Şimdi Ara

Fiber Altyapı Yüzünden İptal İşlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta Türknete başvuru yaptım. Bana 75 mbit 150 gblık tarifeden alabileceğimi söylediler bende kabul ettim. Cuma günü evrakları kargoya verip göndermiştim. Salı günü de aktivasyon işlemi için aradılar. Aktivasyon işlemini de yaptık ve '48 saat içinde eski servis sağlayıcınızdan geçiş yapıldıktan sonra internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz' dediler. Bugün aradığımda da 'altyapınız fiber olduğu için, bizim de fiber desteğimiz olmadığı için üyelik işlemleriniz iptal edilecek' dediler. Bu nasıl olabiliyor? Fiber altyapısı olan yere VDSL gitmyor mu? Gitmiyorsa baştan niye bu kadar uğraştırdınız?



  • Bu da bulunduğum yerdeki altyapı;
    Fiber Altyapı Yüzünden İptal İşlemi
  • Banada FTTB Diyolar ama gayet güzel aliyorum hatta arka sokagimda türktelekom fiber internet kutusu bile mevcut yani
    Fiber Altyapı Yüzünden İptal İşlemi


    Kendim 75 mbps aliyorum bu yönde bir sikinti yok bence arayip tam neden ögrenmeye calisin dediginiz gibi olsa bende hizmet alamazdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanDE34 -- 2 Haziran 2017; 5:55:29 >
  • Fixnetteki sorguda da VDSL hizmeti alabileceğin gözüküyor. Hangi ISP ye başvursan VDSL olarak başvurunu alır. Çünkü buradaki hızı gösteren webservisin hatalı olmasından kaynaklanır. Tüm firmalar TurkTelekom'un sağladığı webservisi kullanır. Bu vakadan sonra TT durumu fark edecek, ve servisde sadece fiber ok dönecek sana.

    kabak TurkNet'e patlamış oldu. TurkNet'in gözünden bakarsak.


    Maalesef TT nin fiber verdiği yerde kimse hizmet veremiyor, ADSL ve VDSL alt yapısını pasif'e çekiyorlar. Sadece TT den alabiliyorsun şu noktada internet..
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkurler. Yalniz halen dsmartnet 8mbitlik adsl kullanicisiyim. O nasil oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber'e geçiş sonrasında yapıldığı için bölgende. TT bölgeyi fiber'e geçirse de Dİğer Firmaların halihazırda DSL altyapısı ile hizmet vermesinin engelleyemez.O kazanılmış bir hak. O hizmet sağlamak zorunda ancak Yeni bir işleme bu şekilde kapatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.