Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.240
Cevap
57
Favori
272.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sawolverine

    arkadaşlar özelleştir kısmından takımları düzenle diyorum. oradan takıma ayar yapıyorum santraya bir giriyorum o ayar yok, görünmüyor. farklı isimler koydum 2-3 tane farklı taktik yaptım. profili kaydettim olmadı. yükle dedim olmadı.



    takımları düzenle kısmında o takımlar var görüyorum santrada göremiyorum. menüyü de fifa 17den çok iyi biliyorum. ama ne yaptıysam olmadı.



    bu sorunu yaşayan , çözümü bilen var mı acaba?
    Santra normal oyun modlarından farklıdır ve kaydedilemez.
  • nasıl yani maça başlarken mesela online sezonda hazırladığımız kadroyu sistemi ilk düdük çalarke uygulamıyor mu? Kendi yaptığı default ayarla mı başlatıyor. o zaman öncesinde millet niye bu kadar taktikle falan uğraşıyor ki maça başlarken sıfırlanıyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enevre

    nasıl yani maça başlarken mesela online sezonda hazırladığımız kadroyu sistemi ilk düdük çalarke uygulamıyor mu? Kendi yaptığı default ayarla mı başlatıyor. o zaman öncesinde millet niye bu kadar taktikle falan uğraşıyor ki maça başlarken sıfırlanıyormuş.
    Santra modu diğer modlardan bağımsız yapılmış online modlar ayrı özel yapılan fifa 19 da ki santra modu farklı kaydetmiyor bir ayar yaparsanız.Ayrıca şuna dikkat edin her online kadro güncellemesi sonrası ea seçilmiş ayarları sıfırlar(Tuş ayarları dışında) maçlara başlamadan önce ayarlarınıza ve kadro taktik planlamanızı kontrol edin bu sebeple.
  • oyuncuları sağ analogla seçen var mı? Normalde l1 ile yapardım da youtube'den gördüğüm kadarıyla herkes sağ analog ile yapın o işi diyor neyse maça girdim çok zor geldi başka başka adamları seçiyorum biraz alışma süreci ve kas hafızası gerek galiba
  • 4.5 yıldızlı takımla oynarım her zaman, ama hep 5 yıldızlı takım geliyor, psg , liverpol, juventus, barca, bu nedir lan, 4.5 yıldızlı takıma gelen rakiplere bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venge V kullanıcısına yanıt
    Hocam, fifa da yıllardır var o 4 yıldız da seçseniz genelde 4-5 arası atar herkes zaten juventus, real barça falan seçiyor O sebebe size 4,5 yıldız bir takım bulmasının kolay olacağını sanmıyorum..

    90 dakika pres yapıp yorulmayan takımlar genelde fifanın kasıtlı güçlü yaptığı takımlar, Juventus, Barça Real vs. Mesela manchester city ile full baskı oynayınca 70. dakika da dökülmeye başlıyorlar PSG de öyle.. Tabi psg de Neymar M. city de Sane için geçerli değil bu...

    son güncelleme ile ya ben gol atamıyorum ya da bu ara şansım yok ya berabereyim ya yeniliyorum. Tabi ben online sadece dostluk sezonu yapıyorum kuzenle, kendini geliştirmiş de olabilir ama nedense güncelleme sonrası başladı benim yenilmeler =)
  • thecobra kullanıcısına yanıt
    Yıllardır var tamam da bu kadar hep 5 yıldızlı gelmezdi, arada bi 5 yıldız gelirdi ,artık bana mı denk geliyor bilemedim. Şimdi ardı ardına hep 5 yıldızlılarla oynuyorum.Oynanış zaten çıldırttı.Üstüne bir de böyle olunca iyice çıldırdım.

