Şimdi Ara

FİBİMNET YENİ İSS KULLANANLAR VE TAVSİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
9.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birilerine fikir açısından faydası olur diye yazıyorum . Ttnet aboneliğim 08/12/2020 de bitti bende 09/12 az önce aboneliğimi iptal ettim hem fax olarak gönderdim hem de e-devlet üzerinden iptal ettim henüz arayan soran olmadı , bilerek taahhüt bitiminden bir gün sonra iptal ettim herhangi bir cayma bedeli vs ücreti çıkarmasınlar diye. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde de aynı şeyi söylemişti ve şu durumda ekstra olarak 1 günlük internet kullanım bedeli ödersiniz demişti.


    1 hafta öncede fibimnet başvurusu yapmıştım ve bağlantı yapıldığının 3. günü bugün çok memnun kaldım daire içine kadar fiber kabloyu kendileri çekiyorlar ve modemi kendileri veriyorlar tamamen kendi altyapılarını döşediler ve kullanıyorlar ttnet altyapı vs hiç alakaları yok. Şuan için bildiğim kadarıyla sadece Ankara Kütahya ve Alanya'da alt yapıları var bende Alanya'da yaşıyorum düşünen olursa tavsiye ederim taahhüt ettikleri hızı veriyorlar 25/5mbit fiber net paket 65 TL +6 lira modem kiralama ücreti dahil toplam 71 lira ödeyeceğim.


    Konu hakkında sorusu olan arkadaşlara yardımcı olurum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen0807 -- 9 Aralık 2020; 10:31:28 >







  • Özellikle benim gibi Alanya'da yaşayıp ttnet taahhütü yaklaşan veya bitenler için ttnete yeni aboneliğe yüksek ücret ödemek istemeyenler için çok güzel bir fırsat hem uygun fiyata hemde fiber internet bağlatmış oldum. Alanya'nın merkezinde yaşıyor olmama rağmen adresimde ttnet fiber altyapısı yoktu bu açıdan da iyi oldu benim için.

  • altyapısının nerede olduna dair hiç bilgi yok yada ben bulamadım

  • whatsap iletişimede sorumu yazdım cevap veren eden yok.

  • cuhuku C kullanıcısına yanıt

    Ben iletişim kurmak istediğim zaman hemen kurabiliyorum , websitesinde online görüşme de var her şekilde iletişim seçenekleri mevcut . Bende bağlatmadan önce iletişim kurarak önce altyapı sorgulaması yaptırdım uygun dedikten sonra bağlattım. Altyapı haritası henüz aktif değil sadece iletişim kurarak öğrenebilirsiniz.

  • egemen0807 kullanıcısına yanıt

    50 tl ye ikinci el bir modem almak yerıne her ay 6 tl odeme zorundamı bırakıldınız pekı. 300 modem 100 baglantı ucretı tek kalemde 400 tl almak fazla geldı.

    4G mobille baglanma olayı yaygınlasıp ucuzlasa su kablo derdınden tamamen kurtulsak

  • İnternetin bimcesi

  • merhaba @egemen0807
    ben de alanya'da yasiyorum ve benim de ttnet taahhutum bitti. ttnette 16mb pakette 7 mbit hiz alabiliyordum. internette fibim.net hakkinda pek bilgi yok; fakat yine de basvurdum. zaten bolgemde baska da fiber altyapisi yok. 1 hafta icinde geliriz dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmanın daha çok fırın ekmek yemesi lazım, ben de bağlattım bir ay boyunca kopma sorunlarıyla uğraştım. Verdikleri modem dandik, ayrıca modemde 5 ghz modu yok. Müşteri hizmetleri zayıf.

  • şu an nasil peki, hala kopma sorunları yaşiyor musunuz? ttnet bulunduğum yere iyi hizmet veremeyince denemek istedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cuhuku

    50 tl ye ikinci el bir modem almak yerıne her ay 6 tl odeme zorundamı bırakıldınız pekı. 300 modem 100 baglantı ucretı tek kalemde 400 tl almak fazla geldı.

    4G mobille baglanma olayı yaygınlasıp ucuzlasa su kablo derdınden tamamen kurtulsak

    Merhaba öncelikle zorunda bırakılmadım mevcut modemim zaten fiber destekli değildi ya yeni alacaktım ya da söylediğiniz gibi 2. el alacaktım , 50 lira ya da 2. el fiber destekli bir modem yoktur diye düşünüyorum hem olsa bile 2. el tercih etmezdim .


