Şimdi Ara

Fiat Egea hb göçük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracıma park halinde bu gün çarpıp kaçmışlar arkadan
    Arka stoplarda bir sey yok
    Ama altta kırmızı stop farı gibi bir şey varya o çatlamış
    Elimi soktum içine arkadan ittim düzelttim göçüğü
    Avuç içi kadar bir şey kaldı
    Kabortaci tampon çıkacak boyanacak 350 TL dedi
    Yahu avuç içi kadar yer bunu ben kendim yapabilir miyim ? Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz müsait olunca ss eklerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Görsel görmeden ne desek boş,kaskonuz varsa,1 ya da 2 mini onarım hakkınızı kullandırıp bedava yaptırabilirsiniz bir ihtimal.

Ya da işinin ehli bir boyasız göçük düzeltme erbabına götüreceksiniz,elinden geldiğince halledecek;hasarı görmediğimiz için eskisi gibi olur diyemiyorum haliyle.
  • faho kullanıcısına yanıt
    Kaskom var

Fiat Egea hb göçük
    Fiat Egea hb göçük

• Hocam bundan nolacak ya, binmeye devam edin. İlla yaptiracam diyosaniz kaskonun mini onarimi isinizi gorur. Sakin 350tl vermeyin buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Bir şey olmaz ama araba konusunda çok takintiliyim mini onarım nasıl oluyor ilk defa yaptıracağım kaskodan aracımı

• farate kullanıcısına yanıt
    Kaskonuz yazar, anlasmali yerleri vardir. Ya da sigortaciniza sorun. Sonrasinda anlasmali oldugu yeri arayin, randevu alip araci goturun. Geri kalan islerle olanlar ilgilenirler. Bi kac gun aracsiz kalabilirsiniz

• Reflektör çatlamış,ben olsam nazarlık olarak bırakırım,zaten aktif bir olayı yok reflektörün,işlevi devam edecektir bu haliyle de.Diğer yandan kaportada kayda değer birşey yok işiniz rahat olsun.

Bir miktar siyah yüzey görüyorum fotodan kaportada,boya mı attı,çarpan/sürten aracın plastiği mi oraya takıldı anlayamadım ama orası da adam olur.Lokal boyalık birşey yok.

Ancak göçüklerde ilk müdahalenin düzgün bir kişi tarafından yapılması önemli,ilk müdahale yapan başarısız olursa,boyasız halledilebilecek pekçok iş sonradan halledilemiyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 30 Ağustos 2020; 19:57:15 >
    Boya attı hocam orda bı ustaya gösterdim tampon çıkıp ısıtıp düzeltip tamponun yarısını boyuycam dedi 350 400 çıkar dedi

Bence bahsi geçen ustaya verme,orası da rötuş + polisaj ile mümkün mertebe hallolur.Hangi ildesin ona göre tanıdık detailingçiye yönlendireyim seni.

Zaten süs eşyası değil ki bu,mükemmel kaporta diye bir olay trafiğe günlük çıkan araçlarda aramak Türkiye şartlarında anlamsız geliyor bana artık.

Yılda 300-500 km yapan süper spor/koleksiyon nitelik arz eden garaj araçları hariç takılmamak lazım mükemmelliğe,zaten aracınızın değerini düşürecek bir olay değil yaşadığınız kaza.
    İstanbul hocam

Pm ile bilgilendirdim sizi.
    Boyasiz göçük/cizik giderici yerler var. Oralari arayip resim atip bir sorun. Boyatmaya gerek yok bence sakın boyatmayın.

İstanbuldaysaniz veya başka bir büyük şehirdeyseniz kolay bulursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bırakın böyle kalsın, bunun için tampon söktürmeyin bence.

• Altı üstü bir araç ya. Ne olacak bundan. Görmeyin geçin. Benim arabanın her yeri öyle.

• Kasko poliçesine baktım mini onarım diye bir ibare görmedim

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Abi bu benim ilk aracım biraz üstüne titriyorum moralim bozulur baktıkça en azından göçüğü düzeltip oraya oje vb sürmek düşüncesindeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.