Şimdi Ara

Fifa 17 Online transferli ligleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese ;

    Bir grup futbol aşığı olarak 2006 yılında PES 6 ile başladığımız transferli ligler maceramızı son bir kaç yıldır FIFA ile sürdürüyoruz. 2-3 yıldır kompakt tutmaya çalıştığımız ligimizi yeni kurduğumuz sitemiz ile biraz genişletmeye karar verdik :) Bu bağlamda eğer sizlerden aramıza katılmak isteyen olur ise bekleriz. İlk etapta 1-2 kişi direk lige alınacak. 3-4 kişiyide yedek listemize alacağız.

    Kısaca ne yapıyoruz bahsetmek gerekirse size içi boş bir takım veriyoruz. 80-69 ov arası 18 oyuncuyu draft mantığı ile alıyorsunuz.(80-71 arası her ov'dan birer oyuncu şartı ile) Sonra site ve kurulan whatsup grupları üzerinden fikstür ve lig/kupa takipleri yapılıyor. Her sezon sonunda başarınıza göre size bir bütçe veriliyor. Bu bütçe ile isterseniz diğer takımlardan veya oyuncu havuzu denen sistem ile boşta ki oyunculardan yeni oyuncular katabiliyorsunuz. Tabi bu basit anlatımı. Çok ayrıntılı bir bütçe/vergi sistemi , yine çok ayrıntılı bir transfer sistemi, belli kuralları ve bolca heyecan/eğlence vaadi var (özellikle transfer dönemlerini görmeniz lazım :) )

    Eğer sizde düşünürseniz benimle özel mesajdan kontak kurabilirsiniz. Sorularınız var ise onlarıda cevaplamaya çalışırım buradan.

    Bu arada sitemizi incelemek isterseniz adresi aşağıda. Şu anda devam eden sezonu ve takımları ana sayfada bulabilirsiniz. Forum'un içinden ise kurallara ve diğer detaylara ulaşmanız mümkün. Site üzerinde takımların oyuncu listeleride bulunuyor hatta oyunculara tıkladığınızda sofifa profillerine bile ulaşmanız mümkün. Dünyada bir ilk olarak yaklaşık 30 takımın güncel matchday bilgisinide sitemize ekledik ve elimizden geldiğince güncel tutmaya çalışacağız :)

    Site henüz çok yeni bazı eksikler görürseniz kusurumuza bakmayın :)

    Teşekkürler :)

    Edit ; Metni yazarken tamamen atlamışım ligler Playstation 4 sistemi üzerinden yapılmakta :) Önemli bir detay uyarı için MrAktacir isimli arkadaşımıza teşekkür ediyorum :)

    www.fifaturkiyelig.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlin713 -- 25 Ekim 2016; 14:39:06 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.