Şimdi Ara

Fiber Ne Zaman Gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce ekipler geldi birden bangır bangır çalışmaya başladı(TT Ekibi). Rögar kapaklarını açıp kabloları söküp yeni kablolar bağlamaya başladı. Benim bölgemde Fiber yoktu zannediyorum ki bu bağladıkları ve çalışmaları Fiber üzerine. Çünkü konuşmaları da o tarzdaydı ekiplerin.

Bu Fiber’i ben ne zaman kullanmaya başlarım bizim apartmana ne zaman gelir ortalama bi fikriniz var mı?

• Keşke gidip saha ekiplerinden yetkili biriyle konuşsaydınız hocam, bu sorunuza Türk telekomuda arasanız cevap alamazsan. Bizim mahallede Turksat alt yapı çalışması yaptı, hemen koştum yakaladım ekiplerin yakasına yapıştım sordum soruşturdum döve döve cevap aldım adamlardan :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiber omurga çalışması, büyük ihtimalle VDSL içindir ancak eve kadar fiber (FTTH) olma olasılığı da var. Hayırlı olsun.

Kabin test süreleri vesaire 1 aydan birkaç yıla kadar değişebiliyor.

Orijinalden alıntı: sarumana

Fiber omurga çalışması, büyük ihtimalle VDSL içindir ancak eve kadar fiber (FTTH) olma olasılığı da var. Hayırlı olsun.

Kabin test süreleri vesaire 1 aydan birkaç yıla kadar değişebiliyor.

2 hafta geçti üstünden sanırım dediğiniz gibi omurga çalışması sadece VDSL için. Artık sistemlerde hattım VDSL olarak geçiyor evlere bi tırt yok daha.

Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7

Size değil başka bir yer için de yapılıyor olabilir o çalışma. Sorsaydınız keşke.

2 hafta geçti üstünden belkide 3 hala bi tırt yok demek ki sadece VDSL içinmiş kazı çalışması.

Daha Fazla Göster
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Başka sahalara da gidiyor olabilir kablolar. Erişim planlama biliyordur hocam nerelere gittiğini kabloların. Bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne yönelik bir başvuru oluşturabilirsiniz, bölgenizdeki fiber çalışmaları hakkında bilgilendirme talep edelirsiniz.
  • Bizim buradan fiber 5-6 yıl önce geçti. Bir sokak yukarıdan ilçe merkezleri arasındaki ana hattı geçirdiler, kapımın direkt önünden ise alt yoldaki okula doğru "fatih projesi" kapsamında ayrı bir fiber hattı götürdüler. Yani evimin dört bir yanından yıllardır fiber geçiyor ve biz de yıllar içerisinde 40 defa fiber başvurusu yapmışızdır; sonuç sıfır. O fiber plan proje dahilinde sana gelmiyorsa, istediğin kadar başvur, sittin sene gelmez. Önce eş dost akrabalarına götürecekler haliyle.

Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.