Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.873
Cevap
71
Favori
400.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyun indirime girmez gibi hala 230 larda geziyor psn ve kutuda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps4 ikon edition aldım ama indirmiyor. EA games belli aşamalardan sonra aktif olur diyor. Sony i aradım aynı şeyi söyledi. Bu aşamalar nelerdir bilen var mı ikon sürümü nasıl aktif edip kullanacağım ödülleri alamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro clup de takım arıyorum.
    PSN:Yuzbasioglu35
  • illaki girecek 24 kasım black friday de birşeyler olabilir oda olmazsa aralık sonuna doğru sağlam bir oranda indirim görecektir. hep o bandlarda devam etmesi mümkün değil. mesela geçen sene oyunun fiyatı gene 220-230 bandlarındayken önce 189 tl ye mi ne inmişti sonra 1-2 hafta sonra 125-130 bandına indi 1 hafta sonrada aralık sonuna doğru psn tr nin haftanın oyunun fırsatında 105-110 tl arası diye hatırlıyorum bir fiyata inmişti ama o sadece 3-5 günmü ne devam etmişti ve oyun o fırsat indirimi bittikten sonra gene 189 tl ye yükselmişti Ama işte bu sene nasıl olacak bilemiyorum. tavsiyem gene 125-130 gibi fiyatlara indiğinde kardeşlikle alınması başka türlü daha azını beklemek hüsranada neden olabilir çünkü psn tr gene fırsat indirimi yaparmı yapmazmı bilinmez.. sonra world cup 2018 çıkma ihtimalide var -ki şahsen merakla bekliyorum forumdakiler bilir bu tarz turnuva oyunlarının bendeki yeri çok ayrıdır- 2014 te şubat başında duyurulmuş nisan sonunda çıkmıştı, bu yüzden bu saatten sonra oyunu alma düşüncesi olanlar sağlam indirim görmeden almasınlar onun yerine world cup oyununa ayırsınlar bütçelerini bence en azından o 4 senede bir çıkıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spawn2

    Pro Club ile ilgili sorularım var;



    4 kişiyiz, div 4e kadar çıktık. Ancak cpu bizi delirtiyor. Defansta top kaptırmalar, kalecinin golleri hediye etmesi falan.. Rakip cpu deli gibi pas yapıyo, 3 kişi basıyoruz hepimizi çalıma diziyo. Rakip dümdüz koşarak bizim cpuların hepsini geçip gol atıyor. Biz koşunca canavar gibi rakip cpu. Nedir bunun olayı biri cevap versin.

    Edit şuan Div 7'deyiz. Küme düşmeden biri yardım etsin





    Ya arkadaş 1 tane bile yardım edecek yok mu ?




  • Oyunu sat div 7 dekilere yardim etsek biz kume duseriz Kanka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene € aldı başını gidiyor buda etkiliyor beyler almayı bekleyenler için söylüyorum sabırsız olanlar ben tavsiye etmiyorum almanızı 100 den üstü ederi yok oyunun.

    € 4.57



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 18 Kasım 2017; 16:47:33 >
  • Kanada psn de %40 indirime girmis oyun. Yorumlardan sonra bu sene pas gecmeye karar verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urthas kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir karar

    Eğer oyunu ağırlıklı olarak online oynuyorsanız (özellikle de FUT modunu) ve Fifa 17'ye sahipseniz kesinlikle bu oyuna para vermeyin. Ben aldığıma pişmanım ama gene de eşek gibi oynuyorum. Biraz irade olsa bu oyunu siler 17'yi geri yüklerim ama o zaman da oyuna verdiğim para içime oturur diye 18 ile yola devam ediyorum
  • oyunda stadyumu olmayan takımlarla kariyer kurarken 20 küsür stad var onlardan seçiyoruz başlangıçta. peki kariyer devam ederken değişebiliyor muyuz o stadyumu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avei21

    oyunda stadyumu olmayan takımlarla kariyer kurarken 20 küsür stad var onlardan seçiyoruz başlangıçta. peki kariyer devam ederken değişebiliyor muyuz o stadyumu ?