    4 yıldızlı alayım o zaman bakalım bu sefer ne olacak.Eski oyunlarda 4 yıldızlı aldığım zaman, arası sıra Real madrid geldiği bile olmuştu :) 5 yıldızdan vazgeçmiyor millet, çoğu kişi büyük takım alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venge V kullanıcısına yanıt
    E sebebi de o zaten ayar vardı herhalde sadece kendi yıldızıma ve seviyeme uygun takımlar diye. Bir de öyle deneyin ama çok uzun sürüyor zira online sezonlarda herkes 5 yıldız seçtiği için kalan %10 4 yıldızdan eşleşebilirseniz oynarsınız =))
  • 24 senelik çocukluk hayalimi gerçekleştirmek üzereyim. Henüz yeteri kadar bilgi sahibi değilim, cahilliğimi mazur görün. 2 farklı seçenekte PS4 Slim buldum. Bu seçenekte Fifa 19 var ve sonunda yazanlar biraz kafamı karıştırdı. Buradaki Fifa 19 tam sürüm mü? Sonunda yazanlar ne anlama geliyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 21 Kasım 2018; 18:25:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Santra normal oyun modlarından farklıdır ve kaydedilemez.

    Alıntıları Göster
    hıcam 2 seneye kadar fifa 17 oynadık her hafta turnuvamız vardı. herkeain 3-4 taktiği vardı hepsi kayıtlıydı. maçtan önce hep onlarla oynuyorduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ohol Oula

    24 senelik çocukluk hayalimi gerçekleştirmek üzereyim. Henüz yeteri kadar bilgi sahibi değilim, cahilliğimi mazur görün. 2 farklı seçenekte PS4 Slim buldum. Bu seçenekte Fifa 19 var ve sonunda yazanlar biraz kafamı karıştırdı. Buradaki Fifa 19 tam sürüm mü? Sonunda yazanlar ne anlama geliyor?
    Evet Fifa 19 full sürümü.

    Fifa'nın oyun modu olan Ultimate Team in içinde oyuna yeni başladıgın için oyunu kolaylaştıracak önemli oyuncular veriyor sana.

    Ultimate Team ayrı bir dünya. Netten araştır video felan izle anca kavrarsın. Yazıyla hiç anlaşılmaz




  • Teşekkür ederim. Yoğun araştırmalar içindeyim bu aralar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ohol Oula

    Teşekkür ederim. Yoğun araştırmalar içindeyim bu aralar.
    Herhangi bi sorun olursa yazabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

    birşey sormak istiyorum. PS4 te online seasons oynarken hiç başınıza geldimi bilmiyorum aldığımız takım ne kadar kuvvetli olursa olsun bazen karşı takımın oyuncularından top almak imkansız oluyor. 100 kere maç yapmışımdır daha şimdiye kadar normal futboldaki gibi bir atak yapıp gol atanı görmedim. Ya uzaktan gol atılıyor, ya kontra atakta alan gidip gol atıyor. orta kafa neredeyse yok gibi birşey.

    Birde orta saha da nedense her daim top karşı takımda kalıyor. pasların hiçbiri yerini bulmuyor, kaleci saçma sapan hareketler yapıyor. Bazen de gol üzerine gol kaçırıp sürekli kaleci kurtarıyor ilk yarı en az 2-3 top direkten dönüyor, sonra 45 artı 2 de karşı takım gol atıyor ikinciyarı oyun değişiyor rakip inanılmaz hızlanıyor. Yani crystal palace gibi bir takım birden bire barcelonaya dönüşüyor.

    Bu gibi olaylar genellikle maç başlamadan önce şöyle 10 saniye kadar rakip takım duruyor, oyuna başlmaıyor sonra oyuna başlayınca inanılmaz hızlı bir takım ile karşı karşıya kalıyorum.

    Bu ps4 online da cheat varmı ? ya da siz böyle birşey ile karşılaştınız mı? ya da ben bu seneki fifaya alışamadım.

    Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların tavsiyelerini alabilirsem sevinirim.

    Herkese iyi geceler..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sawolverine

    arkadaşlar özelleştir kısmından takımları düzenle diyorum. oradan takıma ayar yapıyorum santraya bir giriyorum o ayar yok, görünmüyor. farklı isimler koydum 2-3 tane farklı taktik yaptım. profili kaydettim olmadı. yükle dedim olmadı.



    takımları düzenle kısmında o takımlar var görüyorum santrada göremiyorum. menüyü de fifa 17den çok iyi biliyorum. ama ne yaptıysam olmadı.



    bu sorunu yaşayan , çözümü bilen var mı acaba?
    Bizde arkadaşla kendi aramızda güçsüz takım alıp onu geliştirmeye çalışıyoruz. Giriş Bütçesi, galibiyet primi vs ile para kazanarak takımı günçlendiriyoruz. Burda yapılan transferlerin geçerli olması için oyun offline modda olması lazım. Online olunca güncel kadro geliyor yapılan transferler görünmüyor.

