Şimdi Ara

..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB * :::.. (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.219
Cevap
63
Favori
2.274.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fiorino sahipleri biraz resim falan yükleseniz ve arabanın olumlu olumsuz yönleriniz yazsanız iyi olur.ben test sürüşü yaptım doyamadım inanın test sürüşü formunu doldururken evimin adresi gelmedi aklıma
  • beni aldınınz mı?
  • selam
    bende fiorino combi emotion mta otomatik aldım benden daha ucuzunu alan varmı acaba 26500 e aldım hemde otomatik vites acayip memnunum bazı arkadaşlar bu para verilirmi diye endişe ediyorlar bu paraya hem ticari hem binek hemde jip tadında başka bir araç alınamaz çok araştırdım cady lerin arka koltuğunda yolculukta yaptım fiorino ondanda daha rahat ama combi emotion olacak. herkeze tavsiye ederim
  • Ben Fiorinomdan çok memnunum,ruhsatta 4 kişilik yazıyor en büyük dezavantajı o olsa gerek,yol tutuşu güzel ama motr sesini içeri fazla veriyor,görüş açısı mükemmel diyebilirim.kapı kolunuda gövde rengi yapsalar süper olurdu,turuncu renk düşünmüştüm ama son anda gri de karar kıldım,fiyatına göre özellikleri süper bi araba,herkese tavsiye ederim,
  • 310 km şehir içi galiba yaptığınız ortalama hıza bakacak olursak. bir de kaç defa stop edilip çalıştırdınız? bana normal gibi geldi de. hani eğer özellikle az yaksın diye de uğraşmadıysanız kesinlikle normal hem de.
  • genelde şehiriçiydi 2 kere de otobanda kullandım. 1 haftada yaptım bu kadar yol genelde normal moddaydı vites E modunu nadir açtım.
  • e modu ekonomi modu değil mi? acaba o modda olmadığı için yüksek devirde vites değiştirmiş olabilir. ama zaten 10 bin km' ye kadar bu arabalar çok yakıyo. bizde bu motora sahip 4 tane araç var 2 doblo 2 palio olmak üzere. hepsi de bu km'lerden sonra az yakmaya başladı malesef. ama genelde bütün dizellerde buna benzer durumlar vardır.
    peki otomatik performansından memnun musunuz? sallama, yığılma, vuruntu ya da başka bir problem var mı?
  • yığılma bazen E modundayken yapıyo özellikle eğimli yollarda. bunlar haricinde otomatik vites bence geri fazla kaçırıyo manuel olsa kavramayla kaçırtmazdım ama bunda ister istemez kaçıyo o yüzden çok dik yokuşlarda sol ayakla frene basıp geç çekiyorum öyle hallediyorum. vuruntu dediğiniz tekleme ise onu daha hiç yapmadı. bunlar haricinde rahatlığı performansı gayet iyi. sol ayağın boşta olması çok rahat valla.
  • 26.500 e alan arkadaş hakikaten çok iyi fiyata almış.otomatik viteste dahil hem. gel artık fio gel
  • merhaba arkadaş hayırlı olsun acaba nerden ve ne zaman aldın 26500' e? ve direksiyon deri mi acaba?
  • bence geri kaçırması çok güzel bir özellik çünkü bu şanzımanı normal otomatik gibi düşünmemek lazım. mesela bizdeki otomatik auris de çok hafif rampalarda kaçırmıyo sadece ama onda da enteresan bi sistem var. frene basıp arabayı 0 durdurunca kavraması yaklaşık 2 saniye kadar motor tarafında zorlanıyo. araba eğer hareket etmezse bu kavramayı motordan ayırıyo ve motorda bi rahatlama oluyo. işte bu olayın kavramanın ömrünü olumsuz yönde etkilediği kanısındayım. mesela 308 otomatik dizeli de ben test ettim araba durur durmaz kavramayı ayırıyo ve motor en ufak bir zorlanmayla boğuşmuyo. ve 308' de hill holder var. ister rampa aşağı ister yukarı arabayı durdurduktan sonra frenden ayağını çektikten 2 sn sonrasına kadar arabayı kaydırmıyo. süper yani...
    bu özellik, yani hill holder olayı bizim fiolarda yok. ama yine de eğer kavramayı araba durur durmaz ayırıyorsa, geri kaçırma da büyük bir ihtimalle bundan kaynaklanıyordur ve bence böyle olması arabanın sıhhati açısından çok daha iyi arkadaşlar.
    bu sebebten olacak ki toyota bizde böyle bir özellik var diye hill holder koymamış olabilir. ama ne yapmış? kavrama aşırı ısınma sinyali koymuş. bu da dediğim gibi kavramaya gereksiz yere uygulanan motor zorlamasında oluyo ve düz yolda sıkışık trafikte boşu boşuna bu kavrama ömründen yiyo.
    bana denk gelmedi ama sıkışık trafikte çok fazla kalıp bu sinyali işitenler var, eğer sıkışık trafikte bir otomatik vites böyle bir sorun çıkaracaksa neyliyim ben öyle otomatik vitesi?
    fazla uzattım biliyorum ama bildiklerimi sizlerle paylaşmak istedim. sonuç olarak eğer bizim fiolar rampada kaydırıyorsa bence bu bizimki gibi kavramalı otomatiklerde daha uzun ömür sağlayabilir.
    rampalarda da el frenini kullanıveririz biz de. dededen kalma yöntemlerle ama olsun.. :)




