Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.240
Cevap
57
Favori
272.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam öğleden beri pm den cevap bekliyorum. Bi bakar misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    ve EA sports faaliyet durdurduğunu halka açıklar....
  • Ben bi birsey kaciriyorum yoksa forumda mi bir gariplik var? Oyunu preorder etmistim indirimsiz fiyattan, indirimi (hatayi) gorunce bu sefer ayni preorder yapili hesaba champions surumunu preorder edip, eskisini iptal ettirdim. Bunu yapmak cok mu zor yada zeka gerektiren bir sey de millet indirim icin dahi EA ve PSN sover halde... Sizin hataniz kusura bakmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ama copy paste bir oyuna 500 tl veren adamın da aklından şüphe ederim ben sadece şl lig ve kadro güncellemesi oluyor her sene ben 80 tl ye sec hesap alıp geçtim sizi bilmem ama bundan sonra da hala 500 verecek varsa buyursun versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hagiosmann

    359 a önceden alıp, dün de 209a alıp, sonra da 359a aldığını kredi kartına iade isteyen ve onaylanan insanlar da var forumda. Denk gelen 209a aldı işte daha önce alsa da almasa da. Fiyatın geçici süre inmesine üzülüyor insanlar şaka gibi bir ülke olduk çıktık

    Alıntıları Göster
    sıkıntı şurda ben 27 agustosta sipariş vermiştim sabah iade aldım ve yaklasık 1 dakika ile kaçırdım.İndirim yapacaksa bunu belirtmeleri gerek,her indirime giren oyunun ne kadar süre indirimde kalacagı acıklanır,gece apar topar bi anda fiyat indirip ertesi gün bi anda eskiye çekiyorlar.İade aldıgım için yine aynı fiyattan ön sipariş yaparım yapacak bişey yok ama kendimi kazıklanmış hissediyorum suan sipariş vericek olsam dahi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iDenis

    Hocam bu kadar komplo gibi anlatıp uyuşturucuya benzetmeye ne gerek var? Bütün bedava oyunlar o zaman uyuşturucu mu hepsi oyun içi satın alımlar üzerine kurulu zaten. Yani uyuşturucu gibi enjekte ediyorlar ilk dozu falan bu kadar abartmaya gerek yok ucuza aldık oyunu işte basit bir olay büyütmeye gerek yok.

    Alıntıları Göster
    Bedava oyun değil kardeşim dediğim zaten var gerçektede var oyun piyasası belli bir mekanik üzerine gelişiyor hatta pek çok oyun dediğime benzedi artık oyunun kendisi para değil oyunun hedefi doğrultusunda içinde bulundurduğu ve oyunu belli bir noktaya ulaşmanı sağlayacak şekilde sunulan şeylerden para kazanma üzerine yanlış mıyım o kadar pazarlama fan boy yaratma adamlarını sahaya sürme boşuna değil.İlerde iyice cüzi miktarlara çevirip Futu para üzerine endekslemeyi düşünüyorlar tabi Fut ellerinde patlamazsa.Sömürüyorlar yeni oyun piyasası bunun üzerine zaten fifa 18 de gerek oyun mekaniği gerek pakete bağımlılık gerekse paketlerin cacık olması bunun en önemli özelliği EA açıkladığı Ciro ve bu Cironun ne kaynaklı olduğunu ilan ettiğinde demek istediklerimin ne kadar doğru olduğu anlaşılıyordur umarım.

    Benim dediğim bedava oyunlar kullan at oyunlar değil mobildeki gibi uygulama içi satın alma ve buna teşvik etme özellikli oyunlar Fifa'da bunun en önemli örneklerinden biri şuan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FieSTaA

