Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.873
Cevap
71
Favori
400.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • seneye gelecek yenilikler bunlar olacak muhtemelen

    - fransa ligi tv sunumu
    - 126885652 tane yeni animasyon (yersen)
    - alex hunter sezon 3
    -geliştirilmiş pas ve şut sistemi (geliştire geliştire bitiremediler)
    - yeni nesil duan top sistemi ( maksat ismi havalı olsun ergenleri kandırırız çabası)

    sigara gibi azalta azalta bırakıyorum online ı. 17 de 4-5 ay online oynadım. 18 de toplasan 2 hafta oynamadım online. sadece kariyer takılıyorum. fifa 19 u 50-60 düşmeden kesinlikle almam
  • fifa 18 online modlarında herşey ea nın elinde. momentum isterse kazanırsın. isterse yenilirsin. bazı maçlar her kaleye gittiğimde çok rahat goller ve galibyetler alıyorum. bazı maçlarda ise kaleye ittire ittire gidiyorum. ve çok basit goller yiyiyorum. defans robota dönüyor. toplarım direklerden dönüyor. boş kale kalecinin üstüne yada aut. adamın ilk etkili atağı jeneriklik gol oluyor. bunun çözüm yolu yok dk 90 da olsa golü yediriyor sana bazı maçlardada tam tersi oluyor. momentum sana dönerse 0-3 ten maç çevirdiğimde oluyor. ha bu arada online sezona galibiyetim mağlubiyetimden fazla onuda belirteyim. herşey EA nın scripti yazılım yani bu MOMENTUM saçmalığı. çoğu maçta malesef devreye giriyor.. adamı kanser ediyor
  • En iyisini yapmışsınız hocam. Ek olarak The Witcher 3 Wild Hunt kesinlikle tavsiye ederim.

    PS4te de anlatmama gerek yoktur herhalde müthiş bir exclusive oyun zenginliği var. Hem hayattaki derde sıkıntıya hem de fifa vs rekabetçi oyunlarda yaşanan strese karşı ilaç gibi geliyor. Biraz aksiyondan sıyrılıp rahatlıyorsunuz. Arada değişiklik iyidir.
  • Benim gibi offline takılıyorsanız muhtemelen gözünüze takılmıştır , ben tekrardan dün başıma gelen bir olaydan bahsedeceğim;
    Leicester City ile kariyer yapıyorum, zorluk seviyesi legendary, 1-0 öndeyim dk.60'larda Liverpoolla oynuyorum. Fifa 17 deki geride olan takımın baskı yapması vs çok kalitesiz. Bununla birlikte oyunda yapay zekanın inanılmaz kötü oynadığını ve zaman zaman hareket etmediğini gördüm, dün kontraya çıktım, defans adamına iki varyeti yaptım (sağa-sola vb) adam bıraktı, öylece bakıyor, hemen kapadım oyunu , bu dediğim en son güncellemeden sonra oldu. Uzun süredir bu kadar kötü bir yapay zeka görmedi bu oyun. Fifa 17 deki o baskı, o presten eser kalmamış ve yapay zeka bozuk, eksik, hatalı...
    Bir süre oyunu oynamayacağım yoksa içimdeki Fifa sevgisini bitirecek ondan korkuyorum. İndirimden Pes aldım, o da tam tatmin etmiyor ,sanırım Fifa 17'ye döneceğim.. Umarım kısa zamanda yapay zekanın sorunu tamamen çözülür en azından 17 seviyesine geri döner...




  • Arkadaslar sizce coinsleri satip black fridayde saglam oyunlar alayimmi yoksa alayina fifa devammi ?
  • İndirime girmiş fifa 18 ps plus alanlar daha önceden indirimde yararlanıyor 160 tl olmuş
  • Merhaba Arkadaşlar,



    Fifa18 Pro Club kuracağız.3 kişiyiz.Birisi abim diğeri arkadaşımız.Yaşlarımız 27-29-30...



