Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
400.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Tek oyuncu kariyeri açtım denemek için. Fakat teknik direk. Olarak da açmak istiyorum bir türkü bulamadım. Nasıl çözebilirim bu durumu? Sizin gibi takım yönetebileceğim yeri bulamıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce fifa 18 de en etkili, karşıma gelmesin dediğiniz bela oyuncular nelerdir?
  • Fifa 18 ps store den alınırmı beyler benim aklımda sorular var misal bu oyun her sene çıkıyor digital olarak satmak daha zor değilmi zarra girermiyim bide 45 gb 10 mb internetle kaç saate iner
  • Ben dijital aldım 12 saatte indi. Kutulu alsam işim bitince 100 veya 75 lira gibi bir rakama satarım. 200 küsür lira sanırım kutulusu. Dijitalde zaten 100 lira. Kaybedilen bişey yokmuş gibi geliyor satmasam bile. Fakat arkadaşlar çıldırcam şu teknik direktör olayını bulamıyorum yeni kariyer de açamıyorum. Anladığım kadarıyla efsane olup teknik direktör olarak devam edebiliyorum ama efsane olamadım bir el atsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oztub O kullanıcısına yanıt
    Yeni kariyer seçeneğinden girdiğin zaman 2 seçenek çıkıyor. Birisi oyuncu kariyeri, diğeri de teknik direktör kariyeri. Ikisi yanyana. Tek oyuncu kariyeri açtın ve teknik direktör kariyer seçeneğini görmemen mümkün değil. Büyük ihtimal sen yolculuk moduna girdin. Yeni kariyer seçeneğinden gireceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.axel -- 12 Ocak 2018; 20:36:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Oyunun kariyer moduna gereksiz, oyundan çıkarılsın diyenleri gördükten sonra böyle kariyercileri görmek güzel oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çıktığından beri ağırlıklı olarak offline oynuyorum . uzun süre sonra online maç yapayım dedim gram zevk yok. iki kişi ile oynadım arka arkaya. ikiside maç boyu ceza sahası dışından şut atmak dışında birşey yapmadılar. bir maç 4-4 bitti diğerini 3-2 kazandım. bu sene aşırı gol oluyor ceza sahası dışından millette bulmuş işin kolayını , defanstan veriyorlar şut özelliği yüksek orta sahaya . onunla yardırıp şut atıyorlar ceza sahası dışından
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    asensio. üstteki mesajımda yazdım sebebini
  • xacal kullanıcısına yanıt
    benimde aynı hız olarak sizinle.karşı taraf iyiyse sıkıntı olacağını sanmıyorum
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Hocam yıldız oyuncu almaya karşı değilim yanlış anlaşılmasın Sonucta oyunda gereken başarıları yakaladıktan sonra ŞL'de dev kulüplerle boy ölçüşecek bir kadro kurmaktan daha doğal birşey yoktur imkanlar olcusunde. Ben bunun oyunun zaaflarindan faydalanarak yapılmasına karşıyım. Sıradan takımlarda elbette beklenmedik yıldızları kadrolarına katmiyorlarmi gercektede evet katıyorlar. Mesela hiç unutmam Martin Palermo avrupada hangi dev kulübe transfer olacak, imza atacak acaba derken İspanya liginin yeni ekibi villareale imza atmıştı yıllar önce hiç beklenmedik bir şekilde. Yani gerek el verdiği şekilde gerekse oyuncuyla maddi anlamda anlasarak yapılmasında herhangi bir tuhaflık yok. Işte oyundaki sıkıntı bu iş biraz yapay zeka sıkıntısı ile paralel. Abartiya musade ediyor yani. Sen çıkacaksın atıyorum 7 milyon euro bütçeli bir takımla 2. sezona 80 ortalamali takım kuracaksın ama halen kasanda 3 milyon euro para olacak yok öyle saçmalık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kariyer modda lig sonuncusunu yenebilen var mi?? Lideri yenmek daha kolay. Adamlar sonuncu diye bileniyorlar hırslı oynuyorlar eyvallah da adamların puanı yok demek ki bi bana böyle oynuyorlar. momentum zirve yapıyor. Adamlar her maçı böyle oynasalar şampiyon olacaklar haberleri yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi top havadayen oyuncularım sadece izliyor savunmada bunun bir çözümü var mıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djheadman kullanıcısına yanıt
    Var kardeşim cdyi kırıp çöpe at bir daha izleyip kalmıyor kimse kesin çözüm bu gidişle böyle yapacağım ben bir daha da almayacağım fifa. Son 6 maçta 5 mağlubiyet 1 beraberlik. Top resmen gitmiyor ya. Langırt gibi top sürekli rakipte kalıyor. Parmaklarım çürüdü. Yine de top gitmiyor gitmiyor gitmiyor. Terbiyemi bozmak istemiyorum anlayan anladı. Benim 1 metre öteye attığım pas girmiyorken rakibin her sutu gol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.axel -- 13 Ocak 2018; 0:10:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.axel D kullanıcısına yanıt
    Keşke 2K games de futbol sektörüne de giriş yapsa..EA gibi her sene ufak tefek değişiklikleri abartarak sunan oyun fiziklerinin içine eden bir firmadan kurtulmuş oluruz..Maç içindeyken bazen bilerek çıkıyorum oyuna tekrar girdiğimde değişiklikler oluyor çünkü belki olumlu anlamda değişir diye..Ama güncellemeler varken zaten oyunu illaki etkiliyor offline olsa da..Aklıma gelmişken fifa 14de çok güzel aşırtma goller atılabiliyordu bunu bile bozdular keza fifa 15deki uzun paslar da gayet iyiydi kısacası yap boz haline döndü son fifam olacak sanırım 18..
  • Kimin kazanacağına biraz oyun karar veriyor sen ne yaparsan yap %30 etki edebiliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saner08


    quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    aaaa bu oyunun adı fut 18 değilmiydi, yüzde 0,1... pardon binde bir... milyonda birmiydi yoksa... kariyer oynamıyormuydu yaa ?? pardon pardon kariyer mod var ama yok hükmündeydi deme unutmuşum neyse şaka bir yana hocam kendimi bildim bileli fifa oyunlarını her zaman gerçekte olan neyse oyundada gerçeğe mümkün mertebe uyarlayarak oynamaya çalışmışımdır. yani uzun lafın kısası arcadeci değil simülasyoncuyumdur.. bu yüzden bu oyunda ilgimizi çeken tek mod otomatik olarak kariyer mod oluyor. -ha journeyde taktire şayan bir mod o ayrı mesele.. bu yüzden bu oyunu yıllardır oynadığım ve severek oynadığım özelliklere değinecek olursam, tavsiyelerim şu yönde olacaktır...

    - videodaki elemanın söylemlerinin çoğunu destekliyorum, ama bir kere en başta maçları simülate etmeleri bu oyunun gerçekçiliğini baltalayan bir faktör.. şahsen hiçbir maçı simulate etmedim etmemde.. sonra yetenek geliştime olması gereken bir özellik hiç ellemeleri olmamış kanımca..

    - maçları 7dk devre, yavaş, efsane zorluk ayarlarında oynarım. elle müdahalede açık olur. oyunun slider denilen(pas hızı, şut hızı vs.) ayarlarına asla ama asla dokunmam.

    - kariyerde seçtiğim takım kimse mümkün mertebe gerçekte olan transfer politikası nasılsa oyundada ona göre abartmadan yapmaya çalışırım. transfer bütçem neye müsade ediyorsa o şekilde hareket ederim. yarım sezon sonra sözleşmesi bitecek oyuncu alırken bile şöyle düşünürüm, "bu oyuncuyu gerçektede bu takım bu şekilde renklerine bağlayabilir" gibi. çıkıpta oyunun açıklarından faydalanıpta misal olarak söylüyorum yarım sezon sonra sözleşmesi bitecek neymarı göztepeye almaya kalkmam yani

    - oyundaki hedefim herkes gibi başarmaya, kupalar kazanmaya odaklıdır ama çıkıpta asla oyunun açıklarından faydalanıp hedeflere ulaşmaya çalışmam. olmaz olsun öyle başarı.. mesela geçen yıl fifa 17'de rennes ile fransa ligini son hafta maçında beraber kalmam yüzünden lyon ile aynı puana sahip olmama rağmen 4. sırada bitirdim ve ŞL'ye gidemedim. Eminim pek çokları öyle bir durumla karşılaşılması durumunda maçı tekrar oynardı. ŞL finalini kaybetsem dahi kayıttan tekrar o maçı oynayıp kazanmaya çalışmam yani özetle.

