Şimdi Ara

Fifa 18 pc dx 12 (Tam ekran sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
6.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler arkadaşlar

    Fifa 18 de dx 11 de problem yok ama dx 12 yapınca tam ekran olmuyor pencereli kalıyor ekran bu sıkıntıyı benden başka yaşayan var mı acaba? Çözümü nedir

    Şimdiden teşekkür ederim herkese

    Ekran kartı gtx 970 cpu i7 4790

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aynı sorun bende de var fakat dx11 de iken bile aynısı oluyor anlamadım ekran kartım gtx860m her türlü ayarı denedim olmuyor...Kriz geçiriyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedgül -- 5 Ekim 2017; 0:4:52 >
  • Tam ekran yapabilmek için Borderless Gaming diye bi uygulama var onu kullanabilirsin. Benimde bi sorunum var bende Gtx860M var oyunun genelinde 60 fps alıyorum ama ekranda tearing oluyo ne yaptıysam çözemedim fps bu anlarda 60 tan 50 lere düşüyo oyunda akıcılık sağlayamadım bi türlü.
  • dostum bende de aynı sorun var senin yazdığını görüp directx 11 yaptım tam ekran oldu.fifa 17 de çözülmemiş bu sorun herhalde fifa 18 de de çözülmez.

    ama directx 11 olması performansı falan bu kadar etkiliyor mu ki?ben de gtx 850m ekran kartı var görüntü ve akıcılık çok iyi değil.ayarlarda mı sorun var anlamadım.ultra, mssa (otomatik) fps sınırı yok ayarlar bu şekilde.

    kontrol ayarlarında da klasik ve alternatif seçenekleri var bunlar da sabit tuşların yerlerini değiştiremiyoruz.pes oyunlarında pres tuşu aşağıdaki tuşdu fifada soldaki tuşla yapıyor değiştiremiyoruz da.süper lig var ve oynanış güzelleşti diye fifa ya geçeyim dedim ama pesteki kontrol ayarlarındaki basitlik fifa'da yok.
  • hızlı koşmada pes te rb iken fifa da rt değiştiremiyoruz da.hayır niye bize bırakmıyor fifa bunları anlamıyorum.logitech f310 var bi de rt tuşu hızlı koşma için uygun değil gergin yani.

    edit: kontrol ayarlamayı öğrendim pes teki gibi sanıyordum meğer seçenekler birbirleriyle değişiyormuş.grafikler ve akıcılık fazla etkilemedi beni.dx 12 çok etkiler mi bilmiyorum.çizgi film gibi görüntü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter89 -- 26 Ekim 2017; 3:51:34 >
  • Sorun haloldu mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.