Şimdi Ara

Fiat Linea Led Ampul (arıza lambası yakmayan)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Linea'lara led ışık takanınız var mı?
    Çok güzel bir görüntü yarattığı için ben de taktım.Fakat bununla ilgili 2 olumsuz ve bence olmamasi gereken deneyimim oldu.ikisinden de memnun kalmadım.
    İlk deneme de sadece led lambayı taktım uyarı lambalarını yaktı.arıza göstergesinin sürekli yandığı bir araba da da hiç iyi bir görüntü olmadı.
    İkinci deneme de de arıza ışığını söndüren decoder kullandım.iyi güzel arıza ışığını yakmıyor fakat led patlasa,yansa,yerinden çıksa bile uyarı vermiyor ve kullanıcıyı uyarmuyor.
    Benim istediğim hem arıza ışığını söndürecek hemde bozulduğu, yandığı,yerinden çıktığı ve kısacası led ışık vermediği zaman da uyarı ışığını yakarak arıza bildirecek bir olaya ihtiyacım var.
    Acaba bu konuda hem arıza ışığını söndüren ve led bozuldugunda da lamba hatası uyarısını veren sistem hakkında bir fikri olan varmı dır.
    Bununla ilgili tecrübesi ve deneyimi olanlar varsa paylaşabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kendi araştırma ve geliştirmelerim sonucunda kendimce yaptım led park lambaları işini. Kendimce el yapımı modül yaptım ve taktım. Hiç hata vermiyor ve aynı zamanda 4 yıldır kullanıyorum. Ampülümün patlama derdi olmadı daha şimdiye kadar. Ömür boyu hem led kullanabilecem hemde led lambaların patlamama olayı beni çok memnun ediyor. Kullanışlı oldu. Yaptığım modül de diyeyim ki eski lambalarını kullanmak istersenizde geçiş yapılabilsin diye anahtar koydum. İstediğim zaman eskilere de geçiş yapabiliyorum. Ben bu işi emniyetli ve ucuz yollu bir şekildr çözdüm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.