Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.240
Cevap
57
Favori
272.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ultimate team e para vermeden çok iyi kadro kurulur mu? Fiyatı düşerse oyunun almayı düşünüyorum ama yok baya para harcamak diosanız salıcam bu sene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proclub modunda ne gibi değişiklikler olacak acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciri

    Ultimate team e para vermeden çok iyi kadro kurulur mu? Fiyatı düşerse oyunun almayı düşünüyorum ama yok baya para harcamak diosanız salıcam bu sene.
    Çok iyi kadro kurulur evet ama aynı zamanda iyi bir oyuncu da olman lazım WL'de 25 civarı galibiyet, oyuna zaman ayırıp ticarete abanmak. Hadi WL kısmı çok önemli değil gold 3-2 bile yeter ama ticaretsiz olmaz. Kabul ediyorsan tabii ki kurulur.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßurock

    Ben de bugün 150 tl lik fiyat farkını iade almak için başvurdum. Bana da 2 3 hafta sürebilir dediler.
    veriyorlar mıki 150 tl fark. Neye dayanarak istediniz ki?
  • yıllardır sorduğum bir soru vardı Peste r3 e bastığımızda ve yön verdiğimizde topu ayağından hafif kaldırarak açıyordu oyuncu bu soruma bodyfeint çalımı yaparak benzer şekilde yaralanabileceiğim söylenmişti :) artık Fifaya gelmiş nihayet r3 e bastığımızda aşırı kaldırıyor ama çalımı atıyor her oyuncu yapamıyor o güzel biraz fark var oyuncular arasındada .. her zaman sorduğum gol sevinçlerinde reklam panolarının üzerinden zıplamak oluyor mu diyordum pesteki gibi oda gelmiş gamescom videolarında gördüm . uzun lafın kısası Fifa pesteki küçük güzel özellikleri yavaş yavaş bünyesinede katmış oyuncu seçme barındaki değişiklik gibi . Çok iyi bir oyun var karşımızda artık olumsuz söylencek laf çok az :) Pes üstüne katmış bana göre farklı bir zevk vericek Pes offline Fifa online oynanır bu sene fakat tuşlara alışması zor biraz gün içinde 2 farklı oyun oynarken :)
  • Yorumları okuyorum ama düşüncelerimle çok farklı Acaba farklı oyunlarımı oynuyoruz yada fifa18 ne kadar oynadınız bilmiyorum ama biliyorsunuz ki UT'nin oynanışı ile kariyerin oynanışı bile farklı oluyor...

    Demo çıkmadan uzun süre ara verdiğim fifa 18i tekrar açtım ve oynadım...

    Güncel değeri 1m olan bir UT kadrom var.(20. haftalarda bıraktım)
    Az bir kariyer oynamışlığım ve Alex hunter modlarını uzun süre oynadım fifa 18'de.

    Demoları oynarken genelde fix oyun tarzı yerine birçok atak organizasyonu denemeyi tercih ediyorum.
    Bilirsiniz ki fifa18de Orta-kafa gol zorlamaktansa genelde dikine ceza sahasına girişler tercih edilir biliyorsunuz.
    Ben demoyu oynarken hep aynı atak organizasyonlarını yapmaktansa farklı takımlarla bütün hücum varyasyonlarını denemeye çalışıyorum. Havadan ara-pas, Duvar pası, orta-kafa, verkaç, kanattan çizgiye inmek, çalım aksiyonları, ceza sahası içi-dışı driven ve finesse shot taktiklerini farklı aksiyonları neredeyse demodaki tüm takımlarla denedim.


    Bana oyun ağır geldi.
    Dönüşler çok ağır, yerden (driven) şutların etkisi çok azaltılmış.
    Plase (finesse) şutlar çok etkili. (doğru adam, doğru ayak, doğru açı hiç kaçırmadım).
    Fizik etkisi artmış pace etkisi azaltılmış gibi.
    Orta_kafa_gol etkisi artmış. Ortalar çok daha düzgün gidiyor.

    Ama şunu unutmamalı demolar ile oyunlar farklı oluyor. Hatta sonra çıkan oyuna bir güncelleme geliyor oyun yine değişiyor. Çok takılmamak lazım.

    Ama ben fifa14den beri oynuyorum ortalama bir oyuncuyum. Oyun eski yıllardaki gibi olmuş sanki. Farklı ana renklerden birine boyayıp koyuyorlar önümüze esasen.Ama illaki 5-6 senede bir aynı renkleri görüyoruz önümüzde. Geçmişini bilen insanlar ne demek istediğimi yakalıyorlar sanırım.

    Ama atmosfer iyi bir kulaklığınız varsa kendisini hissettiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciri

    Ultimate team e para vermeden çok iyi kadro kurulur mu? Fiyatı düşerse oyunun almayı düşünüyorum ama yok baya para harcamak diosanız salıcam bu sene.

