Şimdi Ara

Fiat Linea 1.3 multijet 20 bin bakımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Forum olarak hepinize günaydın arkadaşlar.Sabah saat 9'a doğru gelirken eğitime gidiyordum arkadaşım aradı ve aracını bakıma verdiğini kendisini alabilecek durumum var mı diye bana sordu.Bende kendisini aldım ve yolda konuşurken kaç bin bakımı olduğunu ve fiyatını sordum.

Evet arkadaşlar şu anda nasıl şok olduğumu sizlere şöyle anlatacağım;

Araç 1.3 dizel linea 2013 model classic model olandan ve araç 20 binde.Hatta aracı beraber teslim almaya gitmiştik.Neyse söz gelelim bakıma.Arkadaşım sabah aracı bırakmış ve tahmini olarak ne kadar olur demiş.Balatalarınızda değişir büyük ihtimalle 690 lira civarı olur demiş.Benim anlamadığım 10 bin bakımına 190 lira veren arkadaşım neden 20 bin bakımına 690 lira gibi bir ücret ödesin.Tamam bizde farkındayız balatalar değişecek filtreler ama 40 bin bakımında 1000 lira bırakıp çıkacağız heralde.

Eğer bu araca sahip olup bakım yaptıran varsa paylaşabilir mi?Ve tabiki sizin değerli eleştirilerinizi beklemekteyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarBuyer -- 2 Kasım 2013; 10:41:13 >

• Aynı motor kombinasyonlu astramın bakımında bile bukadar iteklememişlerdi.

Rutin bakıma balataları ekleseniz bile 10 bin km için biraz pahalı. Helede ucuz bakımları ile övünen fiat için
  • Linealarin neden ucuz oldugu anlasildi nede olsa bakim yaparken telafi ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mumenu kullanıcısına yanıt
    +1 ama hepside böyle olmayabilir araç sıkıntılı ya da şöför yeni olabilir.
  • 20 binde balatalar nasıl biter ya...
  • arkadaşında dünya turumu yapmış ? benim 2008 punto m var 25 binde 2013 model araç nasıl 20 bin de oluyor sanırım hiç üzerinden inmemiş mi ne yapmış ?
  • Buyrun bu da faturasi. Arkadasim iyi bir surucudur bunu da belirteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

arkadaşında dünya turumu yapmış ? benim 2008 punto m var 25 binde 2013 model araç nasıl 20 bin de oluyor sanırım hiç üzerinden inmemiş mi ne yapmış ?

Sizde aracinizi yatirdiniz heralde yillik 5 bin kilometreye denk geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

arkadaşında dünya turumu yapmış ? benim 2008 punto m var 25 binde 2013 model araç nasıl 20 bin de oluyor sanırım hiç üzerinden inmemiş mi ne yapmış ?

Sizde aracinizi yatirdiniz heralde yillik 5 bin kilometreye denk geliyor.

evet benimki de biraz fazla olabilir genelde h.sonları kullanıyorum işyerime yürüyerek gidip geliyorum o 25 binide yaz tatilinde ege ye birkaç kez gidip gelerek yapmıştım ama arkadaşın aracıda biraz fazla kullanılmış gibi geldi yani daha 1 senesi dolmadan 20 bin yapmak ne bileyim taksi gibi sanki o kadar kullanılmış bir araçta fren balatalarının eskimesi normal bu arada ben 20 bin bakımını haziran ayında yaptırmıştım ve fren balataları değişmedi sorduğumda servis 40 bine kadar idare eder dedi.

• 20.000 Bakımı şubat ayında 300,00 tl tuttu bizim araçta. @vince_Tr
  • quote:

Buyrun bu da faturasi. Arkadasim iyi bir surucudur bunu da belirteyim.

30.000 bakımı yazıyor orada

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveStrokes

quote:

Buyrun bu da faturasi. Arkadasim iyi bir surucudur bunu da belirteyim.

30.000 bakımı yazıyor orada

Arac 21560 kilometrede bakima girdigi icin 30 bin bakimi yaziyor. Yapilan bakimlar 20 bin bakimi. Keza 30 bin bakiminda filtre degisimi olmuyor

• 550 tl olan benzinli aveo 15bin bakımını tanıdığın tanıdığı vasıtasıyla 400 tl ye yaptırdım. Yani sesini çıkarmazsan gözünün yaşına bakmazlar.
  • 20 binde balata bitirene müstahak

Espri bir yana o fiyat ne öyle ya.
  • hadi balata bitti de o fiyat ne lann..

ben 1 takım disk 1 takım balataya 150 tl verdim .
  • CarBuyer C kullanıcısına yanıt

5w-40 yag konmus bu dogru ama bazı uyelere 5w-30 yag konmus yanlıklık var orada

• Fiyatlara bak o zamanlar ne kadar pahalı gelmiş  Fiat Linea 1.3 multijet 20 bin bakımı hakkında 

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.