Şimdi Ara

FİFA 08 GOL KAYDETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar forumu arattım ama bulamadım fifa08 de boyle bir ozellik varmı acaba ben attıgım golleri kaydetmek istiyorum.nasıl yapabilirim bilen birisi varmı acaba...

• yok bende kaydedemedim çok güzel gol atınca direk telefona sarılıom video çekmek için
  • ya emra sacmalıga bakarmısın boylesi bir oyunda gol kaydedemiyoruz bu fifa cok despot bi firma adamlara bak.
    fifada mecbur olduklarımız
    1-joypad ayarlarını ea nasıl istiyorsa oyle yapacaksınız
    2-gol felan kaydedemezsiniz
    3-yagmur ve kar yagdırmak yasak
    4-ben hangi statda hangi saati verirsem onunla oynarsınız.
    5-hakemleri gormeye kimsenin hakkı yoktur. felan gibi
    bu yazdıklarımı yapan olursa vay haline ea cok kotu dover ona gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TamTurk -- 22 Ocak 2008; 17:54:33 >
  • Replay menüsünde bir "UPLOAD" ibaresi görmüştüm ama hiç denemedim.
  • herzaman aktif olmuyor sadece multiplayerde gecerli bildigim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: TamTurk

ya emra sacmalıga bakarmısın boylesi bir oyunda gol kaydedemiyoruz bu fifa cok despot bi firma adamlara bak.

Bu tür eksikleri olduğu doğru. Özellikle hep gündüz maçları olması çok saçma. Bunlara ilave olarak ara video ( kaçırılan gol sonrası oyuncu tepkileri veya oyuncuların tartışması vs. gibi) neredeyse yok denecek kadar az. PC versiyonunda daha fazla ara video var.
    Ama herşeye rağmen çok zevkli bir oyun.

• Arkadaşlar ben bu gündüz maçıyla ilgili şöyle bir hata mı desem ne desem artık bilemiyorum, ilginç bir şeyle karşılaştım. Friendly Mode'da Day ve Night seçeneklerinden hangisi seçiliyse, Manager Mode'da o koşulda oluyor bütün maçlar. Yani Friendly'de bir gece maçı açtık diyelim, Manager Mode'da lige devam ederken maçlar gece oynanıyor örneğin. Gündüz için de aynı durum geçerli.. Gerçekten ilginç...
  • abi zaten biz doyasıya bi futbol oynayamayızki pes diyoruz grafik yok baska seyler var.fifa diyoruz grafik var ama diger soyledigimiz seyler eksik.soyle bi baba yigit cıksa alın size futbol deyip onumuze mukemmel bi yapıt sunsa fenamı olur.tadından yenmez valla.dusunsenize fifayı.grafikler daha ileri hava sartları hakemler diger sacmalıklar hersey duzeltilmis bi sekilde mukemmel olur vallaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: canyucel

Arkadaşlar ben bu gündüz maçıyla ilgili şöyle bir hata mı desem ne desem artık bilemiyorum, ilginç bir şeyle karşılaştım. Friendly Mode'da Day ve Night seçeneklerinden hangisi seçiliyse, Manager Mode'da o koşulda oluyor bütün maçlar. Yani Friendly'de bir gece maçı açtık diyelim, Manager Mode'da lige devam ederken maçlar gece oynanıyor örneğin. Gündüz için de aynı durum geçerli.. Gerçekten ilginç...

PS3 demi denedin bunu ? Ben hiç friendly match yapmamıştım. Öğrendiğim iyi oldu
  • quote:

ya emra sacmalıga bakarmısın boylesi bir oyunda gol kaydedemiyoruz bu fifa cok despot bi firma adamlara bak.

6-futbolcuların tipine bakamazssınız
    7-online de cok kasılırsınız

8: İki Kişinin bildği sır değildir

• dün takasladım abi fifa08 i
  • Manager modda hep gündüz maçı oluyor ama online oynarken gece maçları da oluyor epeyce, en azından Xbox360'da böyleydi.
  • quote:

haklısın özellikle şu kar olmaması sinir edio insanı

• yagmur duasına cıkacaz abi yapacak baska bisey yok.bu seneki su kıtlıgı fifayıda vurdu
  • Fifa09 beklemekten başka çare yok. Onda bu tür istekleri düzelteceklerdir. bu PS3 için ilk Fifa serisiydi. olur böyle eksikler ama Fifa09 da bunlar giderilecektir...
  • Bu arada ps3 versiyonunu ilk kez bugün oynadım ve Xbox360 versiyonuna göre çok çok kötü durumda maalesef. Göz görmeyince gönül katlanır misali ps3'ünde Fifa 08'i olan Xbox360'da görmesin yani küfreder yoksa.
  • evet weycell 61 ağzına sağlık ancak bir oyunda iki konsol arasında bu kadar fark olur.Hem ps3 hem xbox sahibi biri ve bir ps fanatiği olarak tüm samimiyetimle itiraf ederim ki oyunu xbox ta resmen ağzınız açık resmen maç izliyormuş yada sahanın içindeymişsiniz gibi bir hisse kapılıyosunuz.Grafik tavan yapmış animasyonlar tepkiler deseniz 10numara.Daha çok şey söylenir amaa gerek yok xboxta bu oyunu oynamayanlar hiç oynadım demesinler...Saygılar
  • Bariz fark var evet, acayip bariz hemde...ps3 versiyonu inanılmaz derecede soluk 360 versiyonuna göre, yani gündüz maçları ps3'te 360'taki gece maçları parlaklığında en fazla o kadar diyeyim. 360 versiyonu göz kamaştırıyor hakikaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erimo

evet weycell 61 ağzına sağlık ancak bir oyunda iki konsol arasında bu kadar fark olur.Hem ps3 hem xbox sahibi biri ve bir ps fanatiği olarak tüm samimiyetimle itiraf ederim ki oyunu xbox ta resmen ağzınız açık resmen maç izliyormuş yada sahanın içindeymişsiniz gibi bir hisse kapılıyosunuz.Grafik tavan yapmış animasyonlar tepkiler deseniz 10numara.Daha çok şey söylenir amaa gerek yok xboxta bu oyunu oynamayanlar hiç oynadım demesinler...Saygılar

şimdi bide xbox mı çıktı başımıza yaw ps3 grafik için aldık xbox ta grafikler daha iyi çıktı hay böyle işin ne saçma şey bu ya ama abarttığınız kadar fark olcağını sanmıyorum yakın kamerada ps3 te grafikler çok iyi o arkadaşta full hd tv yoksa belki ondan kaynaklanıyordur

• Dostum inan bana o kadar bariz fark varki bende şaştım kaldım oyundan soğudum ps3'te, 360 versiyonunun üstüne hakikaten sanki bi önceki nesil konsolda oynuyormuşum gibi geldi. Fark bu kadar açık olmasa hakikaten dile getirmeyecektim ama bu ps3'ten hala bi atak yok multi oyunlarda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.