Şimdi Ara

FIFA 13'ten Çıkış Öncesi Görseller (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    19.09.2012 12:53:34

gözlerim yaşardı gülmekten :))

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bence burası çol çocuk dolmuş.eyer hala pes ile fifa kıyaslanıyosa.yıllardan beri sırf futbol oyunları için oyun konsolu alan birisi olarak diyorum ki her ikisinin de eksikleri var bu bi gerçek.ama şu da var ki pes çocuk oyunu fifa ise yetişkin oyunu çünkü fifa similasyon pes ise arcede pesin eksiklerini yazcaktım ama o kadar uzun sürer ki vazgeçtim.pesin fifadan oyuncu modellemelerinden,kale ve file ölçüsü bakımından üstün oldugu başka bir tarafı yok gönül isterdi ki 3.cü bir firma da işin içine girse ve rekabet iyice kızışsa bu da oyunların daha iyi olmasına sebep olur.ama burada atışan arkadaşlara bakıyorum fener galatasaray taraftarı gibi fanatiklik yapmaktan başka bir şey yapmıyolar.eleştiri olaya tarafsız olmak demektir.malesef onu bile beceremiyoruz.pes oynayanların fifayı beyenmeme sebebi ise pese göre çok zor olması.eyer bir hafta sabırlı olsalar beyinlerinde yer edinmiş o fanboyluklarının yavaş yavaş eriyeceğinin de farkına varırlardı.ama malesef insan oğluyuz sonuçta alışkanlıklarımızdan vazgeçemiyoruz.yenilikçi deyiliz....

• fifa 2007 den sonra hiç iyi değildi o ara pese gectim playstationunda etkisiyle tabi. pes 9 pes 10 tam bi fiyaskoydu benim için.oyunun adi pes değil dansöz falan olmalı oyuncular gercekdısı şekilde saga sola dönüyodu. tek adamla herkesı gecıyodunuz. sonra pes 11 de braz düzeldi gbiydi ama 12 ile iyice bozdular adamlar yılan gbı. pes ile fifayı karıstırmamak lazım fifa daha simulasyon tarzı pesse daha basit. cafelerde oynayanların macını izlerseniz sürekli çalımla ugrasıyolar fifa da öyle degil oyuzden fifa bana daha gercekci geliyor. ama inş bu yıl ikiside iyi olurda sıkıldıkca 2sinide oynarız
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.