Şimdi Ara

Fifa 18 Pro Clubs FVPA Türkiye Ligi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba!

    Fifa 18 çıktı! Kimi oyunsever FUT MODU'nu kimi oyunsever ALEX HUNTER MODU'nu heyecanla oynuyor. Bunlarla ilgili pek çok şey okuyup duymuşsunuzdur. Bense size Fifa'nın en heyecanlı, en rekabetçi ve takım ruhu gerektiren modunu anlatacağım.

    PRO MODU EKİP ÇALIŞMASININ ZİRVESİ!

    İlk bakışta tek oyunculu kariyer moduna benzeyen fakat içine girdiğinizde "Daha önce paramın yarısını kullanmamışım." dedirten bir mod'dur bu mod. Oyuncunuzu oluşturuyor mevkisini ve özelliklerini ayarlayıp oyun menüsüne geçiyorsunuz. Ayaküstü modunda sizin gibi rastgele gelen oyuncularla karşılıklı 5v5 şeklinde maç yapabiliyorsunuz.Menülere dikkatli baktığınızda sizi asıl heyecana sürükleyecek olan seçeneği görüyorsunuz.

    O da ne?

    BİR KULÜBE KATIL!

    İşte tam burada sizin oyun zevkinizi katlamak, takım bulmanıza veya takım kurmanıza olanak sağlayan ve yüzlerce oyuncuyu bünyesinde barındıran FVPA TÜRKİYE PRO LİGİ karşınıza çıkıyor. FVPA TÜRKİYE LİGİ kendine ait bir teamspeak adresine sahip. Bu teamspeak adresinde tüm takımların kendilerine özel odaları, diğer oyuncularla oynamak için karma odaları ve takım ve oyuncu arayanlar için transfer odaları bulunmakta.

    GELELİM BU LİG'DE NELER YAPABİLECEĞİNİZE

    Dedik ya takım kurabilir veya takımlara katılabilirsiniz diye. Bu ligde iş sadece orada bitmiyor. Takımınızla lige katılıp mücadele veriyorsunuz ve bu mücadele çok çetin. Gerçek futbol deneyimi yaşayabilmeniz için istatistikleriniz tutulur, sarı ve kırmızı kartlarınız, kaç gol attığınız, kaç asist yaptığınız, takımınızın yediği ve attığı goller bu istatistiklerin içindedir. Bu istatistikleri düzenli olarak takip edebilmeniz için özel bir websitesi bile var.

    BİTTİ Mİ?

    KESİNLİKLE HAYIR. TÜRKİYE KUPASI BAŞLIYOR.

    Lig mücadelesinin yanında Türkiye Kupası için de mücadele ediyorsunuz ve az önce saydığımız her şey bu kulvarda da geçerli.

    PEKİ ŞİMDİ BİTTİ Mİ?

    YİNE HAYIR

    Ligde edindiğiniz konuma göre AVRUPA LİGİ ve ŞAMPİYONLAR LİGİ deneyimi de yaşıyorsunuz. Türkiye'de olduğu gibi avrupanın birçok ülkesinde de FVPA ligleri bulunmakta. Onlarla karşılaşmak ve Türkiye Ligi'nin gücünü takımınızla gösterme fırsatını yakalıyorsunuz. Ligimizdeki ve Avrupa Kupaları'ndaki mücadele için senin de bir katkın olsun istemez misin?

    BİTTİ Mİ?

    DAHA BİREYSEL PERFORMANSINIZIN EKMEĞİNİ YEMEDİNİZ.

    MİLLİ TAKIM LİSTELERİ AÇIKLANIYOR. DUYDUN MU?

    Milli takımımız profesyonel bir ekip tarafından yönetilmektedir. Bireysel performansınıza bağlı olarak ligimizi ve ülkemizi Milli Takımlar düzeyinde de temsil edebilirsin. Milli Takımımızın Avrupa Kupaları ve Dünya Kupalarında elde edeceği başarıları bizzat deneyimlemek istemez misin?

    Artık FVPA TÜRKİYE LİGİ'ni tanıyorsun. FIFA 18 almayı düşünüyorsun ve heyecanın daha da katlandı değil mi? Ligimize ulaşmak için gerekli tüm bilgiler aşağıda bulunuyor. FIFA 18 HEYECANI BAŞLASIN!

    FVPA Türkiye Ligi
    Fvpa Türkiye Tanıtım Videomuz
    Facebook:https://www.facebook.com/groups/fvpaturkiye

    Teamspeak: ts3.fvpa-tr.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakg1 -- 4 Ekim 2017; 20:25:45 >







  • Pro Clubs oynayan tüm oyuncular davetlidir.
  • Ligimizin birinci sezonunun sonuna gelmiş bulunmaktayız. Çok yakında ara sezon turnuvası başlayacak katılmak isteyen takım ve oyuncuları bekleriz ...

    Detaylı bilgi içinwww.fvpa-tr.com ts: ts3.fvpa-tr.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.