    Belki bahsettiğin olay da online, ofline ile ilgili olabilir. Çünkü dediğin gibi bizde oyuncu aldıkça takım düzenlemeden taktik ve oyuncu değişikliği yapıyoruz santradan girdiğimizde sıkıntı olmuyor.




  • Beyler birşey soracağım. Şampiyonlar ligi online olarak oynanıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamic1907 kullanıcısına yanıt
    fifa 19 da herkesin şikayet ettiği konu bu ama hile falan yok.

    Oyun basbayağı hızlı oyuna kurgulamış kendini. Yani ben öyle ağır ağır gideyim takım konuşlansın verkaç yapayım, paslaşayım Çaprazdan havadan ara pası ya da Kenardan orta ile kafaya, voleye çıkayım diyorsanız çok ekmek yemeniz lazım =) Oyun hızlı, herkes kontraataktan gol atıyor ya da balına gol dediğimiz uzaktan şut yapıyor zira oyun momentum sayesinde kafayı yemiş.. Bu sebeple sizde hızlı çıkın saldırın kaleyi gördü mü şut çekin =))

    Mesela kendi ceza sahanıza orta geldi diyelim Momentum sağolsun rakip takımın 1,65 lik futbolcusu o topa kafaya kalkar sizin 1,90 lık stoperiniz aval aval bakar üstelik 190lık futbolcunuzun kontrolü sizde olduğu halde ve zamanında gerekli tuşlara bastığınız halde ne sıçrar ne engeller öyle aval aval bakar. Ter Steigen gibi kaleci avuta çıkar bakışı attığı topu bir maçta 3 kere kaleye aldı bende Bug desem bug değil ama bug gibi de olay kaleye giden topu öyle izledi Ter steigen =)

    Bir de crystal palace sallıyorum west ham ile karşılaşşa ağır oynar gerçekteki gibi ama oyun buna izin vermiyor siz Barcelona vs gibi 5 yıldız iseniz rakip takım 4 yıldız ise ve sizin oyun geçmişiniz o anki rakipten daha iyi ise oyun rakip takıma ya ilk yarı ya ikinci yarı momentumu basıyor. Orda da maç kopuyor zaten. Ter steigen gelen topa aval aval bakıyor 190 lık stoper 1,65lik rakip takım oyuncusu ile kafa topunu kaybediyor vs vs =)

    Momentum online dostluk maçlarında bile var. Ben mesela kuzenle hep oynarım bu modu. 5 maçlık periyodun kupasını alana kadar da bırakmayız, oyun öyle bir şey ki 15 maçlık avantaj ona sağlıyor mesela 15 maçlık avantaj bana ikimizde aynı oynuyoruz ama aramızda ki istatistikler de bi taraf karşı tarafa göre çok üstünlük sağladıkça işler üstün olan tarafın aleyhinde değişmeye başlıyor =) Biz buna devran dönmesi diyoruz ama aslında suçlusu momentum =)




  • Black friday momentum %50 azalacakmış diyolar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thecobra kullanıcısına yanıt
    birde şu 10 kişi full baskı yapayım rakibin ayağından topu alayım kavga dövüş top ona buna çarpsın hemen uzaktan vurayım gol olsun bu nasıl bir futbol oyunudur yahu..Kimse keyif almak için oynamıyor herhalde..

    Artık şu ea nın tekeline son verdirecek bir firma çıkmalı..

    5 kişi pres nerede görülmüş maçın sonu olmuş hala aynı adamlar deliler gibi koşuyor..zamanında atari salonundaki sega nın meşhur oyunu super sidekicks ten ne farkı var anlamıyorum..

    Neyse update 1.05 te bu deli gibi pres yapma işi tarihe gömülüyor çok daha hızlı yorgunluk başlayacakmış.

    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.