Şimdi Ara

Fiber internet dönüşüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

24.07.2025 tarihinde binamızın fiber internet dönüşüm talep ettiğine dair açık kapıdan bir dilekçe ilettim bu dilekçeye herhangi bir geri dönüş olmadı 3 gün aralıklarla hergün olmak üzere 3 defa ilettim ancak herhangi bir geri dönüş olmadı

12.08.2025 tarihinde yan binamızda fiber olduğunu öğrenince daha da çok hırs yaparak 16 dairelik apartmanımızın 16 dairesindende imza toplayarak 50km uzaktaki bağlı olduğumuz müdürlüğe bu dilekçeyi götürdüm ( bu dilekçeyi götürünce açık kapıdaki 3 başvurumda arka arkaya 5 saniye aralıklarla sonuçlandı)

ilk baş güvenlik arkadaş içeri girdirmek istemedi ancak elimde dosyalar vs olunca randevum var diyince kendisi paşa paşa yönlendirdi (randevum yoktu)

Önce erişim planlama birimine gittim dilekçelerimi görünce bu binanın projesi hazırlandı dedi. Siz bu süreçte elektrik odanızdan her daireye kadar fiber kablolarını çekeceksiniz dediler. Bulunduğum ilde bina içi kabloları telekom yerleştirmiyor elektrikçiyle anlaşıp kendiniz çektirmeniz gerekiyor.

14.08.2025 bir elektrikçi ile anlaştım her daireye kablo gidecek şekilde daire başı 1500tl istediler. Normal şartlarda daha uygundu ancak kablonun gidebileceği bir kanal olmadığından dolayı kablo kanalıda açılması gerekiyor. Bina olarak bu fiyatı kabul ettik ve dairelerimizin içine kadar girecek şekilde bina içi fiber kablolarımız çekildi ve tüm kablolar elektrik odasında daire numaraları yazacak şekilde toplandı.

bundan sonraki süreçte ne yapmam gerekiyor? İl müdürlüğüne gittiğimde bana telefon numaralarınıda verdiler arıyorum ancak proje onay vs. Vs. Diyip geçiştiriyorlar. Halbuki biz kendileri yap diyince direkt olarak dairelere kadar kablolarımızı çektik. Erişim planlama birimindeki arkadaşta binamızın projelendirildiğini söylemişti. Süreç hakkında yorumlarınızı bekliyorum yardımınıza ihtiyacım var. Forumda birçok kişi bu durumları yaşamıştır. Geri dönüşünüzü bekliyorum.

Fiber internet dönüşüm

Açık kapıdan attığım dilekçeme yapılan geri dönüşte bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet talebi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.