Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.874
Cevap
70
Favori
292.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hakatten saka gibi ya,ayni oyun..kol kirmaya hazir olun gencler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gameplay hızı fifa 14 gibi yavaş olucaktı yokmu öyle birşey?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri sormuştu. Arda'nın Overall 84 gözüküyor videoda.
  • Vallahi izlerken yoruldum:) Aynı oyun bu. Hiç yavaşladığı falan yok oyunun. Sahada bir kör dövüşü var sanki.
  • Fenerbahçe'nin 3 formasıda oyunda olacak güzel haber.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS-FB ve El Clasico'yu izledim. Fifa 15'te yuzlerce mac yapmis biri olarak diyebilirim ki gozume carpan tek degisiklik hizli pas. Belki bir iki yeni animasyon eklediler ve orta kafa golu kolaylastirdilar, onun disinda ayni oyun.

    Ulan bari su oyuncu yuzlerini yap kac senedir oyunda Galatasaray hic mi bakmazsiniz ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlediğim kadarıya oyuncular topa daha hakim .
  • İlk izlenim ile aynı gibi geldi ama bu fenerbahce galatasaray maçını izledikten sonra fikrim değişti.Oyun daha dengeli grafiklerde ise daha canlılık var ole artık l1 üçgen yapması kolay değil top fizğiğ filan daha gerçekçi duruo.Ama online da nasıl olur bilmiorum..
  • birebir aynı oyun gibi duruyor şimdilik.. 2-3 gün sonra demo çıkınca bakacağız artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 6 Eylül 2015; 0:16:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Magnesium




    Anlaşılan yine hızlı oyuncular ile çapraz çapraz yapıp goller atılcak bizde bol bol dellenip kol kırcaz. Yok ya hiç almayalım en iyisi sinir sağlığımıza yazık demo yeter öyle sakin sakin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oynanışı daha izlemedim fifa 15 ten ne kadar farklı bilmiyorum fakat seçme ekranında kesinlikle grafikleri daha iyi oyuncuların. Neyse şunu söylemek istiyorum yav bu ratingler niye böyle saçma sapan. Fenerliyim diye değil fakat Gs alalh aşkına neresi 79 75 77. Ayrıca Melo 79 iken selçuk inan nasıl 80. V.persie tamam 84 adam formsuz yıl içerisinde iyi oynarsa zaten artıp azalıyor o sorun değilde. Burak yılmaz 75 ten yukarısını hak ediyor mu yav? Ya da şener sabriyle aynı standartta mı yani? Meireles 76 iken souza 77 mi? Yap meirelesi 74 civarı Souza da 80 lik oynuyor bence şuan. Tabii daha lig maçlarını falan izlendemen ratingler belirnlenmiş olabilir ama sene içerisinde V.persie sneijder gibileri dışında şeneri falan pek elleyeceklerini sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

    quote:

    Orijinalden alıntı: ibarut8907


    quote:

    Orijinalden alıntı: HüseyinCANDIR

    Fenerbahçe'nin iç saha formasıyla ilgili EA forumundan yetkili biriyle konuştum da çubuklunun altı beyaz olması mı iyi lacivert olması mı? Bence beyaz olmalı.Acil cevaplarınızı bekliyorum.

    Beyaz şort kesinlikle. Ama 3. Formanın da konması lazım. Aksi takdirde bir açık bir koyu renk olması gerektiği için lacivert şortlu çubuklu ve gri formayı koyarlar. İnşallah 3.forma ve çubuklu beyaz şort şeklinde olur.

    http://www.konsolum.com/2015/09/05/fifa-16da-fenerbahcenin-3-formasi-da-yer-aliyor/

    Bu iyi haber işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Özellikle ilk videoyu izleyin, resmen fifa 15. Hiç mi fark olmaz arkadaş






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnesium -- 6 Eylül 2015; 0:47:24 >