    Aradığımız mevki



    Orta saha Sol veya sağ

    Defans önü( gerektiğinde atağa destek )



    Başka alan isteyen olursa değerlendiririz.Any oynayabilcek var ise daha güzel olur...



    Öncelikle çalışıyoruz ve evliyiz.Hergün giremiyoruz, daha çok cuma cumartesi pazar günleri aktif olabiliyoruz.Seviyeli ve saygılı 2 arkadaş arıyoruz.Öyle maç yaparken yapılan hatalara öffleyen pöfleyen tipler değiliz öyle tiplerde istemiyoruz sonuçta oyun oynuyoruz.Bize uyum sağlayacak arkadaş var ise bekleriz.Özellikle hafta sonları online olabilcek.Yaş önemli değil saygı seviye olması yeterli.Aile ortamı kurmak istiyoruz.Lütfen söylediklerime uyacak arkadaşlar yazsın.Hafta sonları denk geldikçe pro yaparız veya gün içerisinde akşam turnuvalarına ara sıra katılabiliriz.Bizim aradığımız iyi oyuncu değil iyi bir takım arkadaşı sohbeti güzel olan.



    Özel mesaj atınız...






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Denizmax kullanıcısına yanıt
    Ben size oyunun ne zaman oturup minimum seviyede hataya düşeceği zamanı söyleyeyim mi hocam ? Kış transfer döneminde gelecek olan güncelleme ile olacak her sene olduğu gibi ve şikayetler tamamen bitmesede azalacak.. 2015 den beri yani yeni gelişmiş motora geçtiğinden beri durum bu. ilk 3-4 ay küfürler havada uçuşur yapımcılar oyunu ve oyuncuyu maymuna çevirir ama sonrasında dediğim gibi toparlanır bu yüzden artık herkes bence fifa yı alacaksa aralık sonu yada ocak başı indirimleriyle almalı hem sağlam derste olur bir nevi.
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Önceki fifalarda durum aynı dediğiniz gibiydi lakin bu 18 o kadar dibine kadar bozuk ki değil 3 ay 6 ay da geçse 15 tane update de gelse düzelmez.
    Hem frostbite engine in implemenet edilmesinde sıkıntı var hem de oyun tutarsız. EA kendi ayaklarına sıktı. Neye el atsalar mahvediyorlar. Dice da kullanıyor frostbite ı ama bir o oyunlara bak bir de fifaya. Ne güzel kendi yaptığı çok da başarılı olan ignite engine vardı sonra mahvetti oyunu. Çöküş 17 ile başladı ama o bile 18e göre baya tutarlıydı.

    Bethestanın eski bir oyununa bugfest yorumu yapılmış zamanında oyun ismini hatırlayamadım şimdi. Aynı bu fifa 18de de bug show var. Her an bug ve glitchlerle karşılaşabiliyorsunuz ve eziyet çektiriyor, oynadıkça yeni defoları ortaya çıkıyor. Hangi biri düzelecek. Bana göre tamamen durum vahim, umutsuz. Tıp bilim çaresiz.
    Umarım ben yanılırım da herkes hatalarından arınmış güzel bir fifa deneyimi yaşar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 21 Kasım 2017; 20:2:1 >
  • Noboody N kullanıcısına yanıt
    Oynamadığınız Sony exc oyunu vb varsa onlara yönelebilirsiniz. Bunun dışında witcher 3 de çok sağlam oyundur mesela.

    Fifadan biraz kendinisi salıp diğer kaliteli yapımlara da göz atmalısınız. Ne kadar güzel, sanat eseri gibi oyunlar varmış diyeceksiniz. Fifa her zaman alınır her sene yenisi çıkıyor nasıl olsa. Fifa18 in zaten durumu malum, koskoca bir fiyasko. Siz de bu soruyu sorduğunuza göre bu sene beklentinizi karşılamamış olsa gerek.

