Şimdi Ara

FIFA 18 [PC ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.291
Cevap
9
Favori
58.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acrobat67

    Yani şu forumda bile insanların yorumlarını okuduktan sonra halimize acıyorum gerçekten. Hiçbir insanın bir şeyi böyle körü körüne savunmaması lazım. Ben 2001'den 2010 yılına kadar PES oynadım beğenerek severek, 2011 yılında çıkardıkları saçma şey (oyun diyemiyorum) yüzünden Fifa denedim ve 2011 den bu güne kadar hepsini online oynadım. Son olarak Fifa 2017'de yaklaşık 2000 maç attım ama Fifa 18 üzülerek söylüyorum ki olmamış, bitmeyen tamamlanmayan bir oyunu piyasaya sürmüş EA sports. Bunu kabul etmeyenlerde gelip burada ayarları manuele alın (ben neden ayarları manuele alayım ki? He herkeste manuel olacaksa kabul ama ben neden alayım, oyunun orjinali saçmaysa neden değişik yollara başvurayım?), gol olsun ne olacak, savunma yapmayı öğrenin diyorlar. Savunma yapmayı bilmiyosun diyeni gördüm İnanın şu yorumları okudukça üzülüyorum halimize. He Fifa 18'i yerden yere vururken PES'i geçip övmüyorum kimseye, o defter benim için 2011 yılında kapandı. Bana defans yapmayı bilmiyorsun diyeni gördüm başka bir sayfada, beyfendinin cümlesi şu şekilde aynen yazıyhorum buraya, "Arkadaşlar siz gavura basar gibi markaj tuşuna basarsanız tabi çok gol yersiniz, adamın pas yolunu ve koşu yolunu kapatın yeter...(bide sonunda üç nokta)"

    Yorum sizlerin dostlar, EA Sports hiçbirimize para ödemiyor bu oyunu övün diye, hatta biz ödüyoruz onlara para, körü körüne savunmanın anlamı alemi yok.

    Alex Hunter denen salak modu oynayıp Fifa 18 süper olmuş diyenlerle doldu taştı her yer. Fifa 18 incelemesi izliyorum, abi hunter modu efsane olmuş, ronaldo'nun yüzü aynı olmuş 10 üzerinden 9.5 veeriyorum bu oyuna. Sorsan kaç online maç attın, belki de bir tane bile atmadı.

    Neyse kalın sağlıcakla. Daha fazla konuşursam yağdıracağım.

    bende katılıyorum fifa 99dan beri pes dahil bütün serileri oynadım bu kadar rezalet bi oyun daha görmedim. Oyun gerçekten bitmemiş gibi tuaf.

    Geçen sene de böyleydi aslında başlarda çoğu şut gol oluyordu sonradan düzelttiler tabi inşallah düzelir çok problemli bir oyun olmuş inanılmaz pas isabeti ve şut isabeti var oyunda.

    Pes 2013 gibi her şut gol oluyor çatala gidiyor toplar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 2 Ekim 2017; 20:23:32 >




  • o kadar devrim yapmışken, fifa bu sene yatmış gibi. Çok bir yükseliş + eklenmiş özellikler görmedim, aynısına bir iki özellik ekleyip ısıtıp önümüze koymuş gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berk Altunkılıç

    o kadar devrim yapmışken, fifa bu sene yatmış gibi. Çok bir yükseliş + eklenmiş özellikler görmedim, aynısına bir iki özellik ekleyip ısıtıp önümüze koymuş gibi.

    Keşke aynı oyunu sürseydi hocam yemin ederim bundan çok daha sağlam oyun çıkardı ortaya.
  • Ya vallahi gına geldi ultimate teamde. Yeter vallahi. Leş gibi oynayan adam bir şekilde top önüne felan düşüyo ara pası atıyo 3 gol atıp berabere bitiriyo oyunu. Oyunu baştan sona ben oynuyorum paslar defans felan. Adam bildiğin yeteneksiz kolsuzun teki ikinci yarı noluyosa löp löp gol atıyo. Vallahi bir sıkıntı var bu oyunda. Division 10 daha ya. Ben division 3 e tek elimle çıkıyodum önceki oyunlarda.
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 13-14 ve 15'i orijinal olarak oynadım. Çok maç yaptım, genelinde de kazanan taraf olum ancak ilk defa 9-9'luk bir skora şahit oluyorum 17'yi Offline olarak oynadım, PC'ye karşı en zorlu seviyede sadece iyi takımlardan gol yiyorum. 18'de ise Alanya'dan bile çuvalla gol yiyorum. Gol atmak ne kadar kolaysa, yemesi de bir o kadar kolay.

    FIFA her daim simülasyon tarzıyla, gerçekçi bir futbol deneyimi sunmasıyla övgü almıştır. Bu sonuçlar ise tam zıttı, gerçekçilikten uzak.
  • Bu squad battle'da rakip takım neden sapık gibi son çeyrekte bastırıp beraberliği yakalıyor, topu da alamıyorsun ayaklarından atmaya programlanmışlar sanki üst üste .
  • Beyler kariyer de transfer yapıyorum herşey tamam ama kadroda gözükmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OYUNU ALMAK İSTEYEN AMAN HAAAA!!!



    Lan oğlum bu ne moktan bir oyundur hayatımda oynadığım en berbat fifa oyunu fifa 99un oynanışı bile daha güzeldi ne paslatda iş var ne şutlarda kaleciler enbesil zaten fifa 17ye az sövmedim ama şu saçmalık onun yarsı etmez! Oyunun full hali istediği kadar güncelleme alsın yine düzelmez çünkü temeli rezalet oynadoğım maçlatın çoğunu yendim ama hep çok gollü bitiyor yendiğimden bile zevk alamıyorum bir de çok hileci var seneye 19 çıkınca bundan daha moktan bir oyun olur saçmalıkta 18in tahtına kurulur daha yazacak onca şey var ama 50tl olsa yine de ALMAYIN !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şöyle bir sorunum var.