  • Biraz noob gibi oynuyorlar ondan fifa 15 gibi geliyor bence. Grafikler daha iyi daha insan gibi duruyorlar renk paletinden. Top bi orda bi orda başım döndü durmadan ileri oynuyorlar çok hızlı gözüküyor defans yapmaktada beceriksizler hiç L2 kullanmıyorlar sanırım özellikle şişman olan yönettiği adamı defansta şuursuzca sağa sola kaçırıyor L2 ile adam takibi yapmıyor. Aynı şekilde hücumda press altında kalınca L2 ile vücut kullanıp topu saklamak yerine kaptırmamak için başlıyor sağa sola yardırmaya,oyun çok hızlı geçiyor o yardırınca kaptırıyor genelde bu sefer diğer eleman hızlı hücuma çıkıcam diye ileri direk. Videoda ben mi atladım hiç topu L2 ile saklayıp etrafına bakaıp pas attığı ya da tek top yaptığı bi yer oldumu. Ver kaç kullanıyor bitek. Durmadan uzun top atıyorlar. Mesela 8.41 de bir sahnede top degajdan geliyor adam kafa topuna çıkmak yerine fütursuzca koşturuyor orta sahada. Bence bunların oynanışına göre yorum yapmayın. Gördükçe yazıyorum daha çok varda mesela 5.44 te yine topu arkası dönük direk ileri sallıyor saçma sapan gidiyor pas. Yine 5.54 te gs hücumdayken topa press yapmak yerine top takibi yapıyor ulan zaten içeride 10 tane adamın var neyi takib ediyorsun orta sahada sonra ara pasını yedi tabi mal gibi ileri geri koşarken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 6 Eylül 2015; 0:59:54 >




  • Fener-Galatasaray maçını biraz izledim gene oyun hızlı gibime geldi. Hani orta saha mucadelesi oyun kurma evresi falan. Gene mi hüsran olacak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mexto kullanıcısına yanıt
    Yazdığımı oku hocam.
  • işallah bu sene şu burakı benzetmişlerdir abi gram benzemiyor adam her güncellemede daha kötüleşti fifa 15 te
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Danny Santos

    Biraz noob gibi oynuyorlar ondan fifa 15 gibi geliyor bence. Grafikler daha iyi daha insan gibi duruyorlar renk paletinden. Top bi orda bi orda başım döndü durmadan ileri oynuyorlar çok hızlı gözüküyor defans yapmaktada beceriksizler hiç L2 kullanmıyorlar sanırım özellikle şişman olan yönettiği adamı defansta şuursuzca sağa sola kaçırıyor L2 ile adam takibi yapmıyor. Aynı şekilde hücumda press altında kalınca L2 ile vücut kullanıp topu saklamak yerine kaptırmamak için başlıyor sağa sola yardırmaya,oyun çok hızlı geçiyor o yardırınca kaptırıyor genelde bu sefer diğer eleman hızlı hücuma çıkıcam diye ileri direk. Videoda ben mi atladım hiç topu L2 ile saklayıp etrafına bakaıp pas attığı ya da tek top yaptığı bi yer oldumu. Ver kaç kullanıyor bitek. Durmadan uzun top atıyorlar. Mesela 8.41 de bir sahnede top degajdan geliyor adam kafa topuna çıkmak yerine fütursuzca koşturuyor orta sahada. Bence bunların oynanışına göre yorum yapmayın. Gördükçe yazıyorum daha çok varda mesela 5.44 te yine topu arkası dönük direk ileri sallıyor saçma sapan gidiyor pas. Yine 5.54 te gs hücumdayken topa press yapmak yerine top takibi yapıyor ulan zaten içeride 10 tane adamın var neyi takib ediyorsun orta sahada sonra ara pasını yedi tabi mal gibi ileri geri koşarken.

    Hocam oynanışları gayet normal, nasıl normal diye sorarsanız eğer ultimate team ve başkasıyla online sezon oynarken kesinlikle bunları yapmazsınız. L2 olayını demiyorum fakat o dediğiniz paslaşmaları diyorum. Fifa böyle bir oyun değil paslaşma , oyun kurma vs.

    Fifa hızlı bir şekilde topu ileri taşı ve en saçma şekilde gol at oyunudur. Bunu yapmak istemeseniz bile oyun sizi bunu yapmayı zorluyor buda mekaniklerden kaynaklanıyor.

    Paslaşma yaptığınız anda defans arasında ve ortasaha da siz istemeseniz bile direk topu kaptırırsınız, bir şekilde oyuncularınız yanlış yere top atar ve sonucunda rakibe geçer. Defansı yürüyerek geçer, gol atar. Gerçekler bunlar, hiç değişmedi. Hep aynıydı fifa ve yine öyle olacak.




  • Parçalı şortun alternatifi vardır umarım. İğrenç duruyor parçalı şort :(
  • Sıfır gelişme.. Resmen FIFA 15. Geriye dönük pas desen hızını kaybetmeden yine devam.. Üçgene bas, top gitsin devam. Yardır git devam. Stoperlerin ağırlığı yok gibi bir şey. Stoperler çabucak geçiliyor, hele yavaş ise. Animasyonlarda bile değişiklik göremedim. Bu sene PES alacağım gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.