Şimdi Ara

Fifa 12 mi ? Pes 12 mi ? [ Açıklayınız ] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
9.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yıllar sonra fifa yüklüyorum bakalım nasılmış bu fifa, sırf pc ye karşı daha iyi oyun yorumları sebebiyle denemek istiyorum, birde güncel kadrolar varsa güzel olabilir pes 6 için son yapılan yamayı buldum ancak nasıl yükleniyor anlaşılamadı, bilenler yardımcı olabilirmi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RévivaL

    Pc'de fifa, ps'de pes.

  • c) Hiç birisi.
  • Pes'te vuruş teknikleri iyi diyen neye göre diyor bunu anlamadım. Ben bu kadar aptalca top gidişi görmedim. Topun ayaktan çıkma hissi hiç yok.
  • FIFA 2012 incelemesine baktım da o Messi'nin yüzü ne öyle abi ya, Messi'den başka herkese benziyor. FIFA'nın yüz modellemeleri çok kötü be abi, gerçekçi görüntü olmadıktan sonra ha FIFA 12 oynamışsın ha FIFA 2004 (benim için efsanedir bu arada).
  • Bence FIFA 12, oyuna alışmak biraz zor ama kesinlikle emek harcanmış gerçekçi bir yapım.
  • FIFA 12 candır.. Alıştıktan sonra ama..
  • Pes, oynanış olarak daha zevkli,eğlenceli.Grafikleri daha kaliteli.
  • Fifa özellik ve gerceklik lisans cok daha üstün ancak pes bi alıskanlık yani ve oynaması daha zevkli bana gore
  • PES12.Hatta tüm PES serileri.

    Abi FIFA'da orta diye bir şey yok resmen şut çekerek orta açıyorsunuz hala fifa diyorsunuz.
  • pes ve ya fifa farketmez ikisi de aynı,maç yaparken seyirciler maça biraz daha renk katamaz mı?Sadece posizyon olunca(ceza sahası içinde)ve ya gol olunca hafif uğultu oluyor onun haricinde avrupa'nın büyük kulüplerinin maçlarında pes'te özellikle maç boyunca aynı 3-5 kişi tarafından yapılmış kötü tezahüratlar.Mesela pes'te barça'yı alın 90 dk. boyunca şak şak şak barçaaa diye bağırıyorlar.
  • Fifa oynanış bakımından PES serisini geride bıraktı , fakat PES grafik olarak kendini değiştirdi.
  • bu yıla kadar pesçiydim.Geçen sene fifa11 e yogun ilgi vardı,bende merak ettim denedim,ama aynı eski fifalar gibi gelmişti.Bu sene ise fifa12 yi ilk videoların izledim,hoşuma gitmemişti.İndirip oynadıgımda ise bambaşka bir oyun gibi geldi.Cidden gerçek maçlarda nasıl bir düzen varsa,(savunma,bindirmeler) o kadar gerçege yakın ki,gerçek futbol zevkini artık fifadan alıyorum

    birde pesin kamerası fifa da olsa iyi olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 17 Ocak 2012; 17:44:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LordZeRo

    Arkadaşlar Pes hala takımlarda lisans sorunu yaşiyor fakat fifada öle bşi yok ama bende pes'in görntü kalitesi olsn topa vurş dereceleri olsn hepsi daha güzel ama fifa son 2 yılda byk çıkş yptı diolar Fifayıda hiç sevmem Fakat pes 2012 de gene eksiklikler bldm.. Fifa 12 Güzelmi ?

    Pes 12 yi beğendim ama Fifa 12 Nasıl yorum Lütfen

    Lütfen Açıklayınız Neden Fifa neden pes..

    Dostum lisans sorunundan kastin ne...
    Pardon ama sen oyunlari formalari icin mi oynuyorsun...!
    Sana lazim olan gercekcilik,mac kalitesi ve oyun zevki bu da PESte var PES 2012 mükemmel Fifada is yok
  • Pes alır bence grafik bakımından daha iyi ancak tek kızdığım tarafı ise çoğu takımın lisansının olmaması...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stabwound

    quote:

    Orijinalden alıntı: figoolgun92

    quote:

    Orijinalden alıntı: stabwound

    fifa 12 çünkü;

    bazı hataları olmasına rağmen ilerde daha çok geliştirileceğine inandığım fizik motoru, özellikle pes'te adamlar iç içe geçerken fifa'daki çarpışma fizik motoru çok iyi durumda.

    top sürüş, şut, pas, kurtarış ve diğer tüm animasyonları pes'e göre daha gerçekçi,

    oyundaki CPU, pes gibi kolay değil. özellikle manuel ayarlarda oyun zor olduğu kadar gerçekçiliği de artıyor,

    ben geçen seneye kadar her sene pes oynayan birisiydim, fifa'daki ilk dikkatimi çeken şey seyirciler oldu, gerçekten maç atmosferini çok iyi yansıtıyor fifa'da seyirciler, pes'te gol olduktan sonra sevinen seyircileri de iyi bilirim :) girdiğiniz pozisyona göre stadyumdan gelen tepkiler çok gerçekçi.