    - rotasyona çok önem veririm, her maça aynı 11 ile çıkmam, kadrodaki her oyuncuya kalitesine orantılı bir şekilde şans veririm. 3 oyuncu değişikliğini tamamlamadığım maç sayısı pek azdır. ha yeri gelmiştir tek değişiklikte yapmışımdır maçın gidişatı taktik gereği. maç içi taktiklerede çok önem veririm yani her maçın bir hikayesi oluyor bende...

    - kariyere başlarken sezon öncesi transfer dönemi kapalı başlarım devre arasıda gidişata göre takviyeler yaparım. takımda gereksiz bulduğum isimleri yollarım ama bazıları gibi takımı 17-18 kişiye indirip bütçe yaratıp yıldız oyuncu almak gibi saçma işlere yeltenmem.

    -fifa 18'de henüz kariyere başlamadığımdan bilmiyorum ama bugüne kadar kariyer modda bir takımla en fazla 3 sezon devam ettim çünkü yapay zeka diğer takımlara gereken zekayı henüz verebilmiş değil bu oyunda. teşfik etmiyor yani. bu yüzden hem yeni ligler yada takımlar tanımak açısından farklı farklı maceralara atılmak en doğrusu şuan..







    Hay yaşayın hocam ya. Futbol tutkunuyumdur eskiden amatör takımlarda oynardım da. Futbol oyunlarını hep kariyer oynamak için alırım ve beklentim hep kariyer modun iyi olmasından yanadır. Yıl 2018 oldu ama hala çok yetersiz kariyer modları. Sizin verdiğiniz tavsiyelerle oynayacağım kesinlikle mantıklı, zaten aşağı yukarı böyle oynamaya çalışıyorum. Fifa 18 in kariyer modunu oynamadıysanız yapay zeka tarafında ufakta olsa gelişmeler var. Şöyle söyleyebilirim en azından küçük takımlar küçük takım gibi büyük takımlar büyük takım gibi oynayabiliyor. Hala yetersiz olsa da her takımın Barcelona gibi oynaması giderilmiş en azından bu sevindirici. Kontrat ve transferlerde bire bir görüşme gibi basit detaylar geliştirilmeli. Basın toplantıları vb. oyunu daha gerçekçi yapacak detaylar eklenmeli kesinlikle. Sözlerinize sonuna kadar katılıyorum hocam valla benden başkasının kariyer mod oynaması hoşuma gitti. Futmuş pro clubsmış futbolla uzaktan yakından alakası olmuyor oyunun bu modlarda. Dediğim gibi fifa 18 hala çok yetersiz kariyer için ama alternatifi yok maalesef yine de ufak tefek olumlu değişiklikler var bu sene umarım kariyer moda yoğunlaşıp daha simülasyona yakın gerçekçi bir futbol deneyimi yaşatırlar. Her sene böyle bir beklenti içindeyim ama maalesef karşılamıyor

    henüz fifa 18 kariyere başlayamadım hocam hem işten güçten hemde witcher 3'e fena sarmamdan diyeyim bitmek bilmedi oyun dahada var ama yakın zamanda başlayacağım. Takıma henüz karar vermedim ama ya seri a olacak yada la liga. evet aslında çok daha fazlasını hakeden bir mod ama işte para kazandırmıyor şirkete sorun biraz orda her takımın barcelona gibi oynamaması iyi bir gelişme olmuş öyleki önceki 2-3 seride barcelona'nın alaves gibi alaves'inde barcelona gibi oynadığına şahit oluyorduk.. yenilikler en azından umut verici ilerisi için en sonunda aynı şeyi çıkarmaktan bir nebze olsun uzaklaştılar...




  • Oyunun orta sistemi çok değişmiş.Fifa 17'de gollerin çoğunu ceza sahasına yaptığım ortalarla atıyordum ancak 18'de doğru düzgün orta bile yapılmıyor berbat olmuş,püf noktası var mıdır orta yapmanın?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: choyrn

    Oyunun orta sistemi çok değişmiş.Fifa 17'de gollerin çoğunu ceza sahasına yaptığım ortalarla atıyordum ancak 18'de doğru düzgün orta bile yapılmıyor berbat olmuş,püf noktası var mıdır orta yapmanın?

    Ortaları tam köşeye inmeden yap. Ceza sahasının keşiştiği noktadan biraz daha faydası olur. Fakat orta- gol atmak baya zor. 10 ortada 1 gol belki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Bu sefer de lig sonunculari barcelona gibi oynuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kariyerde bir şey yok sıkıntı online modlarda ha kariyerde zorlanıyorsanız online a hiç girmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.