    Oyunu directx 11'de oynarken sorun yok, ancak directx 12'e alınca oyun tam ekran olmuyor. Pencere modunda çalışıyor ve hiç bir şekilde tam ekran olmuyor. Sistemimde 12 için bir hayli yeterli. Sebebini bilen var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso

    Fut Champions elemelerde finale kadar çok rahat gelip finalde fark yeme lanetim devam ediyor bu sene de

    Finale gelsen elemeyi geçsen.Futchamp a katılsan ne olcak bu rezil oyunda:S Bu sene paramızla rezil olduk,hayal kırıklığı oldu Fifa Oyunu almayanlar hiç düşünmesin 17 de devam etsinler huzur bulurlar inanın..


    Yinede bi hevesle kadro kurduk ,oynadık baya ama inanın hiçbir zevk yok.Fifa hastasıydık bu kadar,bu gidişle oyundan elimizi kolumuzu çekcez..

    FIFA 18 [PC ANA KONU]




  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    EA live chat üstünden 3 farklı kişiyle görüştüm hepside satın aldığınız yer 2. kod yollaması gerekir dedi.. Ama pre order bonuslarını satın aldığımız yer göndericek mecburen çünkü EA çalışanları üstüne basa basa satın aldığınız yere başvurun diyor ve hesaba eklemiyorlar.. Geçen sene böyle değildi..Direk ekliyorlardı..Bu sene 3. parti keylere tavır almışlar resmen..Hoş o keyleride dağıtan EA..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 2 Ekim 2017; 22:47:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

    Oyunla ilgili sorunların şunlar benim



    1) oyun çözünürlüğü full hd iken fps ayarını sınırsız yapınca öyle bir fan çalışıyor ve ısınıyor ki anlatamam. Pc daha yeni 7.nesil i7 ekran kartıda 1050ti ama normalmi sizce bu?



    2) oyunu tv ye bağladığımda hdmi le 1080p 60fps kilitte ara ara tv de kasılmalar oluyor ve tam ekran modunu desteklemiyor. Sadece pencere modunda çalışıyor bunu nasıl halledebilirim?



    3) bir de kariyer modu yaparken stadı seçiyorum ve adını değiştiriyorum Türk Telekom Stadı yapıyorum ama oyunda yine Sanderson Park yazıyor neden oluyor acaba?

    Arkadaşlar kendi mesajımı alıntıladım ama bi yardım etseniz nedir bu sorunun çözümü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 20'yi bekleyin. 2020'de pes'in uefa avrupa ligi ve şampiyonlar ligi lisans anlaşması bitecek. Büyük olasılıkla ea sports fifa için lisansı alır. 2020'ye kadar da oyunda çok büyük değişiklikler olur. Köklü değişiklikler 3-4 yılda bir oluyor.
  • Offline Kişisel Kariyer yapıyorum..
    4 Sezona geldim
    FIFA 18 [PC ANA KONU]
    Animasyonlar %85-90 aynı FIFA 17 ile.. Biraz daha ayrıntılı kariyer bölümü ve Son Dakika bölümünde animasyonlu haberler var.
    Lig kupasını alacağınız kesinleştikten 1 maç sonra kupa töreni oluyor, eski oyunlardaki kadar diretmiyorsunuz kiralanmak ya da transfer için. ikincide kabul ediyorlar.
    Yarattığımız karakterin bazı yerlerde profil resmi yok (FIFA 16 da 17 de bu sorun yoktu, bildiğin resmi olmayan adam suratı var ve bazı yerlerde resim olsa da normalden küçük)
    İspanya Ligi logoları, sunum vs efsane olmuş.. Aşırı hoşuma gitti tavsiye ederim. Süper Ligimiz bildiğin gariban, sunum vs en boş beleş şekilde..
    Sağlam transferler oluyor takımlar arası ve sanki başarılı olan futbolcular eski yıllara oranla daha uzun süre kalıyor (emekli olma gecikmiş gibi)
    Birkaç ufak grafik hatasına denk geldim ama inanılmaz boyutta ya da oyunu baltalayacak şekilde olmadı. Açılışta ülke bayrakları bi anda kayboldu geri geldi vs vs gibi..
    2-3 maç önce takım olarak performans arttıysa sıradaki maçı bi farklı oynuyor takımın geri kalanı. Daha hızlı daha atak vs..

    Şimdilik güzel gidiyor özetle




  • FUT geçen seneye göre hileciler banlanmaya çok çabuk başlamış güzel bi bilgi haberiniz olsun
  • Drima kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kariyer yapıyorum ama stadın adını türk telekom arena yapıyorum fakat oyuna girince yine sanderson park oluyor çözümü var mıdır bu sorunun veya sizdede oluyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 3 Ekim 2017; 8:56:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim futwebapp ta transfer market hâla kapalı. Açmak için oynamaya devam et diyip duruyor .
  • jacquer kullanıcısına yanıt
    Evet benimde farkettiğim bir durum bu inanılmaz solgun ve itici bir görüntü var neredeyse tüm sahalarda.
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda görmüştüm sizin yorumu da aynı sorun bende yaşanmadığından cevap yazmadım.
    Türkiye takımlarının hepsinin ismini kariyere başlamadan önce düzeltmiştim ben.
    O düzgünlükte devam ediyor her stadın adı yazdığım gibi..
    Mesela Barça yı unuttum şu an kariyerde El Liberator görünüyor ama Camp Nou diye düzelttim (kariyere başladıktan sonra)
  • 1.23GB update geldi. Bakalım koş koşa dönecek mi oyun!
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.