  • yani yönetici bile yok forumda.kaç msj yazdık cvp bekliyoz tm girmiyorumİYİ FORUMLAR HAYIRLI.OLSUN




  • direksiyon dan kumandalı deri değil amotion modeli
  • merhaba arkadaşlar bugun baktık fıat fiorino veya citroen nemo düşünüyoruz. ikisinide birebir aynı araç . yalnız binek otomobil olarak kullnılacak iş ile bir ilgisi yok. otomatik dizel alacağız. önerisi olan var mı acaba.
  • otomatik şanzuman ağır geldi bana çok , bende otomatik düşündüm başta ikisinide denedim manuel daha serii geldi manuel aldım , ayrıca otomatiğe 2000 ytl fark istediler :) bence senden ucuz otomatik emotion alan yoktur ben düz emotion u bile senden pahalıya almışım :) ama arabalarınıza fazla kibar binmeyin sonra motor sağır alışır motoru basmaya alıştırın şimdiden bence , ben aldığımdan bu yana hep bastım bugün 4500 km yi geçti ve çok serii :)
  • nemoların fiorino emotion gibi bi modeli yok. gövde rengi tamponlar 16inç alaşım jant usb bluetooth, 3. sıra camı, tavanda aliminyum çubuklar(adı gelmedi aklıma port bagaj için olan). ayrıca fiorinonun motoru daha güçlü nemodan 5bg ve 30 nm tork fazlası var ayrıca 1300 motor nemo ise 1400 motor. fiyatlarına da baktım pek fark yok gibi. ben olsam fiorino alırdım. çok tatlı ve şeker bi araba. kızların bile beğenisi toplayan ticari bi araba
  • bence combi modellerinin tek eksiği 1. köprüden gecememesi
  • Arkadaşlar herkese merhaba. İstanbul Buluşmasını gördükten sonra Ankara buluşması düzenleyelim diyerekten bir işe giriştik. Katılmak isteyen arkadaşlara duyrulur.

    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 1 Şubat 2009; 0:37:36 >
  • fiorino qubo modeli var binek olarak geçiyor. emotion modelinin aynısı.henüz türkiyeye gelmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 1 Şubat 2009; 0:04:41 >
  • Merhaba arkadaşlar. Bu aracın yıllık vergisi ne kadar.

    Yani ben şu aile için olanı Combi Emotion'dan bahsediyorum. Aile arabası olarak alacağım. Dükkanım veya işyerim yok. Devlet memuruyum. Bana bu araba tam bir memur arabası gibi geldi.

    Bu arabanın Güvenlik ve Konfor durumu nedir? Yıllık Vergisi ne kadardır? Kullanan arkadaşlar biraz bilgi verebilirlermi?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.