Şimdi Ara

Fifa 17 incelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC oyuncusu olarak + larını, - lerini yazıyorum..

+ Öncelikle grafikler muazzam olmuş..
    +Sırtı dönük paslar artık daha rahat atabiliyoruz..
    +Hilecilerde gözle görülür azalma var özellikle FUT'ta..
    +Freekick atmak daha zevkli olmuş böyle topu arkadan kaleye girerken izliyorsunuz falan :D

- Oyunda arcade bir hava var sürekli top bir sizde bir karşı takımda adam gibi futbol yok sahada sanki halı saha maçı
    - Orta kafa goller çoğalmış kaleciler hiç bir topa çıkmıyor nerdeyse çıksa da topu saçma yerlere tokatlıyor..
    - Penaltı atışını ben beğenmedim tabi ki bu göreceli ama eskisi daha iyiydi..
    - FUT'ta her maç en az 1-2 sakat banko oluyor gerçekçilik minumuma inmiş dakika başı sakat oluyor bunalttı resmen..

Açıkçası bana göre berbat olan Fifa 16'ya kıyasla bu dahada kötü gibi ne bileyim güncelleme lazım bu oyuna, sanki oynadığım oyunu hissedemiyorum benim yerime başkası oynuyor seri seri paslaşamıyorum sanki oyuncular bana geç tepki veriyor gibi biliyorsunuz ki FİFA 15'in sloganı FEEL THE GAME idi ve gerçekten o oyunu hissediyordum ancak FİFA 16'nın sloganı GÜZEL OYNA bizi resmen son 2 senedir ele geçirmiş gibi evet sanki her şey planlı biz sadece güzelce oynuyoruz elimize verilen ile momentum çok daha göze çarpıyor kısacası hayal kırıklığı oldu benim için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afonso54 -- 5 Ekim 2016; 3:17:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.