    Tek fifayla hayat geçmez yıl geçmez. Ama tabi sizin paranız sizin tercihiniz. Nacizhane önerimi yapmak istedim.
  • arkadaşlar fifa 18den herkes şikayetçi. peki online oyunda fifa 17 de kadroları güncelleyemiyor muyuz? en azından fifa 17 oynayalım. bende black fridayde almak istiyordum. ama almasam mı acaba karar veremedim? xbox one benim cihaz.
  • Sizce Fifa 18 160 TL 'ye şuan alınır mı? yoksa bekle daha fazla düşer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurfredy

    Sizce Fifa 18 160 TL 'ye şuan alınır mı? yoksa bekle daha fazla düşer mi?

    Bence hiç alma pişman olmazsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17nin kadrolar güncellenmiyor malesef. Bir önceki yaz transferleri + ara transferler olur. Mayıs sonu itibariyle kadro güncelleme desteği kesilir.
    Bu olay hep aynıdır, değişmez. Yeni transferler ve güncel kadrolar için yeni fifayı almak zorundasınız ama 18 de malum durum ümitsiz vak'a. Herkes şikayetçi çünkü 18 bu sefer abartısız tamamen tüyü dikmiş durumda. Ben hayatımda bu kadar dengesiz tutarsız bir fifa görmedim 97lerden beri oynarım.

    Almazsanız birşey kaybetmezsiniz hatta yararınıza olur. Şu hâliyle indirimli fiyatını dahi haketmiyor. Açıkçası aldığıma bin pişmanım. Yayın ve arkadaşlarla pro club olayı olmasa yüzüne bakılacak oyun değil bence.
    Noel ve yılbaşı indirimleri de olacak kış indirimleri kapsamında. İlla alacaksanız biraz daha ucuzlayınca almanızı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 21 Kasım 2017; 22:30:3 >
  • Black Friday indirimi kurtarmadi yıl başı indirimine çevirelim gozlerimizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    17nin kadrolar güncellenmiyor malesef. Bir önceki yaz transferleri + ara transferler olur. Mayıs sonu itibariyle kadro güncelleme desteği kesilir.
    Bu olay hep aynıdır, değişmez. Yeni transferler ve güncel kadrolar için yeni fifayı almak zorundasınız ama 18 de malum durum ümitsiz vak'a. Herkes şikayetçi çünkü 18 bu sefer abartısız tamamen tüyü dikmiş durumda. Ben hayatımda bu kadar dengesiz tutarsız bir fifa görmedim 97lerden beri oynarım.

    Almazsanız birşey kaybetmezsiniz hatta yararınıza olur. Şu hâliyle indirimli fiyatının dahi haketmiyor. Açıkçası aldığıma bin pişmanım. Yayın ve arkadaşlarla pro club olayı olmasa yüzüne bakılacak oyun değil bence.
    Noel ve yılbaşı indirimleri de olacak kış indirimleri kapsamında. İlla alacaksanız biraz daha ucuzlayınca almanızı öneririm.

    Bilgi için teşekkürler.

    O zaman horizon 3 alırım. Belkş bir tane de forza motorsport. Boşuna fifaya para verme diyorsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Black friday falan boşverin almayin arkadaşlar. Almayin zerre tavsiye etmiyorum. Store da ucretsiz pes 18 lite var onu indirin takilin. My club falan oynarsiniz ne guzel bosverin Fifa ultimate team i. Değmez 160 lira falan edecek oyun degil. Bir sürü oyun var daha store da. Fifa alacaginiz parayla 3-4 tane oyun bile alma şansınız var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler boşa paranızı israf etmeyin bu oyunun motorunun değişmesi lazım oyun çıktı 17'de de başından hatalarla piyasaya sürüldü.Bolca hatası vardı menülerde donmalar felan hatta yer yer düzeltemediler.

    Ancak 17'nin oynanışı iyiydi.Tek şikayet aşırı momentum direklerden dönen toplardı.

