Şimdi Ara

Fiber ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce internet 2-3 saniyeliğine gitti ondan sonra pingim baya yükseldi. ne yapmam gerekiyor? çıldırmak üzereyim ya böyle kalitesiz hizmet mi olur arkadaş arayayım söveyim diyorum sizce ne yapayım?

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM'ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Sövmeden önce T11 ise hat değerlerini atabilir misiniz? Eğer T21 veya FTTH sistem ise Teknik desteğe başvurmanız gerekir.

tilgin router kullanıyorum nasıl bakabilirim hocam 192.168.1.1 açtım.

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Sövmeden önce T11 ise hat değerlerini atabilir misiniz? Eğer T21 veya FTTH sistem ise Teknik desteğe başvurmanız gerekir.

O halde T21 kullandığınız için haliyle hat değerleri olmaz. Buradan destek verebilecek teknik bilgiye sahip üye var mıdır bilemiyorum. Olsa da büyük ihtimalle T21 kabininde bir arıza var. Telekom ile görüşüp teknik destek isteyin ama arıza kaydı açtırmayın direkt teknik ekip isteyin. Ya da santrale gidip durumda bahsedebilirsiniz eğere santrale giderseniz teknik ekiple görüşmeyi deneyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

O halde T21 kullandığınız için haliyle hat değerleri olmaz. Buradan destek verebilecek teknik bilgiye sahip üye var mıdır bilemiyorum. Olsa da büyük ihtimalle T21 kabininde bir arıza var. Telekom ile görüşüp teknik destek isteyin ama arıza kaydı açtırmayın direkt teknik ekip isteyin. Ya da santrale gidip durumda bahsedebilirsiniz eğere santrale giderseniz teknik ekiple görüşmeyi deneyin.

hocam sürekli olan bir şey değil ki bu daha demin hızım 6 mbps idi 24 olması gerekirken üstelik ping 34 falandı 15 olması gerekirken şu an normal.

• Sürekli olarak olması gerekmiyor fiber sistemde eğer kabinde birsorun, bölgesel arıza ya da sistemden tanımlanan değer ile birileri oynamıyorsa ne band genişliği düser ne de ciddi ping değişmesi olur. Kabinden süphelenmemin sebebi bu gibi sorunlarla karşılanların büyük kısmında kabinde bir arıza meydana gelmiş olması oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • quote:

Sürekli olarak olması gerekmiyor fiber sistemde eğer kabinde birsorun, bölgesel arıza ya da sistemden tanımlanan değer ile birileri oynamıyorsa ne band genişliği düser ne de ciddi ping değişmesi olur. Kabinden süphelenmemin sebebi bu gibi sorunlarla karşılanların büyük kısmında kabinde bir arıza meydana gelmiş olması oluyor.

tamamdır hocam deneyeceğim sağolun
    VodafoneNet ping sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.