    Hayır hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avei21

    oyunda stadyumu olmayan takımlarla kariyer kurarken 20 küsür stad var onlardan seçiyoruz başlangıçta. peki kariyer devam ederken değişebiliyor muyuz o stadyumu ?

    Hayır değişmiyor ama keşke geliştirilme ihtimali olsayı mali durum çizelgesi var ona ek gelirden stadı geliştirme gibi amaç olsa büyütsek ama nerede.Belli başlı kalıplar olsa ekleyip büyütsek ama yok işte
  • cevaplar için teşekkürler keşke değişseydi. seçtiğim stadyumda şu fifa 17 den beri olan sarımsı renk oluyor, nefret ediyorum ondan
  • Sözde herşeyi manuel yapmışlar oyuncuya bırakmışlar. Yok tactical defending bilmem ne. Ulan topa yakin adami seçip kosamiyoruz daha. İlla seçili olan hareketleniyor bostaki topa. E hani manueldi bana bırakmıştın oyunu? Ayrica cok fazla direkten donen top oluyor. Zaten oyunda bi hız dengesizliği de var. Online maçlarda orta saha diye bir sey yok. Maclar aşırı hızlı. Mücadele diye bir şey yok bam güm kaleye gidiliyor. Taktik maktik hak getire. Her mac 50 tane direk oluyor. Oyunun her modu da senaryo zaten bazi maclar oyuncularin umutsuzca attığın pasi bile mükemmel atarken bazı maclar da 5 metredeki adamin 15 metre ötesine atiyor. Maç seciyolar resmen :D Direklerden de cok top dönüyor. Almayin anam almayin para kazandirmayin. EA de satışlar düşünce biseyleri degistirirler belki. Zaten her mac 50 tane direkten donen top var. Black friday falan beklemeyin almayin cok ciddiyim. Futbolsuz geçirin bu yılı. Ya da store da ucretsiz pes 18 lite var onu indirin my club takılın. Ben ettim para verip aldim siz etmeyin. Zaten cok fazla direk oluyor. Store oyun kayniyor almayin fifa 18 falan. 30 lira bile olsa fazla bu oyuna. Her mac 50 topun direkten döndüğünü söylemiş miydim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir de maçta çok fazla direkten dönen top oluyor hocam onu atlamışsınız sanırım ben eklemiş olayım. Tüm dediklerinize de katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gertize

    Sözde herşeyi manuel yapmışlar oyuncuya bırakmışlar. Yok tactical defending bilmem ne. Ulan topa yakin adami seçip kosamiyoruz daha. İlla seçili olan hareketleniyor bostaki topa. E hani manueldi bana bırakmıştın oyunu? Ayrica cok fazla direkten donen top oluyor. Zaten oyunda bi hız dengesizliği de var. Online maçlarda orta saha diye bir sey yok. Maclar aşırı hızlı. Mücadele diye bir şey yok bam güm kaleye gidiliyor. Taktik maktik hak getire. Her mac 50 tane direk oluyor. Oyunun her modu da senaryo zaten bazi maclar oyuncularin umutsuzca attığın pasi bile mükemmel atarken bazı maclar da 5 metredeki adamin 15 metre ötesine atiyor. Maç seciyolar resmen :D Direklerden de cok top dönüyor. Almayin anam almayin para kazandirmayin. EA de satışlar düşünce biseyleri degistirirler belki. Zaten her mac 50 tane direkten donen top var. Black friday falan beklemeyin almayin cok ciddiyim. Futbolsuz geçirin bu yılı. Ya da store da ucretsiz pes 18 lite var onu indirin my club takılın. Ben ettim para verip aldim siz etmeyin. Zaten cok fazla direk oluyor. Store oyun kayniyor almayin fifa 18 falan. 30 lira bile olsa fazla bu oyuna. Her mac 50 topun direkten döndüğünü söylemiş miydim?