    Ben bi birsey kaciriyorum yoksa forumda mi bir gariplik var? Oyunu preorder etmistim indirimsiz fiyattan, indirimi (hatayi) gorunce bu sefer ayni preorder yapili hesaba champions surumunu preorder edip, eskisini iptal ettirdim. Bunu yapmak cok mu zor yada zeka gerektiren bir sey de millet indirim icin dahi EA ve PSN sover halde... Sizin hataniz kusura bakmayin
    herkesin kart durumu musait olmayabilir,keza benim musait degildi cüzdana yatmasını beklemek zorundaydım ve 1 dakika ile kaçırdım.bir onceki mesajda belirttiğim gibi indirim yapıyorsa ne kadar süre geçerli oldugunu belirtmek zorundalar,gece bir anda indirip sabah bir anda eskiye çekmeleri ilginç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aarda

    sıkıntı şurda ben 27 agustosta sipariş vermiştim sabah iade aldım ve yaklasık 1 dakika ile kaçırdım.İndirim yapacaksa bunu belirtmeleri gerek,her indirime giren oyunun ne kadar süre indirimde kalacagı acıklanır,gece apar topar bi anda fiyat indirip ertesi gün bi anda eskiye çekiyorlar.İade aldıgım için yine aynı fiyattan ön sipariş yaparım yapacak bişey yok ama kendimi kazıklanmış hissediyorum suan sipariş vericek olsam dahi.

    Alıntıları Göster
    1.si indirim değildi fiyat hatası idi hocam.
    2.si başka hesap açıp alacaktınız 209a. Aldıktan sonra 209a iade isteyecektiniz 359a aldığınız hesaptan.
  • Demo tr saati gece 3 de çıkmış geçen sene tüm dünyada aynı anda.
  • Demek istediğini tamamen anlıyorum ve kesinlikle katılıyorum. Fakat bu şirketlerin işi tamamen para kazanmak, yaptıkları şey satıyorsa ve para harcanıyorsa daha çok üstüne gidecekler daha çok kazanmak isteyecekler, fiyat politikaları ve sattıkları ürünler oyun içerikleri buna göre şekillenecek. arz-talep ilişkisi tamamen. Bu şekilde para kazandıkları için ileride daha agresif davranacaklar. Ama sistem işliyor durum bu şirketler maksimum kar etmek için vardır. O yüzden uyuşturucu benzetmesi yapmak gereksiz geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Fiyat hatası değildi indirimdi yanlış bilgi vermeyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalbey12

    Fiyat hatası değildi indirimdi yanlış bilgi vermeyelim
    bal gibi de fiyat hatasıydı, indirim olsa tüm avrupada olur. ac odyssey de 209a açıldı, sonra apar topar 339 a mı ne çıktı.

    İkisinden de faydalanan faydalandı kısaca. Kasıtlı ya da kasıtsız ama bal gibi hata. Yanlış bilgiyi veren sensin hocam.

    Neyse daha fazla dağıtmayalım konuyu, demo çıksa da oynasak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepBlue_

    İnsanı aptal yerine koymam açıkça Budur işte. 359-500 veren adam gerizekalı anlık bilinçli olarak yapılan bir hareketten faydalanan (209₺) akıllı mı ? Ön sipariş veren insanlara umarım aradaki fark iade yapılır yoksa yazıklar olsun. 209 a satın alıp alan bir sürü insan varken de bu oyuna ben 150 liradan fazla vermem. Neyse bunların olduğu aslında iyi oldu fahiş fiyatlardan oyunu satışa çıkar e be ş*erefsiz sen zaten ut tan dünyanın parasını kırıyorsun bu ne aç gözlülük. Kara cuma da bu oyun İndirime girecek yılbaşında indirime girecek ve 359 üzerinden gireceğe benziyor 150 ye inmeyeceğine göre ne alırım ne aldırırım. Fifa yapmayacaktın bunu

    Oyunlardaki fahiş fiyatlar hepimizi olabildiğince az para kaptıralım ruh hline sokuyor ve kesinlik çok yerinde, 1900 e aldığımız konsola 500 liraya oyun almak gerçekten korkunç bir durum lakin hayat tam olarak böyle bir şey, 2016 sonlarında pejo 3008 lansmanında fiyatlar açıklandığında eşimle birlikte yarım saat içinde kara kara düşündük bu araca 132 bin lira verilir mi, o zaman paramız bu kadar da ölü değildir tabii, gidip 30 bin fazla verip sıfır 320i 40. yıl paket vardı, o zaman 161 bin falandı sanırım, arkadaşlar da alma dedi ancak full dizel otomatiği aracı çok beğendiğim için aldım almasam çok pişman olmuştum sanırım, ve lansmandan sonra ve devamında araç sürekli fiyat arttı ve 2017 sonları ike birlikte günümüze gelene kadar ben en son bıraktığıma 250 bin küsür lira fiyatı vardı, hayat sürekli seçimler şanslar çıkarıyor, iyi yada kötü bir şeyler yapmak gerekiyor, bu mesele de tam olarak böyle oldu umarım burada üzülen arkadaşlar hep böyle küçük meblağlar üzerinden üzüntü yaşarlar diliyorum, eğer gündüz saatlerinde olsa idi 5-6 tane daha kapar forumda isteyene satardım aynı fiyattan, böyle bir şey olacağını biliyordum ancak gece gece uğraşmak istemedim.
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iDenis