    spiker ve yorumcu pes'teki gibi aynı şeyleri söylemiyor, yani pes'te maçı 10-0 kazanıyor olsanız 11. golü atsanızda herhangi spiker sadece olayla ilgili 1-2 cümle kuruyor sanki normal bir şeymiş gibi maçı anlatmaya devam ediyor. fifa'da ise spiker resmen yorumcuyla tartışıyor bu konuyu, 10 tane gol yiyen takımın nasıl bu hale geldiği, ne yönlerinin eksik olduğu vs.. vs.. genel olarak çok fazla çeşit dialog mecvut fifa'da..

    oynanışın farklı olması, pes kendini senelerce yenileyemedi oynanış konusunda, ufak ufak farklılıklar getirdi sadece. hatta pes 2010'da fifa'ya çok benzedi oynanışı çok beğenmiştim öteki sene fifa 11'i oynayınca artık pes'e veda ettim. pes 2010'da fifayı taklit etmemiş olsaydı fifa 11'i hiç oynamicaktım belki

    fifa'da pes'teki gibi kambur ve dümdüz koşan futbolcular yok, pes'teki tüm futbolcular ibrahim üzülmez gibi koşuyor, motion capture işini ibrahim'le mi anlaştılar bilemiyorum. fifa'daki top sürme ve koşma animasyonları daha gerçekçi.

    en önemli farklarından birisi de fifa'da pes'teki gibi SÜPER KAHRAMANLAR yok. messiyi alıp tüm saha koşup, yardırıp gol atamıyorsunuz veya ronaldo'yu. oyuncular arasndaki denge fifa'da çok daha iyi.

    fifa'daki lisanslı takımlar..



    PES'in tek artı yönü oyuncu yüz modellemeleri..

    Sana CPU kolaylığı dışında katılıyorum. PES 2012'de Professional seviyesinde oynamayı dene, En İyi Oyuncu seviyesini hiç söylemiyorum bile, nefes aldırmıyorlar
    Ben 2000 yılından beri bütün PES serilerini neredeyse ezbere bilirim. PS 1-PS 2-PS 3 ve bilgisayarda bütün PES serilerini oynadım fakat arkadaşın da dediği gibi 2009'dan sonraki PES çok çok büyük hayal kırıklıkları yarattı bende. Bu hayal kırıklığı her yıl daha da fazla artıyor. Bunun en büyük nedeni de yine arkadaşın dediği gibi 'Kahramanlar'ın olması. PES 2010'da İbrahimovic, Samuel Eto, Messi ve Ronaldo ile oynadığınız zaman anlarsınız bu dediklerimi, 2011'i hiç anlamama gerek yok zaten, başlı başına berbat. 2012'de de en iyi kalitelerde oynamama rağmen seyirci kalitesi çok köü ve Turkcell Süper Lig'de oynuyormuşum gibi oluyor, hakemler her şeye faul veriyorlar. Bağlı çalımlar ve bazı çalımların tuşlarının değişmesi de can sıkıcı durumlardan.

    2000 yılında Pro Evolution Soccer 2000 ile tanıştığımda FIFA 98'i bırakmıştım ama şimdi bu 12 yıllık PES serüvenini bitireceğim gibi duruyor.

    fifa'da legendery modunda manuel ayarlarla oyna hiç tartışmaya dahi gerek kalmicak emin ol =)

    Aslında şunu eklememde de yarar var. CPU'su çok zor değil, bizim yönettiğimiz adamlar fazla beceriksiz. 8-9 tuşa birden hakim olman gerekiyor seri oyanayabilmen için. Defansa ise hâlâ çözüm bulamadım, Taktiği hep 'Defans' yapıyorum ancak o zaman 4-5 adamla pres yaparak topu alabiliyorum. Çok saçma yapmışlar. Aslında yalnızca Playstation için yapıyorlar da bizi kandırıyorlar bilgisayar sürümünü de çıkararak. Tuşları bile hep Joystick'le gösteriyorlar. Settings'e girmeden hangi tuşun nerede olduğunu anlayamıyoruz (analog tuşlarından bahsediyorum). Çalım atmak çok zorlaşıyor çünkü 9. tuşa hakim olmak pek kolay değil klavye ile oynarken. Koskoca Konami'nin bunu düşünmesi lazım, bugün yine çok beedua aldılar benden. FIFA'nın görüntü kalitesi adam gibi olsa ona geçeceğim de... O da hiç iyi değil ya




  • İki oyun da çıkalı yaklaşık 4 ay oldu. Satış rakamları, incelemeler belli. Hala neyi tartışıyosunuz anlamadım.
  • Pes daha çok arcade gibi. Fifa ise daha çok simulasyon.
    Cevap: Fifa 12
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oicero

    İki oyun da çıkalı yaklaşık 4 ay oldu. Satış rakamları, incelemeler belli. Hala neyi tartışıyosunuz anlamadım.

    Justin Bieber'ın albümlerinin satış rakamları da belli hocam Konu başlığını okursanız anlarsınız nedenini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: figoolgun92

    quote:

    Orijinalden alıntı: oicero

    İki oyun da çıkalı yaklaşık 4 ay oldu. Satış rakamları, incelemeler belli. Hala neyi tartışıyosunuz anlamadım.

    Justin Bieber'ın albümlerinin satış rakamları da belli hocam Konu başlığını okursanız anlarsınız nedenini.

    Allah senden razı olsun . İyi ki açıklamışsın.
    Senin gibiler de olmasa forumun hali perişan olurdu




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.