Şimdi Ara

Fifa 17 kasma sorunu (PS4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nedendir bilmiyorum ama hızlı oynadığım zaman aşırı takılmalar meydana geliyor.Sorunun Tv de olabileceğini düşünüp başka biyerde denedim yine sonuç aynı.Bu sorunu yaşayan varmı acaba.Sorun Ps4 te mi yoksa Cd de mi nasıl öğrenebilirim.



  • Hocam normal şartlarda online maçlarda lag switch, rakibin kötü bağlantıya sahip olması, anlık server sorunları vb hariç konsolda kasma, lag vb söz konusu değildir.

    Başka tv denemişsiniz anladığım kadarıyla. Peki monitöre bağlayıp denediniz mi. Bilirsiniz monitörler tvlere kıyaslanmayacak derecede düşük tepki sürelerine (ms) sahiptir.
    Başka oyunlarda da ağırlaşma, kasma gözlemlediniz mi.

    Konsol hangi model, hangi kasa acaba. Eski modellerden mi, mat kasa mı, slim mi, pro mu. Eski kasalarda sık olmamakla birlikte bu tür sorunlar meydana geliyordu. Aşırı tozlanmadan, ısınmadan & eski model olmasından kaynaklı bir durum varsa sorun bundandır. Eğer tüm oyunları akıcı oynayıp sadece fifada sorun yaşıyorsanız o konuda bir fikrim yok. Offline online farketmeksizin kasıyorsa yani. Sadece online modlarda kasma varsa üstte belirttiğim gibi bağlantı ve anlık durumlarla, ping ile alakalıdır.
  • 1 haftadır fifa 17 yi ps4 te oynuyorum. Maç içersinde hiç kasma olmuyor ancak ana menüde takılmalar ve saliselik gecikmeler yaşıyorum. Sanırım patch gelir ve düzelir. Bu direk yazılımla ilgili bir sıkıntı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.