    Ama bu oyunda baştan itibaren o kadar hata varki özellikle Fifa'nın ekmek kapısı online modlarda bildiğiniz kendi eliyle baltayı taşa vurdu oyun oynanış tarzı online hiç uygun değil bağlantı ve momentum gibi durumlarda müdahale zor defans zor 2 metreden belli noktalar vuruluş gol defans oyuncularına özel talimatlar versende boş 5li defans yapsan çakılı gene boş merkez kontralarda anlaşılmayacak şekilde boşalıyor yada oyuncular pas bölgelerini sen kapatmak isterken bir anda sağa sola kaçıyor yani oyun resmen devamlı gol olsun diye çabalıyor bu sizin veya karşı bölgenizde olabilir.Hatta aynı şeyleri karşı rakip yaşayınca da görüyorum.Fiziksel etmenleri düşük oyuncular fiziki olarak dayanıklı oyunculara dokununca düşebiliyor anlamsız şekilde birde oyun ağır olduğununda yani ivmelen meler ağır çok pek çok yerde oyuncuların beli dönmüyor bastonlu dedeler gibiler.

    1 metreden net pozisyonları kaçırabiliyorsun yada topa yetişemiyorsun yada bir yazılım halt ne ise yetiştiremiyor seni hızın kesiliyor kondisyonun iyi olmasına rağmen göze soka soka oyunun tiyatro olduğu anlaşılıyor.Yani istatistiklerin önemi yok.Ama şu var oyundaki bu ağırlık herşeye yol yapmış millet futbol bazında işe yarar oyuncular almak niyetine nerede gereksiz sadece hıza sahip oyuncuları yerleştirmiş kadrosuna niye hızı var diye sadece oyundaki anlayış bu işte buna ön ayak olanda Ea denen zırto firma.

    Oyun güncelleme ile düzelmez arkadaş paranıza kıymayın şuan squat battle bile birbirine girdi saçmalıklarla dolu eskiden futta normal karşılıyordum dengesizlikleri kartlar istatistikler yorgunluk falan normal diyordum ama iş online seasonsa felan atlayınca normal olmadığını anladım hatta bu dengesizlik offline kariyere bile sıçradı.Burada da şunu görüyoruz oyunda yapılmak istenen bu momentum sıçmığı oyunda o kadar bozuk yansıtılmış ve o kadar çarpıtılmışki pek çok yerde momentumun fiziki kurallara aykırı olarak oyuncularda gösterdiği etkileri görebiliyorsunuz en son mesela online seasonsda bir barcelonayı aldım Messi ile orta açacağım inanır mısınız Messinin sol ayak Cin çarpmış gibi ters döndü çüş dedim çüş hakkaten o videolar yalan değil bildiğin vart bu kadar dezenformasyon yazık ya yazık millet ne paralar veriyor şunu utanmadan birde piyasaya sürüyorlar.Birde utanmadan Dünyanın oyunu diyorlar.Twicth yayınlarında sövüyorlar hatta reytingleri düşük oyunun forumlarında hep şikayet küfür dolu.Müşteri hizmetleride çok kötü iyice bocaladılar.Bu kadar gelir sağlayan bir firmanın bu derece duyarsız ayrıca bu denli online bağlı iken yıllardır serverlarına yatırım yapmamasıda acınası bir durum.

    17 ye kötü kötü diyordum adamlar öyle bir şey çıkardılar ki dediğimiz lafı yedirdiler 17'yi arar olduk.18 gelmiş geçmiş en kötü fifa oyunudur yeni bir rezalet çıkarılana kadar yani bunu tekrar bu paçoz firma başarabilir.Fifa 13-14 kalitesini oyun olarak grafik olarakta 15'i sağlamak bu kadar zor olmamalıydı.




  • Arkadaşlar merhaba. Online oynamak için 7mb download/0.7mb upload yeterli olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ydn06

    Arkadaşlar merhaba. Online oynamak için 7mb download/0.7mb upload yeterli olur mu?

    xbox 360 da 1mbt ile sorunsuzca oynadığımı bilirim. Sorun yaşamazsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.