Şimdi Ara

FIFA 19 ONLINE RAKİP BULMA KONUSU (PC)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar amacım; benim gibi Fifa'yı severek oynayan ancak Fifa'nın online modlarında taktik defans dayatmasından bıkanları bir çatı altında toplayıp rahat rahat klasik defans (isteyen taktik defansı seçebilir tabi tercih meselesi) oynayarak online maçlar yapabilmesine olanak sağlamak. Biliyorsunuz sadece bu şekilde online maçlarda klasik defans özelliğine imkan tanıyor oyun.

    Birçok forumda bu tarz konuları görüp Origin nickini paylaşanları görüp ekliyoruz ama pek randımanlı olmuyor maalesef. Bu kez burada toplanıp, katılanlar arasında bir Whatsupp grubu oluşturarak grubun aktif kalmasını sağlamayı planlıyorum. Vs maçlar için kişiler gruptan yazışır ve saat belirleyip maçlarını oynarlar. İsteyen kendine co-op arkadaşıda bulabilir bu vesileyle. Hatta bakarsınız grup üye sayısı çok fazla olursa, ilerleyen dönemlerde takım kurup pro team modu bile oynanabilir.

    Sizlerde benim gibi Fifa'yı çok seven ortalama profesyonellikte ve ultimate team modundan nefret eden bir oyuncuysanız bu konuya isim, yaş ve Origin nickinizi yazın ve özeldende telefon numaranızı gönderin kurscağım Whatsupp grubu için.

    Koşullar;

    18 yaş ve üstü,
    Oyunlarda küfür-hakaret gibi durumlardan kaçınan,
    Pc Fifa 19 sahibi olan,

    Arkadaşları beklerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 27 Ocak 2019; 22:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hocam ben katılmak isterim sesli oynarız
  • Selamlar,

    Geç dönüş için kusura bakma, hiç talep görmedi fikrim. Pro team olayına falan girmek için sayıca biraz fazla olunması iyi olurdu. Ama seninle birlikte oynarız tabi. Origin ismim; MuratTamer ekleyip bilgi verirsen co op maçlar yaparız.
  • Galiba bu fifa'da pc'den oynayan az. ps çok yoğun diye okudum. fifa18 aldım ben de bu yaz 100 liraya düşünce. 19 500 filandı o zaman :) 18'de rakip yok. Bir de acayip rahat gol atıyor bazıları. her atağı gol. 30 şut çekiyorum gol yok filan öyle 5-1 yenilmişliğim var. transfer olayı filan da çok zayıf. şöyle güzel bir oyuncu vermiyor hiç kutu açınca. bir neymar filan hayal zaten para vermeden alamıyorsun asla. ben de tabi almadım :))
    yani transfer, takım kurma filan güzel, galiba benim menejerlik oynamam lazım :)
  • Bende varim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.