Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.873
Cevap
71
Favori
400.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xyro kullanıcısına yanıt
    evet. en yakınındaki oyuncu koşuya başlıyor.
  • umarım oyun hızı aynı kalır böyle gerçeğe çok daha yakın çünkü
    düzeltilmesi gereken gollerin daha zor girmesi kalecilerin biraz daha etken olması vs
  • D&R'da oyuna 380tl diyorlar.Bu nasıl mantıktır abi acaba alan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelene kadar fornite kasıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hybrid kadro kur, hızlı oyuncuları seç. Oyundan keyif alıyorsun. Tr ligini oturtamadım bir türlü, yeni totwler gelince lig ortalarına doğru, yeniden deneyebilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılbasına dogru 100-150 arasına düştüğünde alacagız artık 300tl fiyat öğrenciye çok bee
  • Yok arkadaş yok defanslar tır gibi belleri dönmüyo. Legendaryde adamların karşısında kalmak gerçekten çok zor. Can sıkıcı. Ayrıca kariyer modunda takımımda ki kiralık oyuncuyu başka bir oyuncu transferinde kullanabiliyorum. Hatanın büyüklüğüne bak. Saçmalık.

    Herkes oyunu online oynamıyor dolayısıyla hala legacy defans sistemini kullanan bir sürü normal oyuncu var. Arkadaşlar arası yapılan turnuvalarda bir şekilde oynuyorduk onlara karşı ama fifa 18 ile beraber bu da yalan olucak gibi duruyor. Tactical ile legacy'e karşı oynamak imkansız şuan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 1 Ekim 2017; 20:32:48 >
  • Senelerdir fifa oynarım ve ciddi fanıyımdır ama ilk defa bir fifayı oynarken bu kadar sinirleniyorum. Ne adamlara yetişebiliosun ataklarda, nede müdahale edebiliyorsun. muhtemelen bunu geri verip, fifa 17yi geri alcam. Güncellemeyle bile düzeleceğe benzemiyor çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kiwi21


    quote:

    Orijinalden alıntı: kiwi21

    20k'ya premier lig için başlangıç takımı önerebilir misiniz?

    coin geldikçe zamanla geliştiririm...

    önerisi olan var mıdır?

    hocam ultimate team konusuna yazın.
  • online seasons ta fb li bir arkadaşla karşılaştık. fb ye verilen stadda korner ve kale vuruşlarında bildiğin top gözükmüyor parlamadan dolayı. demo da gece maçları karanlık diyorduk , daha kötüsü oldu full sürümde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 1 Ekim 2017; 20:1:32 >
  • Her şeye tamam da, ya lütfen her topçunun 35-40 metreden vurduğu gol olmasın. Zaten zar zor defans yapmaya çalışıyorum, adam geliyor 30 metreden çatala takıyor. Messi atsın, Ronaldo atsın da, adı xyz olan adam da atamasın blader ya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro club takım aranıyor mevki sol bek
  • Her şutun gol olması kalecilerin yetersizliği İcon edition alıp Ronaldoyla Peleyle Kariyer modunda oynama şansı olmamasi gibi nedenlerden oyunu almaktan vazgeçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senedir bende oyun çıkar çıkmaz alıyordum ama malesef öyle 250-270 liralara değmiyor. bu yüzden black fridayi beklemeyi düşünüyorum. oyun hep o dönemde 120 küsür liralara iniyor ve 1-2 hafta sonrada psn store da haftanın indirimli oyunu olarak 100-110 tl bandına iniyor çoğunluk black friday de oyunu alıyor ama store indirimini kaçırıyor. acaba bu sene nasıl olacak riske girip black fridayide ıska geçip haftanın indirimli oyunu olarak almayı mı denesek acaba ki öyle bir indirim olmassa oyun bir anda gene eski fiyatına fırlıyor
  • Oyun güzel geldi bana ama sorun şu: iyi oyuncularla oynarken her türlü gol atılıyor. 2 kere drafta girdim 7-8 golle bitti maçlar. Normal sezonda 3-4 gol oluyor max. Dediğim gibi bana göre sorun kalecilerde vs değil ama iyi oyuncular çok iyi. Her vurdukları çatala gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mokko

    Senelerdir fifa oynarım ve ciddi fanıyımdır ama ilk defa bir fifayı oynarken bu kadar sinirleniyorum. Ne adamlara yetişebiliosun ataklarda, nede müdahale edebiliyorsun. muhtemelen bunu geri verip, fifa 17yi geri alcam. Güncellemeyle bile düzeleceğe benzemiyor çünkü.

    aynı hisleri paylaşıyoruz hiçbi fifs serisinde sinirlenmemişimdir fiwc de sıralama kovaladım seasonda title kovaladığım halde



    ama 18 de daha 2. günden sinirden oyunu kapatıp ağlıcak gibi oluyorum çok ilginç

    yazık

    tam gol atıcam top dönüo 1 ara pas gol oluyo hep basit kolay gol yiyorum atana kadar canım çıkıo adam bi pas atıo kendi yarı sahasında hop 1vs1 park the bus ile bile aynı

    yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hersene gerçekçi olmuş diyoruz peki geçen senekiler noluyo bu durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 17 hem oyuncu kontrolleri hemde oturakli oluşu 1 sene daha oynanası bir oyun suan tam bir oyun, fifa 18 bu hali ile sac bas yoldurmaz çünkü saçlar zaten dökülür. Güncelleme ile sanmiyorumki düzelir. Fifa 17 ile 1 yil daha devam edicem pes 18 i de düşünmüyor değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. Amazon almanyadan ps4 pro + fifa 18 bundle 1700 TL ye alabiliyorum. Sanırım Sony Turkiye Garantisi olmuyr.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jigsaw79

    Her şeye tamam da, ya lütfen her topçunun 35-40 metreden vurduğu gol olmasın. Zaten zar zor defans yapmaya çalışıyorum, adam geliyor 30 metreden çatala takıyor. Messi atsın, Ronaldo atsın da, adı xyz olan adam da atamasın blader ya.

    o değil gol olduğunu da anlamıyorum ben ara sıra aslında sıkıntı şu defansların pozisyon alamaması ve oluşan boşluklar oyunun ağırlığı iyi ama defanstaki bu hata ile uzak mesafelerden bile çivi gibi şutlar gidiyor birde paslaşma yüzdeleri hatasız.
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.