    Demek istediğini tamamen anlıyorum ve kesinlikle katılıyorum. Fakat bu şirketlerin işi tamamen para kazanmak, yaptıkları şey satıyorsa ve para harcanıyorsa daha çok üstüne gidecekler daha çok kazanmak isteyecekler, fiyat politikaları ve sattıkları ürünler oyun içerikleri buna göre şekillenecek. arz-talep ilişkisi tamamen. Bu şekilde para kazandıkları için ileride daha agresif davranacaklar. Ama sistem işliyor durum bu şirketler maksimum kar etmek için vardır. O yüzden uyuşturucu benzetmesi yapmak gereksiz geldi.
    Uyuşturucudan kastım şu bizler genellikle son 20 yıl gelişen teknoloji ve bunlara ulaşımla bağımlı hale geldik yani nesil olarakta böyle dünya çapında daha fazladır.Uyuşturucu nasıldır bir kere alıştın mı bırakmak zordur bırakılır ama tekrar geri dönme ihtimalinde var.Teknoloji bağımlılığı oyun bağımlılığıda böyle aynen bir oyundan şikayet edip o oyunu hala hala oynamak bir telefon veya başka bir teknoloji ürününden şikayet edip tekrara kullanmak gibi.Teknolojiden soyutlanmak karanlık kapalı bir odada yaşamak gibi zor birşeydir.Özellikle yüksek dozda teknolojiye teknolojik ürünlere oyunlara ve bunları sunduğu ek şeylere.Uyuşturucu kötü birşeydir aynı zamanda teknoloji bağımlılığıda kötü birşeydir ikisininde ortak paydası zamanınızı çalar ve paranızı gereksiz masraf doğururlar ayrıca sinirsel ve fiziksel tahripte edebilirler yararları yanında zararları dolayısıyla bu yüzden ikisi benzerdir.İkiside bir bağımlılık.Fifadan çıktı ama genellikle kapitalist düzeninde sonuçları bunlar.
  • kemalbey12 kullanıcısına yanıt
    Bunu zaten ben her zaman söyledim. Ama ne yalan söyliyim bu seneye kadar bir önceki seriden hiçbir farkı yoktu. Tamamen transfer+forma güncellemesi ile çıkmış bir oyundu. Bu sene cl modu yeni karşılaşma tarzları ve sonunda çok şükür değişen spiker. 500 tabiki de dünya saçması ama kutulu eskiden 300-350 idi şimdi dijital fiyatlar bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok yakın Zaman ea forumunda konu açmıştım genel kendi İngilizce bilgimle çeviriden de yardım alarak. Burda bir iki arkadaş yazmış ne yazdın ettin diye doluyum ve kimse beni anlayamaz fifaya karşı olan sinirimde. Ve hala saçmalamaya bu son olayla devam ediyorlar.



    https://fifaforums.easports.com/en/discussion/405987/great-disgrace-i-victims/p1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı konuyu burda da açmıştım ne yazık kı ilgi görmedi.



    https://forum.donanimhaber.com/fifa-nin-rezilligine-gelin-de-bakin--134532784#134577649

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalbey12

    Fiyat hatası değildi indirimdi yanlış bilgi vermeyelim
    nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun ne resmi bir açıklama var ne başka bir şey var indirim yapılıyor olsa duyuru vs yapılırdı kesinlikle o yüzden benim düşüncem bu hatadır yada psn türkiyede çalışanların iş çevirmesidir
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.