Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.873
Cevap
71
Favori
400.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selamın aleyküm arkadaşlar ultimate team de yeniyim de sıfırlamak istedim klubü sildim baştan kurdum ama görevler sıfırlanmadı görevleri sıfırlamamın bir yolu var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    mesela bu videoda ps4'e 2014 senesinde gelen güncellemenin final maçı videosu var. yani tek kelime ile ifade edecek olursak ruhsuz, yapay, rezalet bir olay söz konusu.. yani böyle birşey olma ihtimalide var gelecek güncellemenin ne yazıkki. çünkü 10 gün var yayınlanmasına daha oyun içi gameplay, atmosfer, grafik böyle olacak diye bir video bile sızdırılmadı. gerçi adamlar tanıtım videosunda bile oyun içi görüntüye yer vermediler.

    https://www.youtube.com/watch?v=hYzDbrzLDrs

    Buda ps3 ve xbox360'a ayrı oyun olarak çıkan world cup oyunun final maçı. atmosfer, grafik, ambiyans vs. aradaki farka siz karar verin.

    https://www.youtube.com/watch?v=VS5974CfAbg

    yani 2014 yılında ps4'e güncelleme olarak gelen saçmalık gibi birşey olacaksa yapacağın işinde, fut'unda yerin dibine batsın ea sports !



    14'ü bilmiyorum ama world cup 2010 oynadığım en iyi fifa

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yaklaşık 3.5m değerinde kadrom var fakat oyun acayip zevksiz bir hal aldı benim için bırakacağım için tüm coinslerimi almak isteyen arkadaşa vereceğim.

    WL'de aptal saptal maçlar santradan ardı ardına yenilen gollerden sonra çıldırma aşamasına geldim kırılan kolların haddi hesabı yok zaten ortalama 24-26 arası galibiyet alıyorum fakat gelin birde bana sorun :)


    Takım Linkhttp://tinypic.com/r/15808hs/9



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSkull -- 23 Mayıs 2018; 11:32:47 >




  • 80 küsür liraya inmişken alayım diyordum, kötü mü olur diyorsunuz dünya kupası ?


  • TPO liginde mücadele eden pro takımomız için


    ⭐Cdm
    ⭐Sağ veya sol bek için 1 kişi
    ⭐Stp için 1 kişi aramaktayız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhangunn -- 23 Mayıs 2018; 17:33:47 >
  • Kutulu alacaklar için fifa 18 yeni tasarımıyla media markt ta 169 tl kargo dahil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    önceki tecrübelerden yola çıkacak olursak (euro 2012 ve world cup 2014(ps4)) bağımsız olarak çıkmayan güncelleme yada dlc ile gelen modlar malesef kötü oluyor hocam. ama ne olursa olsun fiyatıda göz önünde bulundurursak sonuçta yeni milli takımların, güncel formaların, dünya kupası turnuvasının vs. olduğu bonuslu bir oyun alacaksın bence değer...
  • 's. a pro clubs takım arıyorum ekleyebilirsiniz

    galata3428

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 59 tl düştü
    Fifa alınırmı beyler bu saaten sonra futa bir şey yapamayız dimi dünya kupası modunda online varmı varsa onda takılırım eylüle kadar
  • xfire212 kullanıcısına yanıt
    evet var. hem online hem offline ;)
  • xfire212 kullanıcısına yanıt
    Ben de temmuz-ağustos için alsam mı diye düşünüyorum açıkçası. Fut olmasa da diğer modlar oynanır sanırım 2 ay
  • xfire212 kullanıcısına yanıt
    Ps fiyatiysa iyi dusmus, xbox da 90₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    bu saatten sonra sadece dünya kupası için alınır. onda da fut dışında normal online olacağından çok rahat oynanır 2 ay. bence alın. sonuçta 4 senede bir yapılıyor dünya kupası. onun tadını çıkarırsınız oyunda
  • Fifa 18 de online hiç oynamadım hep takım çalıştırıyorum bana daha zevkli geliyor nedense