    Aylık 6 lira kira modem ücretini şöyle düşündüm ve umursamadım. Verdikleri fiyatlara direk modem ücretini de dahil ederek hesabımı yaptım ve firmayı tercih ettim . Gelelim diğer söylediğiniz ücretlere ben o ücretlerin hiç birini ödemedim 24 ay taahhüt verdiğim için siz taahhütsüz abonelik düşünüyorsanız bağlantı ücreti vs alıyorlar. Kısacası 0 TL ücretle daireme kadar kabloyu çekip modemi bağladılar gittiler ve ilk faturamı 04/01/2021 de 65+6 71 TL olarak ödeyeceğim.


    Şuana kadar memnunum ve bir sorun yaşamadım ve iyi ki de ttnet ten vazgeçmişim , fibimnet çok daha hızlı ve bu fiyata zaten bu hızı ve fiber neti başka türlü adrese bağlatamayacaktım.





  • trnzlp kullanıcısına yanıt

    Bende Alanya Oba mah Yeni devlet hastanesi yanında yaşıyorum ve söylediğiniz gibi fiber internet için başka alternatif yoktu . Hem daha uygun fiyat hem de fiber internet olduğu için bende fibimnet tercih ettim ve memnunum Türkiye de şuan için sadece Kütahya Ankara ve Alanya'nın %60 ında oldukları için fazla bilgi yok internette ama bilgi almak isteyenlere bizzat kullandığım için yardımcı olurum

  • cruise1905 C kullanıcısına yanıt

    Evet söylediğiniz gibi modem de 5ghz modu yok bu konuda benim de canım sıkıldı almadan önce araştırıken bu konu hakkında bilgi edinemedim. Bağlantı sorununa gelirsem başvuru yapmadan önce bende bir kac şikayet gördüm bu konu da ve müş. hiz arayıp görüştüm bağlantı sorunları ile ilgili şikayetler var dedim onlarda doğruladı evet 1 aydır yer yer teknik bir sıkıntı yaşadık ama şuan için sorunları çözdük problem yoktur dedikleri için başvurumu yaptım . 1 haftalık süreçte hiç kopma vs sorun yaşamadım daha çok yeniyim tabi ilerde ne olur bilemem. Almayı düşünen arkadaşlar burayı takip etsinler olumsuz bir durum yaşarsam buraya yazarım zaten ona göre tercih ederler.

  • tekrar merhaba, birkac sorum olacak.

    gelip daireye baglamalari bir haftayi buldu mu? bir de fiber modeme adsl gibi telefon prizi gerekiyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trnzlp

    şu an nasil peki, hala kopma sorunları yaşiyor musunuz? ttnet bulunduğum yere iyi hizmet veremeyince denemek istedim.

    Hala sıkıntı var, yakında iptal ettireceğim.

  • trnzlp kullanıcısına yanıt

    1 hafta olmadan bağlantı yapılıp kullanmaya başladım , telefon prizi diye bahsettiğinizi tam anlamadım ama normal bir priz lazım fişi takıyorlar ve kendi çektikleri kabloyu getirdikleri modeme takıyorlar , kablo ve ucu standart internet kablosu gibi değil ucuna modeme takılabilmesi için ayrı bir aparat takıyorlar öyle modeme takıyorlar .

  • FİBİMNET YENİ İSS KULLANANLAR VE TAVSİYELER
    FİBİMNET YENİ İSS KULLANANLAR VE TAVSİYELER

    Merak edenler için uygulama bu şekilde, ben koridora kurdurdum ve evin her yerinde full çekiyor, gelen ekip sadece kurulacak yerde priz istiyor kabloyu oraya çekiyor . Fotoğrafa dikkatli bakınca görebilirsiniz mavi bir aparat var , modeme önce onu taktılar sonra kabloyu ona taktılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen0807 -- 12 Aralık 2020; 9:13:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • egemen0807 kullanıcısına yanıt

    Kendi fiber altyapıları mı var ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Kendi fiber altyapıları mı var ?

    Evet , tt veya herhangi bir firma ile alakaları yok tamamen kendi altyapılarını döşediler ve daireye kadar kablo çekiyorlar gpon teknolojisi diye geçiyor. Ama çok yaygın değil şuan için sadece Ankara Kütahya ve Alanya da var .

  • Whatsapptan gayet basit bir soru sordum fakat düzgün bir cevap alamadım.

    Evet yada hayır diye cevap vermek çok zor olmasa gerek.




    FİBİMNET YENİ İSS KULLANANLAR VE TAVSİYELER
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.