Şimdi Ara

FIFA 07'de menüyü türkçeleştirme ve türkçe spiker ikisi bir arada olan bir ek paket sitesi varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eğer varsa lütfen bi cevap çok ihtiyacım var oyunun hem türkçe spiker hemde menüsünün manager modda gelen mesajların kısacası oyunun her bir bölümünün türkçe olması için bir ek paket varsa lütfen tam çalışan sorunsuz download sitesini söylermisiniz lütfen çokkkk ihtiyacım var lütfennn plsssss

• 2si bende var yalnız tr spiker 150 mb

tr yama fazla büyük değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron_1994 -- 16 Mart 2007; 16:21:57 >

Orjinalden alıntı: lebron_1994

aliss cvp ver lütfen

aliss hadi cvp ver çok ihtiyacım varr

• _____________________________
    chp bjk
  • kardeş sen internetten mi indirmiştin?

bide ayrıca ben bi yerden indirdim manager modda kadromu hiç göstermiodu sildim sonra oyun exe hatası vermeye başladı hiç oyuna girmemeye başladı sonra sildim yeniden yükledim düzeldi yani bu verdiğin sitedekinde böle bişi olmaz demi yani kadrom gözükür ve kaldırmak istediğimde oyunun bozulmasına exe hatası vermesine sebeb olmaz demi bi cvp verirsen çok sevinirim acilllll????

birde aşağıdaki yazıda ne demek istiyo eğer exeye bişi olcaksa hiç indirmiyim

Notes for Used File Types:

EXE:
    EXE (short for 'executable') and COM are the common filename extension for denoting an executable file (a program) in the MS-DOS, Microsoft Windows, and OS/2 operating systems. Generally, 'exe' may be used as a noun to refer to such a file.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron_1994 -- 16 Mart 2007; 17:19:44 >

Orjinalden alıntı: lebron_1994

kardeş sen internetten mi indirmiştin?

bide ayrıca ben bi yerden indirdim manager modda kadromu hiç göstermiodu sildim sonra oyun exe hatası vermeye başladı hiç oyuna girmemeye başladı sonra sildim yeniden yükledim düzeldi yani bu verdiğin sitedekinde böle bişi olmaz demi yani kadrom gözükür ve kaldırmak istediğimde oyunun bozulmasına exe hatası vermesine sebeb olmaz demi bi cvp verirsen çok sevinirim acilllll????

birde aşağıdaki yazıda ne demek istiyo eğer exeye bişi olcaksa hiç indirmiyim

Notes for Used File Types:

EXE:
    EXE (short for 'executable') and COM are the common filename extension for denoting an executable file (a program) in the MS-DOS, Microsoft Windows, and OS/2 operating systems. Generally, 'exe' may be used as a noun to refer to such a file.

aliss en son yazdığım bu mesaja cvp verirmisin

• fifa 07 turkce yama 2.5.exe
    This file has been downloaded 1 time
    File size 441.98 KB, uploaded 1 hour 55 minutes ago

diyor fifa 07 turkce yama 2.5.exe buraya tıkla indir bilgisayar kullanmayı bilmiyorsan indirme
  • _____________________________
    55” LG C1 OLED - AMD 9800X3D @ Asus ROG Ryujin III 360 @ Asus X870E Hero @ Gskill 32GB Royal Neo @ MSI 4080 SuprimX @ Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.