Bildirim
Fiber internet ne zaman aktif olur
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
göknet İletİşİm a.ş.
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/Bu sitede GPON yazan yerde VAR dediği zaman aktif olmuş olur, 1-2 ay kadar sürebilir.
Bir şey sormak istiyorum, VDSL var mıydı ? kaç mbit alabiliyordunuz ? Fiber nasıl geldi? Başvuru mu yapıldı ?
-
VDSL vardı 82 Mbps hız destekliyor
https://www.acikkapi.gov.tr adresinden başvuru yaptım 09.01.2022 tarihinde 2 ay sonra bina önünde işaretleme yapıldı sonra kazı için geldiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de başvuru yaptım, dalga geçtiler anca
-
-
Hocam süreç nasıldı? Daha önceden altyapınız var mıydı? Bir de sadece kablo mu çekildi yoksa fiber dolabı da caddenize koyuldu mu?
-
VDSL vardı zaten 82 Mbps hız destekliyor fiber dolap da 1 arka sokak da
Süreci anlatabilir misiniz? Siz mi başvuruda bulundunuz yoksa kendiliğinden mi geldi.
-
Açık kapı aracılığı ile başvuru yaptım 2 ay sonra kazı için geldiler zaten yukarda yazdım süreci
Evet sonradan gördüm hocam hayırlı olsun. Ben de sizin gibi kavuşmayı bekliyorum gibi bir şey oldu.
-
hangi il hocam? Hayırlı olsun.
-
Ankara
-
yeri niye değişti ki
-
Bir bilgim yok maalesef
basvururken nasil bir yazi yazdiniz
DAİRE SAKİNLERİ OLARAK BİNAMIZA KADAR FİBER UYGULAMASI TALEP ETMEKTEYİZ. KONUYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME TALEP EDERİZ.
Adres ekliyorsunuz başına
Bunu yazdım sadece
Bilgi icin tesekkur ederim
Olumlu sonuç almanız dileği ile
sizo basvuru yaptiginizda acik kapi uzerinden mi takip ettiniz sizimi aradilar suan benim kullandigim hiz 40 45 arasi saha dolabina 263 metre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 31 Mart 2022; 10:26:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- hat zayıflaması kaç olmalı
- vdsl ve fiber farkı
- türk telekom dilekçe örneği
- please wait while you are redirected
- internet gidip gelmesi
- taahhütsüz internet
- modem kurulumu
- cayma bedeli yasal mı
- türk telekom e sim
- türk telekom ev internet paketleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X