Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.240
Cevap
57
Favori
272.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cidden Pro Clubs çok zevkli bir mod. Yenilsek bile, Ultimate Team'in verdiği sinir veya stresi yaşatmıyor bence. Belki de bu yüzden yıllardır oynuyoruz. Tek şikayetim, maalesef Fifa önem vermiyor bu moda. İnsan 1-2 yenilik getirir yahu. Neyse...Bu sene biraz yavaş başladık ama 2.ligi gördük. Hedef tabii ki 1.lig şampiyonluğu. 4 kişiyiz, bazen 3 kişi giriyoruz. Ben MOO, diğerleri ST, SLO ve SĞO. Önceden bu düzenlenen liglere katılırdık 7-8 kişi. Rekabet de çok oluyordu ve başarılıydık ancak sonra sayımız azalınca ve biraz tadı kaçınca çekildik. Şimdi sadece lig oynuyoruz. Dostluk maçı vs. yapmak isteyen olursa davet atabilir. Kaptanımızın işi gereği 1 hafta girebilirken, 1 haftayı pas geçiyoruz. Ama her pazar günü akşamdan itibaren aktifiz. İşin olmadığı hafta da, hafta içi her akşam gireriz. Yıllardır defans hattımız olmadan oynuyoruz. Ben kapatıyorum o açığı elimden geldikçe. Stoper oynayan arkadaşlar varsa bekleriz. Genelde stoperim diyorlar ama 2.maçta bir bakıyorum koşa koşa forvet bölgesine gidiyorlar




  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şu mahalle ağzıyla konuşmayı bırak.üslubunu düzelt.ondan sonra karşında muhatap olacak birini bulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taktiksel defansa hala alışamadım, kolay yolunu bilen varsa bir zahmet açıklasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Galena

    Komik olmayin lutfen. Muzik efsane ! Adamlar paraya kiyip koskoca Hans Zimmer'e yeniden duzenletmisler Sampiyonlar ligi muzigini






    bu aralar yeniden duzenlemeler moda ! mesela Gorevimiz Tehlike filminin efsane muzigi Fallout filminde yeniden duzenlenmis


    Alıntıları Göster
    4 gündür oynuyorum FİFA 19 u mobilde transfer pazarım hala açılmadı her gece 5-6 saat oynuyorum ama hala fut 19 oynamaya devam et diyor companion uygulamasında hala açılmadı pazar bilgisi olan var mı?




  • arkadaşlar FİFA19 u 4 gündür oynuyorum ve her gece en az 5-6 saat oynuyorum oyunu ama hala mobil companion uygulamasında transfer pazarım açılmadı hala oynamaya devam et yazıyor ve kilitli yardımcı olabilicek var mı bilgisi olan ?
  • Beraber 2v2 sezon yapacağım bir arkadaş arıyorum çok zevkli oluyor.

    Oynamak isteyen ekleyebilir.

    ylonenn
  • Kiel i aldım
    Regensburg işe deplasmanda oynuyorum
    Maç 9 dk lık ( devre )
    Zorluk ultimate

    10 kişi kaldım 60 da
    3-2 gerideyken 5-3 öne geçiyorum

    Kalecilerin kabiliyetini 100 yaptım
    Buna rağmen

    Çoğu pozisyonda da zorlayıp atmaya çalışıyorum garantiye gitsem 7 falan olur

    Sadece kariyer mod oynuyorum

    Bu oyunun en sor modu bumu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fifa 19 da yerden sert şut R1+L1+ŞUT şeklinde oldu eğer plaseyi R2 yaptıysan R2+L1+ŞUT şeklinde yapman lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a.turkanoglu kullanıcısına yanıt
    Bu ground shot diye geciyor sanirim? Tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    alakası yok öyle yavaşlatılmış gibi bir durumda söz konusu değil normal tempo tamda bu. tam tersi her bir oyuncunun bireysel performansları yetenekleri daha anlaşılır oluyor. işte sende demişsin bütün saha komple görülüyor diye bu güzel bir şey en azından pinpondan farkı oluyor oyun düşünmeye zaman oluyor en azından. futbol oynuyoruz işte ozaman. aslında sizleri az çok biliyorum arcade severlersiniz. oynadığınız tempoyuda çok iyi biliyorum. şaka gibi bir hız tabi sıkıcı gelir bu tempo. neyse yakında şikayetlerinizi dinlerler ve gene pinpon oynamaya devam ederiz kaygılanmayın...
    Üstat selamlar. Oyun temposuyla ilgili yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Mesaj yazan arkadaşlar senin gerçekçi oyunla ilgili görüşlerini bilmiyor sanırım. Ama dediğin gibi üstünlük arcadeci ve futcularda bu oyunda. Bu arada 1.11 yamasina az kaldı umarım oyun tekrar pinpona dönmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 17 Mart 2019; 21:30:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fifa 18 e göre tuş ayarları baya değişti sanırım, biri bilgilendirip ss atabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Merhaba,

    Pro Club için

    uA EFK takımına defans oyuncuları arıyoruz.