    şansın varsa squad battles oynayıp oradan gelen paketlerden icon vs. çıkarıp fıstık gibi kadro kurarsın, ama mükemmeli bulman için çok oynaman lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok iyi olmuş ya. Yok mu sec veya pri satan biri ya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leopold

    proclub modunda ne gibi değişiklikler olacak acaba?
    Tabiki değişen şey hiçbir şey ne zaman değişti ki senelerdir adam akıllı forma tasarımı bile gelmedi o mod da para yok ya reklamını bile yapmıyorlar oyunun ana ekranında tanıtımı bile dönmüyor.
  • Bu arada squad battle şeklinde ama online rakiplere karşı oynayacağımız bir mod gelmiş galiba, sezonun yanına iyi oldu bu mod. Tek hedef wl olmayacak 👍🏼

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARKADASLAR SELAM BIR SORUM OLACAK.
    359 DAN ALAN ARKADASLAR ARADAKI FARKI ALMAK ICIN BIR ISLEM YAPTINIZ MI YA DA BUNUNLA ILGILI BIR YONLENDIRICI SAYFA KURULDU MU BEN GOREMEDIM YARDIMCI OLACAK VARSA SIMDIDEN COK TESEKKURLER IYI OYUNLAR

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • playstataın TÜRKİYE CANLI yayında fifa 19 on sipariş fazla yada eksık ucret alınması sorularına cevap verırıler sanırım https://www.youtube.com/watch?v=gnf5pf6gcSI&feature=push-lsb&attr_tag=rbyFjMg89TjwCPXr%3A6
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onnow78

    Merhaba önsiparişte olupta indirim oldu diye iade alan oldumu acaba. ben belgelerimi yolladım 2-3 bekleyin demişlerdi en son
    Öyle birşey olursa o zaman adamlar herkese 209'tl den oyunu satmış olur.İade felan yapmazlar beklemeyin boşuna.
  • Oyunu beğendim fifa 18 ile arada oynanışta fark var yok diyenler 3 5 maç daha yapsın, bir kere 18 de adamın ayağından top almak zordu şöyleki sanki çevresinde görünmez bir duvar vardı göğüs göğüse temas yoktu 19'da öyle birşey yok daha mücadeleci olmuş ekstra hareket yapmadan adam geçmekte zorlaşmış bunu WC zorluğunda söylüyorum amatör yada yarı pro değil... Ayrıca seyirci sesi ve tezehuratlarda değişmiş birde manhcaster city ile pek oynamadığımdan farketmedim Sergio aguero ile gol attım seyirsi sergio diye tezehurat yaptı çok beğendim ben bunu acaba başka futbolculara da etkilemişlermidir...
  • mosquito kullanıcısına yanıt
    Manu kalecisi de gea kritik kurtarış yapınca taraftar de gea diye tezahüratta bulunuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    Manu kalecisi de gea kritik kurtarış yapınca taraftar de gea diye tezahüratta bulunuyor
    bu özellik yeni gelmiş sanırım süper birşey türübünler seyirciler hatta koreografiler muhteşem olmuş juve aldığımda ronaldo ve del piero'nun koreografilerini gördüm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mosquito

    Oyunu beğendim fifa 18 ile arada oynanışta fark var yok diyenler 3 5 maç daha yapsın, bir kere 18 de adamın ayağından top almak zordu şöyleki sanki çevresinde görünmez bir duvar vardı göğüs göğüse temas yoktu 19'da öyle birşey yok daha mücadeleci olmuş ekstra hareket yapmadan adam geçmekte zorlaşmış bunu WC zorluğunda söylüyorum amatör yada yarı pro değil... Ayrıca seyirci sesi ve tezehuratlarda değişmiş birde manhcaster city ile pek oynamadığımdan farketmedim Sergio aguero ile gol attım seyirsi sergio diye tezehurat yaptı çok beğendim ben bunu acaba başka futbolculara da etkilemişlermidir...
    Tottenham ile oynayınca gol attığınızda seyirciler takımlarının bestesini söylüyor. Maçı kazanırsanız da maç sonunda da söylüyorlar, maç başlarken de söylüyorlar.
  • Arkadaşlar şu canlı yayına yüklenelim sesimizi duyuralım gerekirse herkes mail atsın en azından darlayalım adamları belki bir şeyler tuttururuz. Adamlar kapı gibi yazmış fiyat dusunce para iadesi diye telefon konuşmasında indirim süresi bitmiş dedi bana çarşaf çarşaf gazetelere çıktı 500 den alanlara ayıptır 200 tlyi iade etsinler.










  • 18 ilk çıktığında renk paleti daha güzeldi sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.