Şimdi Ara

Fiat Palio 2003 Araç DÜşürme Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba öncelikle. forumda yeniyim. 2003 bir palio kullanıcısıyım tek kapı 1.2. aracı yanlış hatırlamıyorsam 2 şer bakla yaylardan kestirerek ve ön amortisör millerinden de tonaj işlemi yaptırarak düşüttürdüm. ön taraf istediğim gibi oldu fakat arka yine yüksekte kaldı.( 3 parmak arkada boşluk var önde 1 parmak ) lastik hizası civarında düşünüyordum. şimdi 2 sorum var sizlere önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    1 - 5 cm Spor yay taktırırsam araç şuan ki durumundan daha da aşağı inermi / Ön de inerse sıkıntı şuan tam kıvamında bir tık daha inerse sürtme yapar / amortisörler için tekrardan işlem gerekirmi ve ya yeni amortisör gerekirmi ?

    2 - hiç bu işe bulaşmasan direk 15 inç jant alsam en azından arka tarafta ki boşlukta kapanma olurmu ? ( şuan 14 inç var )

    bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. herkese iyi forumlar.

    Fiat Palio 2003 Araç DÜşürme Hakkında

    Fiat Palio 2003 Araç DÜşürme Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JavelinBonapart -- 8 Kasım 2016; 2:50:20 >







  • yardımcı olabilecek yokmu?
  • Merhabalar, forum bayağı bir sakin, arkalar ve önler bir yükseklikte olmadığı için aynı olcude kestirdigin için fark aynı kalmış. Arkalardan az daha kestirmen gerekir ki kestirme olayına ben hep karşı çıkmışimdir. Bu araçlarda karter kutusu yere çok yakindir. Önler ne kadar iyi desende kesinlikle saç karter koruması olmadan çok riski, karteri delmen içten bile değil. Madem kestirmissin. Arkaları iki bakla daha kestirirsen hoş olur ve azda olsa önler havaya kalkacaktır arkaları dusurunce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.