Şimdi Ara

/// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\ (733. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.056
Cevap
91
Favori
462.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler sizin için kolay bana zor bir durum ile karşılaştım. :) ps4 të joystick iptal edip yön tuşlarını kullanmak ıstiyorum. bilgisi olan tane tane anlatabilir mi? teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batari2521 B kullanıcısına yanıt
    Ana menüde Özelleştir sekmesinden Kontrolleri Özelleştir e girin. Ardından L2 ya da R2 ye basıp solda dualshock 4 resminin de görüneceği kontrol ekranına geleceksiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=Ed6OEvqfwEU

    Şu videoyu 05:52'den itibaren izleyin hemen anlarsınız olayı. Fifa 14 için anlatılmış ama tüm fifalar için geçerli. İstediğiniz gibi düzenleyince ile çıkın. Kaydedilsin mi diye soracak. Özel1 şeklinde isim gösterecek muhtemelen, kaydedip çıkın.




  • PS4 Merhaba dostlar,TPO Premier ligindeki eastNbull kulübümüzde 21+ ANY GK CB ST pozisyonlarında oynayacak oyuncular arıyoruz. Takım oyunu oynayan tecrübeli oyundan zevk alan ve hafta içi 2 kez 22:00-24:00 arası antremanlara dahil olabilmesi şarttır. Detaylı bilgi için temasa geçebilirsiniz. İyi oyunlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 21 Mayıs 2017; 2:15:9 >
  • Ban yedik galiba yok yere, 1000 mac yaptigim acc diyor ki you have to play more games on xbox to unlock the transfer market ya da your account .ya da your account has breached our rules bla bla bla. Tam lallana alip oyunu birakacakken. cozumu olan var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2016 da arap spiker vardı 2017 de yok mu acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CriminaI

    Arkadaşlar 2016 da arap spiker vardı 2017 de yok mu acaba ?

    ne yapacan arabı zaten arap ve ruslar sinir ediyor insanı oynarken



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 21 Mayıs 2017; 19:29:13 >
  • Ultimate Team'den sıkılıp Pro Clubs'a başladım pozisyonum CAM, 16 maç - 6 gol - 7 asist şu an random oynuyorum takımı olup ilgilenen varsa yazabilir..
  • Su ea araplar a ozel bir futbol oyunu yapsa über süper hızlı speedy gonzalez futbolcular arap dansözler ve müzik eşliğinde oynasınlar.

    Hersene bi yandan momentum bi yandan araplar arkadas bari şunların birinden kurtar bizi lanet şey hersne bayılyrz 300 tl la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam. bir süredir ut oynamadığım için latency çubuklarıyla işim olmuyordu fakat bir haftadır geri döndüm ama ne zaman maça girsem en alt seviye olan kırmızıda kalıyor. eskiden böyle bir şey yoktu, akk dolsa bile yeşilde olurdum. interneti değiştirmedim. zaten maçlarda da hala gayet akıcı oluyor, benimle oynayan arkadaşlara da mesaj atıyorum problem olmadığını söylüyorlar. yine de kırmızı görünce bir sürü kişi maç açmıyor haliyle. bu sorunun çözümü nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le Blanc

    arkadaşlar selam. bir süredir ut oynamadığım için latency çubuklarıyla işim olmuyordu fakat bir haftadır geri döndüm ama ne zaman maça girsem en alt seviye olan kırmızıda kalıyor. eskiden böyle bir şey yoktu, akk dolsa bile yeşilde olurdum. interneti değiştirmedim. zaten maçlarda da hala gayet akıcı oluyor, benimle oynayan arkadaşlara da mesaj atıyorum problem olmadığını söylüyorlar. yine de kırmızı görünce bir sürü kişi maç açmıyor haliyle. bu sorunun çözümü nasıldır?

    bende de var aynı sorun, nedendir acaba..
  • Pro clubsta 600 maçımız var ama oyunda her plase gol oluyor. Uzaktan gol atmak zorlaştırılmalı hep aynı goller oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Napoli8484

    Su ea araplar a ozel bir futbol oyunu yapsa über süper hızlı speedy gonzalez futbolcular arap dansözler ve müzik eşliğinde oynasınlar.

    Hersene bi yandan momentum bi yandan araplar arkadas bari şunların birinden kurtar bizi lanet şey hersne bayılyrz 300 tl la

    Araplar, 999 ms pingli ve 1mbps bile olmayan internetleri ile Fifa da ps4 ün belaları resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simos35 -- 23 Mayıs 2017; 12:29:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar herkese.

