Şimdi Ara

FİAT MAREA NASIL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
329
Cevap
6
Favori
336.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viettas

    Merhaba arkadaşlar. Devamlı takipçisi olduğum aradığım cevapları her seferinde bulabildiğim DH bu gün kayıt olmak nasipmiş.Öğrenmek istediğim şey,kısmetse 2002 model 1.6 ELX marea araç almak istiyorum,ilgilendiğim araç 70.000 KM'de olup değişeni ve boyası yok aracın içi dışı tertemiz görünüyor ve LPG hiç takılmamış,araç sahibi 14.500 TL isityor pazarlık ile 13 750 ya da 13 500 e kadar düşüreceğimi düşünüyorum.Sizce belirtmiş olduğum fiyat uygun mudur? Ve aracı alırken öncelikle dikket etmem gereken şeyler nelerdir ? Ve son olarakta LPG bağlatmak istesem tahmini ne kadara çıkar. Şimdiden teşekkür ediyorum.

    Öncelikle merhaba araç sahibinin söylediğinden ziyade expertiz yaptırmadan araç almayın ve plaka ile yanıltıcı sonuç çıkabilir bu nedenle şasi numarasıyla sms kanalıyla veya sigortacı tanıdığınız vasıtasıyla sorgulatın ondan sonra kararınızı verin.LPG taktırmadım fakat 850-900 dan başlar 2 bin TL ye kadar LPG kiti vardır burada hangi LPG kitinden önce işçiliğin nerede en iyi yapıldığını araştırıp oraya taktırın.Bulduğunuz araç nerede ve hangi renk?
  • Teşekkür ederim araç istanbul arnavutköyde bordo renk,belirtmiş olduğunuz gibi expertiz yaptırmadan aracı kesinlikle almam.
  • Arkadaşlar 2004 1.6 liberty 60.000 km lpg li ilk sahibinden değişen boya yok sadece ufak çizikler var, fiyatı nedir bu aracın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu yardımcı olacak kimse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agustosta 45.000km'de 2004 liberty lpgsiz aracı 14750'ye aldım. Kaput degisikti, 3 parca lokal boya verdi. Yardimci olabilir belki.
  • sarslan724 S kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam km baya düşükmüş sizin ama değişen olunca dengelemiş fiyatı, ben söylediğim araba için en fazla 16000 tl verebilirim ama sahibi 18 istiyor, 18 çok fazla bence.
  • Soru: FİAT MAREA NASIL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM?

    Cevap: NAKİT YA DA KREDİ İLE.



    Ah şu noktalama işaretlerinin süs olmadığını ne zaman öğreneceğiz bakalım.
  • aracın ağır bakımları(triger, baskı balata vs..) yapıldıysa 18.000 olmasa bile 16.500-17.000 civarında verilebilir bence. daha ucuz bir araç alıp bu bakımlar ve ekstra sürprizlerle karşılaşma durumu da olabilir ki ben tanıdıktan aldığım halde başıma geldi. aldıktan bir ay sonra bobin değişti. servise verdiğimde triger' in de değişmesi gerektiğini öğrendim. hazır servise girmişken baskı balata da değişsin bari dedim. LPG, teyp, hoparlörler ve ağır bakımlar derken yaklaşık 2000TL daha harcamış oldum.
  • arkadaşlar 98 model lacivert renk otomatik vites 1.6 elx model 180 bin kmdeki araç ne eder. Araç orijinal güneş yanıkları mevcut otomatik olanların ikinci eli zayıfmı kaça gider



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah_9700 -- 31 Ocak 2014; 22:27:08 >
  • merhaba arkadaslar marea ile ilgili forumlari yaklaşık bir haftadir takip ediyorum, ve marea almaya karar verdim sonun da,cunki alan kullanan kimse arabadan şikayetci deyil,dün bir marea ya kapora verdim ve satışını yapicam kismetse,2003 model exclusive araba da boya yok deyişen yok expertis raporına göre motor da %93 cıktı,fakat km si 230 binde aracın sizde 230 binde bir aracın motoru % 93 cıkmasi normalmi? ve bana sorun cıkartırmı,orjinal boyasiz araç diye tercihimi bu arabadan yana kullandim,daha düşük km de olanlar da vardi 160 bin gibi felan ama deyişen vardi aracda ve boya her tarafi,sizce orjinal ve boyasiz 230 binde almış oldugum arac tercih olarak yimi yapmişim kötümü? aracın içi dışı pırıl pırıl koltuklarda gögüsde deforme olan hiç bir yeri yok düşüncelerinizi yazarsaniz memnun olurum,aracı 15250 anlaştım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erenpasa52

