar ile ilerliyorum mümkün olduğunca. Zaten 4-3-3 seçmemizin muhtemel amacı bu :) Aynı düşünmüşüz gibi. Verkaçta sıkıntı olmuyor da kanat bölgesinde Mendy, Semedo, Alex Telles gibi adamlar varsa çabuk yakalıyorlar maalesef. Bu arada James'in hızı 98 ama fark etmiyor yani. 85'lik hıza sahip adam bile gelip alabiliyor topu maalesef.




  • Şu pas hataları deli ediyor beni. Oyuncularla mı ilgili acaba yoksa bu destek ayarlarını manuele mi çekmek gerek. Yardımlı seçili bende ya yavaş gidiyor ya farklı yöne gidiyor.
  • 66k para var. Gelişmiş SBC'leri yaptım ama pek bir şey çıkmadı. Henderson yerine Pogba, Felipe Anderson yerine Mane veya Ndidi yerine Kante düşünüyorum. Kante 67k, Pogba 60k, Mane 47k civarı.

    FIFA 20 [PC ANA KONU]
  • nikefootball N kullanıcısına yanıt
    Savunma ikilisi çok ağır. Herkeste 99 paceli adam varken ikisi haşat olur. En azından biri 80+ pace ve shadow basılı olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 21 Mayıs 2020; 14:4:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Savunma ikilisi çok ağır. Herkeste 99 paceli adam varken ikisi haşat olur. En azından biri 80+ pace ve shadow basılı olmalı.
    Gomez'i denemiştim ama o da hamlelerde başarısız kaldı. Evet defans ağır kalıyor Lengleth'i değişmek istiyorum hızı iyi gibi görünse de laporte ondan daha iyi müdahlelerde ve hızı da kapatıyor.

    Bu arada SBC'leri yapayım dedim 1000 liralık adamlar 3-4 bin olmuş. Futbindeki kadro önerilerine göre herkes aynı adamları isteyince fiyat artıyor.
  • Şu oyunu ucuza bi düşürsem online'da tokat manyağı yapıcam herkesi ama işte gereksiz pahalı
  • Bundesliga 83+ Upgrade SBC'yi yaptım 20K'ya, TOTSSF Ginter verdi. Dedim aha şansımız var hemen arkasına da Liga NOS ve Bundesliga TOTSSF garantili SBC'leri yapayım dedim. 200K'ya yakın para harcadım ve gele gele Hradecky ve Ruben Dias çöpleri geldi.
  • İyi ben yine az harcamışım :D 30k civarı harcadım Liga NOS için. Bana da gele gele Stoper Marcano geldi. İspanyol olmasını kullanıp, kaleye De Gea'yı çekip kullanmayı düşünüyorum artık. Laporte'un 90'lık kartıyla iyi bir ikili olmasını umuyorum. Alex Telles ya da Rafa geleydi süper olacağıdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AtomCmyLMz

    İyi ben yine az harcamışım :D 30k civarı harcadım Liga NOS için. Bana da gele gele Stoper Marcano geldi. İspanyol olmasını kullanıp, kaleye De Gea'yı çekip kullanmayı düşünüyorum artık. Laporte'un 90'lık kartıyla iyi bir ikili olmasını umuyorum. Alex Telles ya da Rafa geleydi süper olacağıdı.
    Liga NOS'a ben de 40K falan harcadım. Bundesliga fazla tutuyor. Sakın yapma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

    Şu oyunu ucuza bi düşürsem online'da tokat manyağı yapıcam herkesi ama işte gereksiz pahalı
    zaten topu topu 2 ay daha oynanır bu, access al 2 aylık
  • Geçenlerde 25 binlik paketlerden bir tane alıp açtım oblak çıkı 96'lık. Sonra 100 k harcadım 25-35-45k lık. Hiç bir şey çıkmadı. Boşa gitti. Şimdi Mega paketleri yapmaya çalışıyorum ama yine bir şey çıkmıyor içinden.
  • nikefootball N kullanıcısına yanıt
    Hocam aman o paketlere para yatırma. Onun yerine gelen haftalık görevleri yapıp para biriktirsen istediğin topçuya daha çabuk erişiyorsun. Paketlerde yazan %8-10 ihtimal falan hikaye gibi geliyor bana.
  • Bugün 60k ile Kante, Pogba veya Mane'den birini alacaktım fakat kadro kurma görevlerini yapayım dedim. Adam gibi bir şey çıkmadı. Max 85'lik denk geldi. Bunları saklamak mı mantıklı yoksa satışa hemen sunuyormusunuz. Bazen yeni görevlerde lazım oluyor fiyatı aşırı yükselebiliyor. Mesela Dusseldorf'tan Adan Bodzek var elimde. Bundesliga görevleri nedeniyle kıymetli olmuş. 7500'den satışa sundum. Mesela görevlerde Ajax oyuncuları ile gol atıp asist yap olayı vardı. Bugün Hakim Ziyech ile Tadic çıktı o açıdan iyi oldu. Bu görevleri belki yapabilirim. Bu tarz durumlar için stok yapıyorum pek oyuncu satmıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla oyuncuların değeri her geçen gün düşüyor, özellikle yeni kart çıkınca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 21 Mayıs 2020; 21:6:17 >
  • Bundesliga kartları işi bozdu. Elimde böyle kartlar var. Normalde full ingiltere kadrosuydu. Bu kartlar gelince etrafına takım kurmak gerekiyor. Satamıyoruz kartları da. Oblak'ı satabiliyorum sadece.

    Oblak'ın önüne Varane ve Militao'yu düşünüyorum hızlı defans olması ve uyum sağlaması için. Komple takımı değiştirmek gerekiyor. Ön liberoda Bundesliga'da oynayan İspanyol isimler pek iyi değil. Kimyayı kuramıyoruz bu nedenle. En hızlı defans ve ön libero hattını kurmak istiyorum. En çok golü bu yüzden yiyorum.
    Bu kartları yokmuş gibi düşünüp normal kadromu mu kursam bilemedim.

    FIFA 20 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 22 Mayıs 2020; 21:43:11 >




  • nikefootball N kullanıcısına yanıt
    Hocam defans hattını o şekilde kuruyorsan sol beke Mendy, sağ beke de Semedo'yu koyabilirsin. Ama hücum hattını o forvete bağlamasan iyi olur. Pek de iyi bir kart değil. Bir ihtimal ayoze perez sol kanada çekilip, sağa dembele alınabilir. defansif orta sahalar sıkıntı. İspanya kartları pek güldürmüyor, ama stoperlerden biri fransız diğeri brezilyalı olacaksa Sissokko + Fernandinho ikilisini düşünebilirsiniz. 100 Kimya yapmak bu seçimlerle biraz zorlaşıyor.
  • Oblak'a sinirlendim saçma saçma goller yiyor. sözde 96'lık kart. 89'luk De Gea'yı aldım ondan 10 kat daha iyi. Oblak'ı satınca kimya derdinden de kurtulacam. SBC'lerde işe yararsa alman kartlarını da orada kullanmayı düşünüyorum.
    TOTW yükseltme paketi yaptım 88'lik Godin ve Cavani'yi de koydum kadroya çıka çıka 82'lik stoper geldi 54 hızı var :) Hiç şansım yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 23 Mayıs 2020; 14:2:6 >
  • Ortak sezon arkadasi ariyorum, pasli keyifli futbol oynayalim. Origin Id:Snake_Hater98

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.