    Takımımız istisnasız her akşam saat 21.00'dan sonra onlinedır.

    TPO 2.ligte 1 sezon geride bıraktık yeni sezonda hatalarımızı düzeltip üst sıralarda yer almaya çalışacağız.

    Katılmak isteye arkadaşlar buradan yada psn : magrip39 üzerinden iletişime geçebilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Freekmichael

    Üstat selamlar. Oyun temposuyla ilgili yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Mesaj yazan arkadaşlar senin gerçekçi oyunla ilgili görüşlerini bilmiyor sanırım. Ama dediğin gibi üstünlük arcadeci ve futcularda bu oyunda. Bu arada 1.11 yamasina az kaldı umarım oyun tekrar pinpona dönmez.

    Alıntıları Göster
    Hocam işte bizde onu anlatmaya çalıştık. Adam resmen diyor ki oyun diyor ağır çekim oynanıyor, aşırı yavaş diyor. Tamam diyorum şu tempoya böyle diyorsan sen arcadecisin diyorum olabilir diyorum herkesin kendine göre zevki vardır diyorum. Bu lafa alınıyor naparsın :) Birde demez mi yok profesyonel futbol oynadım, yok öğrencilerim var falan filan sen futboldan anlamıyorsun diyor adam :) Ne alaka verdiği örneğin gülünçlüğüne bak :) Hayır pes 13 oynamaktan gelmiş burada bize aklı sıra ahkam kesmeye kalkıyor.. 20 yılı aşkındır fifa oynayaraktan 3-5 senelik fut oyunun keyfini bozdu diyorum bir başkası çıkıyor bu lafa alınıyor.. Neymiş fut oynayanlara, online oynayanlara hakaret ediyormuşum.. Benim şikayetim bu modları oynayan arkadaşların beklentileri sadece fut çerçevesinde olduğu için oyunun gelişimide malesef olabildiğince minimum seviyede oluyor. Her sene olabildiğine minimum seviyede yenilik oluyor ama buna rağmen oyun çıkar çıkmaz fut fanları hemen hemen aynı oyuna 300-500 lira para basıyor. Benim tepkim buna. İşte bu yüzden oyunun diğer modları da gelişmiyor. Adamlar artık sırf formalite icabı çıkarıyorlar diğer modları. Halbuki fut kadar değer görse bu modlar oyuna eklenen liglerden tutun, facelere, tribün ambiyanslarına, saha içi animasyonlarına kadar, daha gerçekçi alt yapı sitemine kadar pek çok özellik gelirdi.. Ama fut oynayan arkadaşlar için bunların hiçbir önemi olmadığı için yapımcılarında bu iş işine geliyor...




  • Fifa'daki genel bir kariyer sorunu bunu 18'de gördüm hatta buraya yazmıştım bir yabancı oyuncuda görmüş ve ea yetkililerine sosyal medya aracılığı ile iletmiş.Ea forumunda da vardı.

    Biz bir kariyer yaptık mesela premier ligde herhangi bir takımla diyelim oyun kariyeri gitti gittik diyelim 17nci hafta puan tablolarına baktık alt liglerde ne oluyor diye diyelim kupa karşılaşması var rakip durumu ne diye bakıyoruz 17nci hafta puan tablosuna tamam diyoruz sonra 1 hafta geçiyor tekrara bakıyoruz oda nesi puan tablosu abuk subuk şekilde baştan sona değişmiş.Yani yapay zeka tamamen süsten ibaret.










  • bu fifa tam bi fiyasko pes simulasyonu varken nasıl oynuyonuz anlamıyom tam bi arcade

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %86 yükleniyor bekliyorum kendine güvenen arkadasları ekleşelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Beyler Pro club oynayan yada oynamak isteyen varmı? Varsa özelden iletişime geçerse deneyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bir hafta önce başladım ben fifaya şimdi merak ettiğim birley. Kulüp kariyeri yaparken arş yapıdan olsun ve ya normal transfer yaparken oyuncunun beceri yenetekleri seviyesi oluyor 1 ile 5 yıldız arası bu antremanla arttırılabilir mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni bir hesap açıp ps store'dan FIFA 19 Ultimate Sürüm alırsak oyunu primary olarak ana hesaptan oynadığımızda eklentilere erişebiliyor muyuz yoksa sadece secondary hesap sahibi mi eklentilere sahip oluyor, ayrıca secondary hesap sahibi dualshock yöntemi ile ana hesabında oynayınca eklentilere ulaşabiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keremmert1

    Selam Beyler Pro club oynayan yada oynamak isteyen varmı? Varsa özelden iletişime geçerse deneyelim
    GK kaleci arayışımız önceliklidir kalede oynamak isteyen yaparım diyenleri bekleriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.