    TPO liginde yer alan VENTUS FELİS CLAVA kulübümüz için 20 yaş üstü ANY,DEFANS, ORTA SAHA ve KANAT pozisyonlarında oynayabilecek arkadaşlar arıyoruz. Şu anda takım kadromuz 7 kişidir. Yaş ortalamamız 30.
    Overall durumu farketmeksizin, bizimle güzel muhabbet ortamında, saygılı, oynadığımız oyundan zevk alan arkadaşları bekleriz takımımıza.

    Ö.M ile irtibata geçebilirsiniz. İyi oyunlar herkese.
  • araplar ve ruslardan cidden nefret ediyom futu bıraktım ama online seasonsa ara ara girerim arap mı dersin kazak mı dersin özbek mi dersin birde rus var nerde ne rezalet geliyor karşına 1-0 geride başlıyorsun takıla takıla oynuyorsun ama karşı ne hikmetse turbo boost oluyor tepkime süresi gecikmeler derken sinir ediyor insanı ps4 ve xboxtada var durum pcde de araplar hep aynı birde mısırlılar var onlarda arapta neyse anlıyon zaten arap olduğunu ilk dakka
  • Güncelleme sonrası oyun benım gozumde cop oldu gitti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba aranıza bugün katıldım ps4 kullanısı olarak çok yeniyim eklemek isterseniz id: anjq7 isim: Mehmet Usta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11

    araplar ve ruslardan cidden nefret ediyom futu bıraktım ama online seasonsa ara ara girerim arap mı dersin kazak mı dersin özbek mi dersin birde rus var nerde ne rezalet geliyor karşına 1-0 geride başlıyorsun takıla takıla oynuyorsun ama karşı ne hikmetse turbo boost oluyor tepkime süresi gecikmeler derken sinir ediyor insanı ps4 ve xboxtada var durum pcde de araplar hep aynı birde mısırlılar var onlarda arapta neyse anlıyon zaten arap olduğunu ilk dakka

    Aynı sorun pesde de var Arap ve Asya dan rakipler geliyor bunlarla oynamak resmen işkence

    Tuş gecikmesi ve oyun felaket ağır oluyor sırf bu araplar yüzünden resmen eziyet fifa da aynı sorun var demekki

    Arap rakip geliyor pasa basıyorum 3sn sonra atıyor oyuncu ile hareket bile edemiyorsun

    Adam da en ufak birşey yok rahat rahat pas yapıyor

    Sirf bunlardan kurtulmak için FIFA almayı bile düşündüm

    Burda da aynı sorun arkadaş bunları ayırın asya dan Arap tarafları birbiri ile eşleşmesi olsun

    Böyle birşey pes de yoktu bu sene oda geldi

    Yıl 2017 olmuş online maç yapmak işkence haline dönüştü ne diyelim umarım adam gibi bir firma çıkarda futbol işine girer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ps4 de yeniyim seasona başladım ama rakip buldukdan sonra antreman şut bölümünde kaliyor oyuna girmiyor ..hatta hiç maç yapamadim season da..



    Ut de oynuyorum ..bu sorunun çözümü nedir arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bırakın o zaman online oynamayı offline moda geçin dicem ama bizde de momentum var. Bu arada lig liderini yenip, küme düşen lig sonuncusunu yenememek çıldırtıyor artık beni. Her maç aynı senaryo. Çok can sıkıcı bir durum. Benim takım Wolfsburg. Bayern Municihi deplasmanda yeniyorum, 29 maçta 8 puan toplamış Darmstadti evimde yenemiyorum. Momentum zirve yapıyor resmen. Direkler topu çekiyor, oyuncular futbol oynamayı unutuyor, rakip Barcelona gibi oynuyor. Dakika 80 rakip oyuncunun kondisyon bitmiş, ben dk 75de full kondisyon oyuna soktugum + antrenmanda dribbling kastıgim Emre Mor depardayken kondisyonu bitik savunma gaza basıp bana yetişip topu kapıyor. Yok böyle birşey. Maç sonucu yine 1-1 totalde 1500 maç yaptıysam 1000i 1-1 bitmiştir heralde. Benim maçlara bahis açılsa beraberlik 1.70 olur, italya liginin son haftalarında karşı karşıya gelen alt sıra takımlarının maçları gibi.



    Oynuyorum pek keyif alamadan ama mecbur alternatif yok malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Div2 e kadar 5 yıldîz takımlarla oynadım. Daha öteye gidemiyorum bir türlü. Bir de 4 yıldız takımları bir deniyeyim diyorum.

    4-3-3 taktigine uygun ilerdeki 3 lünün hızlı kanatlardaki futbolcularının da mümkünse 4 skill moves özelliğinde seassons ta oynayabileceğim etkili bir takım tavsiyesi verebilecek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.