    Valla haklısınız ben oyunu cuma günü sattım kurtuldum. Böyle aptalca bir oyun olamaz ya. Saçmalık dolu. Stadyumların akşam ışıklandırmasının berbatlığı, amatör seviyesindeki efsane zorluğu, paranız varsa 3. lig takımına dahi harika transferler yapabilme ayrıcalığı(!) defans oyuncularının aptallaşması, pası 80 üzeri olan orta sahanın yanındaki oyuncuya topu atamaması vs vs.

    Ha bir de her maç direkten dönen toplar En az 5 tane.




  • Önüme geleni tokatlıyorum online sezonda. 25 G 4 M. Mağlubiyetlerin 3 ü bağlantı sorunu 1 tanesi harbi sağlam tokatladı. Onun dışında bu kadar galibiyet almama rağmen oyundan tat alamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gertize G kullanıcısına yanıt
    hocam aslında ea bana çok büyük bir iyilik yaptı oyunu çöpleştirerek. şimdi ben hem pc hem de ps4 te futboldan başka oyun oynamıyordum. ama ea sağolsun oyunun çöplüğünden dolayı hayatımda ilk kez rpg bile oynadım ulan ne oyunlar varmış diyorum boşu boşuna şu çöp oyunda vakit kaybetmişim yıllarca. geçen deus ex aldım indirimden çok hoşuma gitti. ac origins başladım oyun efsane olmuş. beni farklı oyunlara yönlediren, oyun kültürümü genişleten ea e sonsuz teşekkürler
  • 4 senedir fifa oynuyorum fifa 18 katletmiş ler pes 18 le bu seneyi geçirmeyi düşünüyorum yazıklar olsun fifa ea!... 17 üzerinden bi kaç değişiklik yapsaydın da bu millet kahrolmasaydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ne deyim oyunda böyle bir senaryoya karşı oynuyormuş hissi yaşayan çoktur online'da yani top fiziği mi desem ne desem yahu topa temas etmesen bile zorla senin kaleye yöneliyor yok yeminle milyon tane video var böyle artık bıkkınlık geldi oyun sana zorla attırmıyor rakip geliyor hatta buga giriyor oyun senin oyuncun müdahale etmiyor komik gol yiyorsun valla ne deyim anca bu kadar gerçek olsa şike derim yani bu kadar olur senin oynayıp oynamaman zerre umrunda değil bunların iyi oynayan zaten oynuyor bari kötü olanıda dahil edelim çabası hak hukuk yok oyunda sen yırt kendini saçma sapan yeniliyorsun ya adamların geçmişine bakıyorum hep lose mesela geliyor böyle oluyor sonraki, maçlarına bakıyorum gene kaybetmeye devam ediyor özellikle böyle yapıyor bu oyun sistemi.Ayrıca yukarıda bahsedilmiş Fifa 17'deki gibi bunda da toplar 1 metreden direklere vurmaya başladı ne kadra kontrollü şut denesemde yok öyle bir falso alıyor ki bak 1-2 metreden iç direk üst direk şaşar kalırsın 1 metreden vuruyorum hafif tribüne gidiyor valla cılkı çıktı.Birde bu squat battle da eğer son dakikalara kaldıysan yani hafta kapanıyorsa o son maç mutlaka uzuyor emin ol öyle böyle yani oyunun moku çıkmış durumda.

    Bu arada ben oyunda Real Madrid kadar balon şişirilmiş takım görmedim birde oyundaki lag donma kasılma durumunda bu takıma karşı el kol çaresiz koş babam koş futbolu ve lag yapanların çoğuda bunu kullanıyor fizikli ve koşuyor diye orta yaş bunalımları liseliler arık hangi ırka mensupsa mensup.


    Offline olarak oyun güzel ama online eskiden sadece futta dengesizlik vardı bende geçip online seasons oynardın oda bozuldu yani denecek söz yok bende offline oynuyorum aldık oyunu ama seneye almayacağım son oyun fiyatı uçtu gitti €'dan milletin haberi var seneye 5.00 € olur ben kimsenin gidip şu oyuna ki muhakkak elzem bir değişiklik olmayacak aynı oyun motoru üzerine 3-5 eklenti kandırma ah şunu yaptık deyip 450-500 tl bazında piyasaya çıkar kimsede almaz arap bebeleri dışında.




  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.