Bildirim
FIFA 13 TURKIYE LIGI Kesin Olarak YOK! (SS+VIDEO'lu) :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
belliydi böyle olacağı _____________________________ -
paslaşmaları beğenmedim. çok hızlı... bu oyunun yapısına aykırı... eski rezil fifa paslaşmalarına benzemiş. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: patya
paslaşmaları beğenmedim. çok hızlı... bu oyunun yapısına aykırı... eski rezil fifa paslaşmalarına benzemiş.
evet sanki biraz pesimsi olmus gercekci olmayan paslar geliyo sanki :/_____________________________ Psn : djomer3
-
quote:
Orijinalden alıntı: patya
paslaşmaları beğenmedim. çok hızlı... bu oyunun yapısına aykırı... eski rezil fifa paslaşmalarına benzemiş.
12den farkını göremedim ._____________________________ Gerçeği bulacaksınız ve gerçek sizi özgür kılacak. -
lütfen protesto edelim. en iyi yer ise ea sitesi. ben birşeyler yazdım. ingilizce bilenlerde yazsın.bilmeyenler ise lütfen benim yorumuma "neroeagletr" kullanıcısı reply to this comment bölümüne tıklayıp "Great comment" ":((((((( " gibi birşeyler yazsın.
yada kendileri:
"We condemn you ea about Turkish League"
"We will definitely not buy the game (due to Turkish League)"
"Why EA?Why again Turkish League is not in the game? "
yorum yapabilirler.
HADİ BEYLER BU ÜLKE BU KADAR MI DUYARSIZ YA! ANAMIZA KÜFÜR ETSELER YİNE OYNAYACAĞIZ.
http://www.ea.com/soccer/news/fifa-13-leagues-list-01
-
Saudi Pro League'da var biz Yokuz!! _____________________________ -
Haydi Fener'im getir Uefa kupasını görsün EA Türk takımını .. _____________________________ -
olsaydı çok çok iyi olacaktı kariyer modda Türk takımları ile oynamak ama napalım yine avrupada çalışmaya devam :) _____________________________ -
Fenerbahçe yok ise FIFA'ya para kaptırmıyoruz.Pes'ten nefret ederim ama mecburen PES alacaz bu sefer _____________________________ -
Pc'de Pes ps3'te Fifa her türlü akar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler