Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.240
Cevap
57
Favori
272.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

    Demo'yu oynadım.



    Tezahurat ve kareografi çok iyi.



    Yeni spiker eskilere oranla daha heyecanlı ve kritik anlarda ismi daha iyi uzatıyor.



    Öyle topu alayım basıp gideyim olayı pek yok, hareketler daha zorlaşmış sanki.



    Please ve uzaktan şut sanki zorlaşmış gibi banamı öyle geldi ?
    Plaseler daha kaliteli olmuş.Uzaktan şut daha zor, daha gerçekçi olmuş.Sevdim.Bu arada 10 maç attım izlenimler bunlar
  • Konu yeri belki bura değil ama bir sorıyım dedim pcye demoyu indirdim ama kol sorunu yaşıyorum yukarı yon asagı , asagı yön ise yukarı gidiyor maçta sorun neyle alakalı acaba ? kolun markası logıtech. bu arada kol fifa 18de sıkıntısız çalısıyor.
  • Yerden plase nasıl yapılıyor bunda çözebilen var mı? Fifa 18'de R1 + 2x kare ile vuruyorduk, uzak direğe, yakın direğe ayak içi plaseler. Bunda yerden şut R1 + L1 + şut olarak değişmiş ancak böyle vurunca yerden sert vuruyor; ayak içi nasıl vurulacak bulamadım.

    Henüz iki maç yaptım oyun daha tok duruyor, dönüşler paslar vs. daha oturaklı geldi ama tabii cpu'a karşı oynadığımdan böyle gelmiş de olabilir; bir de tabi bu demo. Fifa genelde full oyunda hızı hep arttırııyor ki şu anki hali bence oldukça iyi gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: journ4L

    20 yıldır fifa oynuyorum.Bırakta biraz tecrübemiz olsun.Her sene neyin değiştiğini az çok anlıyoruz.Oyun 17'den 18'e geçiş artı yönündeyken 18'den 19'a düşüş var.Demo için yorumlar bu kadar.

    Alıntıları Göster
    17 den 18e geçerken artı yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: journ4L

    20 yıldır fifa oynuyorum.Bırakta biraz tecrübemiz olsun.Her sene neyin değiştiğini az çok anlıyoruz.Oyun 17'den 18'e geçiş artı yönündeyken 18'den 19'a düşüş var.Demo için yorumlar bu kadar.

    Alıntıları Göster
    17den 18e geçerken artı yoktu ki.
  • Skiller ağırlaşmış drag back neredeyse kullanılmayacak hale gelmiş güzel olmuş. Şutlar baya zor. Arapaslar bir nebze daha iyileştirilmiş. Verkaçlara reaksiyonlar yavaşlamış.







    Burada canlı yayın yapıyor eleman oda %80 aynı diyot fifa18 ile ki izlediğinizde doğru düzgün majör değişiklik görmeyeceksiniz ama dediğim gibi full sürüm çok çok daha iyi onuda buradan izleyebilirsiniz 50dkdan itibaren mac var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 13 Eylül 2018; 20:42:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrbyn11

    Oha Sampiyon ligi orjinal resmi degilmi ?

    Sirf yapmak icinmi yapmislar

    Way arkadas pesten aliosun bari doru duzgun al

    hayır, şuan şampiyonlar ligi başlamadığı için, skor tablosu vesaire gerçeği yansıtmıyor deniyor, başladığında güncelleme ile gelecektir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerden şut nasıl atılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım demo diye ama spiker aynı şeyleri söyleyip söyleyip duruyor 8 maç yaptım hala aynı şeyi gev gev gev söylüyor yok efendim eskiden 2 kere grup aşaması oluyordu da şimdi kalktı çok güzel oldu gev gev gev.

    Şampiyonlar ligi girişinde kadroları gösterirken oyuncu yüzleri yok, hangi tv kanalını referans aldılar bilmiyorum ama normalde oluyordu.

    Yeni kareografi güzel olmuş umudum pek yok ama belki bizim ligte de vardır ha ?

    PC için konuşuyorum, Motion Blur her yer Motion Blur. Animasyonların hepsinde var ve çok rahatsız edici.

    Kalecilere ekstradan kurtarış animasyonu eklemişler onu gördüm yani 18de olmayan şekilde anlık top çıkarmalara denk geldim.

    Yeni taktik sistemi güzel olmuş yani preset hazırlama işi pratik, oyun içerisinde atak ve defans içinde daha değişik türler koymuşlar güzel olmuş ve ayrıyetten taktik alanında artık o 1-100e garip gurup taktik ayarlaması kalkmış. Şimdi görsel olarak nasıl bir oyun tarzı olacağını gösteriyor ki çok güzel olmuş. Birkaç yeni taktik de gelmiş defans için.

    Gözüme çarpan bir diğer yenilik ise L1e basarsan hangi oyuncuya geçecek onu gösteriyor artık. Önce 2 tane gösterge kafa karıştırsa da sonrasında kolaylık sağlıyor FAKAT L1deki oyuncunun maç içerisinde defans / top kapma adına mal gibi durduğuna şahit oldum ki çok sinir bozucu hani sanki oyun illaha "L1e bas o oyuncuyu al ve müdahale et" gibi bir şey yapmaya çalışıyor.

