Şimdi Ara

Fiat marea alacağım tavsiye. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonofisiris

    quote:

    Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

    Marea hlx olunca güzel ayrıca 21 bin ne 3 parça boyalı araca fabrikadan çıkma ise 21 bin verilir 18 bine indirtin inmezsede başına çalsın 3 parça boyalı mareasını

    11 yaşında araba da 3 parça boya olunca ne oluyor? sen 11 yıl bir araç kullansan kaza çizik hiç mi olmayacak? klasik araba mı alıyosunuz da boyaya takıyorsunuz bu kadar? boya işciliği güzelse sorun yok. boya işciliği kötüyse fiyat kırarsın. o da hakkaniyetli olur bir parça boya sanayi de iyi bir usta 300 400 e boyuyor.... daha ucuza yapan bir çok yer biliyorum.

    e kardeşim macunu basıyolar da diyemezsiniz. değişen olunca alıcıyı afaganlar basıyor... millet mecburen macunu bastırıyor.

    almanya ve hollanda da bulundum boyası yenilenmiş arabayı yüksek fiyata satıyorsun. orjinal boya arayan orda da sadece türkler ve faslılar. yazık.

    Muhterem 11 yaşındaki mareaya 21 bin gibi bir fiyat çekerse kusura bakmasın kusursuz beklerim o aracı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski arabam Marea idi, kesinlikle alımlı bir araç, şık ve sportif bir tasarımı var. Baktıkça bakasım gelirdi, ancak işin diğer boyutu da var. Bir Fiat mamulu olması sebebiyle oldukça dayanıksızdı, araçta sağlam yer kalmıyor bir vakit sonra, elektriksel ve mekanik aksam dağılıyor. Size çok masraf açabilir. UStası da yok denecek kadar azdır.
  • 2005 palio 1.2 el aldım arkadaşlar, 120.000 de iki parça boya var, benzinliydi atiker gold taktırdım 85 tl gaz ile 520 km yol gidiyor,izmire giderken ölçtüm,araba fena değil en azından satarken sıkıntım olmaz,mareaya gücüm yetmedi inşallah ilerki zamanlarda iyi bir araba düşünüyorum ayağımı yerden kesiyor işimi fazlasıyla görüyor.Yorumlar için teşekkürler hepinize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COWABUNGA C kullanıcısına yanıt
    1.2 16 valf mi hocam? Kaça aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.