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DDantee34 D kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum, online arada girip oynayayim dedim ama çok fazla beyinsiz var. 2-0 falan geriye düştükten sonra benim oyunu terk etmem için oynamayı bırakıp santra yapmayan, kale vuruşu kullanmayan vs. bir sürü şeyle karşılaştım bıraktım. Hazımsız çoluk çocuk dolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çimlerin aşınmasını kapatabiliyor muyuz? 30. dakikadan sonra tarlaya dönüyor saha, akhisar deplasmanı gibi premier lig maçı yapıyorum.
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Evet kapatılıyor. Maça girmeden önce ayarlarda devre süresi, hava koşulu saat vb ayarladığımız kısımda aşağıda "saha aşınması" ayarını kapalı /rastgele, az, çok ve yok seçenekleri var) yapmanız yeterli.
  • Dünya kupası güncellemesinden sonra ayrı bir fut modu olarak mı gelecek? Yoksa şu an ki futa yeni kartlar mı eklenecek?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkane

    Evet kapatılıyor. Maça girmeden önce ayarlarda devre süresi, hava koşulu saat vb ayarladığımız kısımda aşağıda "saha aşınması" ayarını kapalı /rastgele, az, çok ve yok seçenekleri var) yapmanız yeterli.
    Öyle bir seçenek göremiyorum orada. Hava durumu, oyun hızı günün saati vs var. Çimlerle ilgili bir şey yok.
  • https://www.easports.com/fifa/news/2018/fifa-18-world-cup-ratings-icons

    tamda tahmin ettiğim gibi dünya kupası sadece işin reklam kısmı. herşey fut için tasarlanmış. yani 20 senelik efsane world cup serisi sonunda fut'a reklam olmuş bu kadar basit. gene bir ihtimal farklı beklentilerim vardı en olmadı 2010 ve 2014'deki o oyuncuyu atmosfere sokan, giriş ve seyirci animasyonları filan eklenir diye düşünüyordum ama adamlar onu bile fifa 18'deki o dandik seyirci animasyonlarıyla sınırlı bırakmışlar. herşey aynı. bari 2010 ve 2014'deki animasyonları birazcık uğraşarak ekleyiverselerdi deme insana gerçekten dünya kupasındayız havası yansıtabilirlerdi bu kadar paragöz, tembel moderatörler kimse gerçekten arkalarından sağlam övgüler! hakediyorlar. o oyuncuların kupa finali için sahaya çıktığı görüntüler bile turnuva oluşturma modundaki kurmaca final maçlarıyla aynı sadece takımlar ve kupa farklı. dlc için bile uğraşmaktan aciz bu yaratıklar ki güncelleme olarak çıkarıyorlar. yani yeni 11 takım, stadlar, güncel formalar birde zaten bizim bile şu mevcut oyunda oluşturabileceğimiz bir dünya kupası turnuvasını ki göreceksiniz yapay zeka noksanı ruhsuz birşey olacak oda. yani yarı finalde yedeklerle karşınıza çıkan bir alman milli takımı görürsek şaşırmayalım, yada finalde as kalecisini dinlendiren, neymarı 80'de oyuna sokan bir brezilya baştan söyleyeyim oyuna ekledikleri güncelleme saçmalığı bunlardan ibaret olacak başka hiçbir şey değil.. al sana sonra dünya kupası oyunu... birde arkadaş 4 gün var çıkmasına bir saha içi görüntü ve video ver deme yoksa aynı oyunu futa reklam diye çıkarma uyanıklığınmı ortaya çıkar diye korkuyorsun ? bilen biliyor zaten.. gene başladılar yok ikon mikon. ergenleri gene nakata ve linekere ispanya forması giydirip birbirlerine kapıştırmak için tüm bunlar...




  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.