    Taraftar sesleri güzel fakat yine çok tekrar ediyor umarım demo diye böyledir yoksa maç içerisinde aynı şeyleri duymaktan bıkıyorsun. Hele city maçında Aguero sesleri bi ara tekrara girdi, iy bitene kadar aynı şeyi söylediler

    Umarım Menejerlik kısmına eklemeler yapmışlardır yoksa aynı terane devam. Geçen sene İngiltere 3.ligten takımı Premier lige çıkardığımda formadaki kol bantları hala 3.lig olarak kalıyordu hani bu tarz detaylar insanı oyundan soğutuyor.




  • hiç boşuna sevinmeyin. oyun çıktıktan sonra 2 update ile yine arcade oynaşıya geri dönecek. her sene aynı terane
  • Grafikler ve menüler nasıl arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CL atmosferi PES'te daha iyiydi ya. Seremonide müziğin sadece son kısmı çalıyor. Sebep ne acaba çok merak ediyorum. Devre arasında çalan müziğe kadar herşeyin CL temalı olması lazım. Normal maçtan bir farkı yok.
  • İnsan üç senedir grafikleri hiç mi geliştirmez, Pes i de begenmemistim bununki ondan da kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 19=Fifa 17 oyun dinamikleri olarak.
  • Pes 18 den pes 19 geçmek için sebepler varken fifa 18 den fifa 19 a geçmek için çok sebep yok. Cl atmosferinin içine etmişler. Umarım demo böyledır sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla oyun fena degil. ama o kadar para etmez..
    300 kusur verenlre simiden gecmişler olsun
  • İkili mücadeleler daha hissedilir olmuş.

    Uzun ara paslarda topun yavaşlaması daha belirgin hale gelmiş

    L1 ile adam değiştirileceği zaman hangi adamın seçileceğini önceden belirtilmesi güzel detay.Her ne kadar sağ stick kritik olsa da l1 ile aptal bi adamın seçildiğini önceden görebileceğiz.

    Oyun hızı oyun kurulabilecek seviyede.Ahh keşke böyle kalsa diyeceğim de 1 aya hiç edecekler.

    Taktik menüsünü değişmeleri güzel olmuş.En azından youtuber lardan aldıkları copy paste taktik ayarlarını ilk bir ay görmeyiz.Herkes arayış içinde olacak.

    Hava toplarına oyucunun çıkışı biraz abartılı olsa da beğendim.



    Yeni yorumcular hiç sırıtmamıç,selfie çeken taraftarlar var atmosfere daha fazla özenilmiş.



    Fifa 17 ve 18 de demolar beni heyecanlandırmamıştı hatta eksiklik hissediliyordu.19 bir demoya göre daha oturaklı geldi tabi online oynayınca açıkları meydana çıkacak yine de ben beğendim.



    Özetle, demoya sadık kalacağız sözü verseler beklentim yüksek olurdu.Herkesin de bahsettiği gibi o çirkin oyun stiline kasım olmadan geçerler.Fifa 15,Fifa 17 ve 18 hakikaten rezaletti.Umarım Fifa 19 oyun kurabildiğimiz makul hızda oturaklı bir oyun olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Oyun şahane olmuş. Özellikle yeni sil baştan değişen şut sistemine bayıldım. Benim Fifa 18'de en sevmediğim olay 5 şutun 4'ü gol oluyordu. Gol atmak o kadar basitti ki, ceza sahası dışında dümdüz vurduğun her şut gol oluyordu, emek sarfetmeden, birşeyler yapmadan saçma sapan her vurduğun kaleye giriyordu. 19'da şutlar tamamen farklı. Önce yeşilde tutturmaya çalışıyorsunuz sonra şuta 2. kere çok hızlı basıp isabeti arttırıyorsunuz, timing'i kötü yapılmış şutlar dağlara,tepelere gidiyor. Aşırı basit,düz sistem gitmiş yerine çok zor olmasa da komplike bir sistem getirmişler. Bana göre bu oyunun en büyük yeniliği şut sistemi. Bunun dışında hızlı koşarken yön değiştirince neredeyse hız kaybetmez sağlı sollu giderdik, bunda kıvraklık ve hızlar daha dengeli görünüyor. Top kontrolünden tut, paslar,şutlar, kaleciler her konuda yeni animasyonları bariz görebiliyoruz. Gece aydınlatması bu sene biraz daha iyi. Paslaşmalar daha gerçekçi fakat full sürümde aşırı isabetli tiki takaya dönebilir bilemiyorum. Şimdiye kadar oynadığım en iyi Fifa bu.
    timing shooting havadan gelen toplarda mi oluyor ? simdiye kadar hic denk gelmedi bende futbolcunun uzerinde sut bari cikmiyor




  • Arkadaşlar şöyle bir durum var.
    Mesela geçen sene İngiltere Premier Ligin skorbordu değişmişti gerçek hayatta. Bu sebeple FIFA18de çıkış anında Premier ligin skorbordu özel değildi. Ardından FIFA bunu guncellemeyle getirmişti. Arayüz değişmişti.
    Aynı durum 2018-2019 şampiyonlar ligi grup aşamaları daha başlamadığı için yaşanıyor olabilir. Yani skorbordta, menüde, giriş anında eksiklikler varsa bunların ben düzeltileceğine inanıyorum.
  • bu oyunda fifa 14 havası aldım biraz ben beyler benle aynı düşünen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.