    merhaba arkadaslar marea ile ilgili forumlari yaklaşık bir haftadir takip ediyorum, ve marea almaya karar verdim sonun da,cunki alan kullanan kimse arabadan şikayetci deyil,dün bir marea ya kapora verdim ve satışını yapicam kismetse,2003 model exclusive araba da boya yok deyişen yok expertis raporına göre motor da %93 cıktı,fakat km si 230 binde aracın sizde 230 binde bir aracın motoru % 93 cıkmasi normalmi? ve bana sorun cıkartırmı,orjinal boyasiz araç diye tercihimi bu arabadan yana kullandim,daha düşük km de olanlar da vardi 160 bin gibi felan ama deyişen vardi aracda ve boya her tarafi,sizce orjinal ve boyasiz 230 binde almış oldugum arac tercih olarak yimi yapmişim kötümü? aracın içi dışı pırıl pırıl koltuklarda gögüsde deforme olan hiç bir yeri yok düşüncelerinizi yazarsaniz memnun olurum,aracı 15250 anlaştım...

    araç benzinle kullanıldıysa bakımlarıda düzenli yapıldıysa yüzde 93 çıkması normal. lakin sizde biraz bindikten sonra aracınızı bu fiyatlara satmayı hayal etmeyin bence çünkü 200binden sonra aracın fiyatı baya düşer bence pahalı almışsınız
  • erenpasa52 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba Arkadaşım,Kaporanı vermişssin hayırlı olsun.Bende mareaları fazlasıyla araştırdım.Şunu belirtmek isterim anlaşmış olduğun fiyat biraz fazla geldi. Arkadaşlarında söylediği gibi eğer araç yorulmamışsa motorun %93 çıkması normal. Ben olsam biraz daha pazarlık ederdim en azından 500 TL daha kessin :)
  • merhabalar bende 2001 model marea 1.6 sx buldum km orjinal 92000 de diyor sadece sol ön çamurluk boyalı fiyat 14000 ne dersiniz bana baya donanımlı geldi bu kasayı 2001 olarak kullanan varmı tavsiye edermi acaba ve fiyat nasıl ?
  • nicolas01 kullanıcısına yanıt
    Bende 2001 elx var sx lerde birkaç özellik eksik ama olsun araç temizse o fiyata alınabilecek en donanımlı araç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekek

    Bende 2001 elx var sx lerde birkaç özellik eksik ama olsun araç temizse o fiyata alınabilecek en donanımlı araç

    Teşekkürler dostum sağol bilgi için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

    fiat mera 1,6 almayı düşünüyorum ilk arabam olacak kısmetse tavsiye edermisniz. yedek parçasını bakımını vs rahatlıkla yaptırabileceğim bir arabamı ?

    saygılar.
  • PRESELL P kullanıcısına yanıt
    hocam Binmek için aldıysanız ve şu an kullanıyorsanız beni de bilgilendirin ben hlx alcam alcağım adam şehir içi maksimum 50 kuruş yakar dedi. Aslan Besliyorsan Yemini Esirgemeyeceksin.!!!!!!
  • 2001 elx aldim zavoli lpg li bir aydir kullaniyorum.fiat bu aracin devamini neden yapmamis diyorum.bundan once 5 aracim oldu şahin s albea 1.2 kia rio 1.5 symbol 1.4 ac .cok guzel bi arac duzgun kullanimda pek sorun cikarmayacak gibi.abs klima elkrk yan ayna elekrkli camlar.bakimlariyla 15.000tl ye maloldu.siddetle tavsiye ederim tas gibi araba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de 2000 model brava vardı.kazalı olduğu için 8750 ye almıştım 194 binde idi elektriksel bi kaç problemi vardı hararet göstergesi falan çalışmıyordu.
    iyi bir elektrikçi usta buldum Tekirdağ çorlu sanayide.Adam hakkaten usta imiş 300 tl ye hem gösterge hemde komple elktrik tesisatını yaptı.LPG de iken stop etme problemi vardı.Onuda DH sayesinde beyne giden potansiyemetre kablosuna ek şase kablosu çekerek çözdüm tek başıma:).Sanayideki ustalara kalsa 400-500 tl ye gaz boğaz kelebeğini değiştireceklerdi.Arabamı 3 hafta önce sattım ama özetleyecek olursak o kadar soruna rağmen kullanışı konforu müthiş zevkliydi.Şuan tekrar araba bakıyorum ya marea olacak yada brava ama biraz para biriktirmem lazım.Şuan profilimdeki resim eski arabam resmi bile değiştirmedim bende o kadar iyi izlenim bıraktı :))

    lafı gelmişken 9500-10500 arası marea satan varsa görüşebiliriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shareware_cun -- 12 Eylül 2014; 18:21:45 >
  • aman uzak dur klima sorunlu çok yakıyor lpg bile iflah etmiyor. Gaz kelebği kapı iç kollarının sürekli kırılması motorun sanki kuçağında çalışıyor gibi çok gürültülü olması cabası 1 yıl sabredebildim hemen sattım. yedek parçada aşırı pahalı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.