Şimdi Ara

FİAT EGEA ÇOĞU ARACIMDAN İYİ ÇIKTI.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rakcay , rakcay Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
250
Cevap
3
Favori
57.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen

    Benim uzun dönem 6.7 litre.



    Tüketim odaklı bi deneme sürüşü yaptım, 4.8 litre tüketim yakaladım. Ama ilk bakımdan sonra uzun dönem 6-6.2 litreye sabitlecek gibi.

    Abartı bir kullanımda yapmıyorum. Arac 5 binde. Eko tuşu da bir işe yaramıyor. Sehirici en fazla 6.5 olmalı yoksa çok can yakar bu araba Sanziman ile alakalı olabilir mi? Geçişler biraz dengesiz geldi dsg gibi stabil değil. Otomatik kullanan arkadaşlar memnun mu?
  • [simage][/simage]
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum, gaza yumuşak basınca 2 bin devre gelmeden hemen önce vites atıyor araç 1900 devir civarında. Vites düşürmeleri de yerinde, motor kompresyonunu kullanmaya izin veriyor.



    Gaz pedalına nazik davranmanız lazım, ön görülü olmanız lazım, kavşaklara, ışıklara, hız tümseklerine falan gelirken gazdan ayağınızı çekin, mümkün olduğu zamanlar aracı kendi akışına bırakın. Ben bütün bunları uygulayarak bakalım ne yakacak dedim 24 km ortalama hızla 4.8 litre tutturdum, mükemmel bi değer.



    Tabi bu deneme amaçlıydı, normalde akıcı, seri bi sürüşüm var, dediğim gibi 4500 km ortalaması, 26 km ortalama hızla 6.7 litre. Ve ilk bakımdan sonra havalar da tam ısınınca 6 litrenın üstüne pek çıkmaz gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Mart 2018; 9:37:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jquair

    Mitsubishi asx beğenmeyip egeayi beğenmem ilginç

    Ama doğrusu bu.. Ben bir araçta önce tipine bakarım, tipsiz ise almam.. i30 gayet güzel bir araç, octavia yakışıklı, ilk çıkan fabialar halen gözüme güzel gözüküyor ki benim araç fabia rs ti.. Bu bindiklerimden en beğendiğim ASX idi.. Ama işte o koltuğa oturunca ki hissi beğenemedim.. ASX tabi ki egea dan daha güzel (bence) ve afilli bir araç ama koltuğa oturana kadar.. Yine de, nissan gibi yamru yumru çirkin araçlar hiç bana hitap etmiyor.. Keza octavia, az yakan, sade ve yakışıklı bir araçtı, o koltuğa oturana kadar.. Vasat egeada o koltuğa oturunca inan üzüldüm.. Tipi ve imajı çok önemli, ama o koltuğa oturduğundaki his de önemli..
  • Bu forumda herkes aldığı arabanın avukatı oluyor , ben onu anladım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gecelerin Yargici Kursat

    heh egea'ya bmw f30 dedik tamamdır aynen aynen atanamamış f30.


    Ziyansın ya.Hangi konularda benzeştiğini,anımsattığını yazdım.

    Yazdıklarımı kafanda kurduğun şekle sokma.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    benzemiyor çünkü. egea sahibi olarak benzetiyorsun.

    tamam benim de asx'im var ben de porsche macan'a benzeteyim
  • bazen bende diyorum bi sıfır egea hb dizel otomatik alsam, sıfır arabaya ulaşmanın kolay yolu gibi geliyor, 5 yıl kullan sat yenisini al taze taze arabaya bin, farları led/xenonsa alabilirim aslında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gecelerin Yargici Kursat

    benzemiyor çünkü. egea sahibi olarak benzetiyorsun.

    tamam benim de asx'im var ben de porsche macan'a benzeteyim


    Egeam yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egeaya binmedim sürmedim o yüzden birşey diyemem ama benim gibi hiçbir bilgisi olmayıpta fikir üreten iki haneli ayküye sahip o kadar çok insan varki aklınız şaşar. O yüzden fikir üretenlere bir sorun “x arabasına bindin mi” diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Octavia ile kıyaslanmış, hocam yapmayın lütfen. Egea sedan kullandım, octavia'nın ise sahibiyim. Arada uçurumlar olduğunu söyleyebilirim. Egea ile 120 yaptığımda 200 etkisi yapıyor, rüzgar tamamen içeride. Uzun yol yaptığınızda ise heryeriniz ağrıyor, araçdan inemiyorsunuz. Uzun yol için yanınıza birisini almanıza gerek yok, 1.6 dizel çalıştığı andan itibaren yan koltuğa oturup sizle konuşmaya başlıyor zaten. Octavia ile şahsen yaptığım 1000 kilometre 1 kilometreymiş gibi geliyor.
  • Ülkede dilimizi bilen bilmeyen yorum yapıyor. Vasat: normal demektir. Berbat,kötü,yaramaz anlamında değildir. Bu kelimeyi niye böyle kullanırlar anlamış değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 27 Mart 2018; 11:40:57 >
  • duggac kullanıcısına yanıt
    Sanırım araç fiyatlarını bir süredir takip etmiyorsunuz. Octavia Euro Ncap testinden 5 yıldız ile geçmiş bir araçtır. Sağladığı iç hacim, konfor ve gücüyle rakiplerinin her zaman üzerinde seyredecektir. Türkiye şartlarında malesef herşey pahalı, beğenmediğiniz dizel Octavia şuan 110-120 bin liradan başlıyor. Avrupa da ise bu rakamların çeyreğine satılıyor.

    Daha çok paranız varsa umarım daha iyilerine binersiniz yada şirketiniz verir ona binersiniz. Kusura bakmayın kimseye acıma hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Hayatımızda ilk defa araba görüp egea'ya binsek tamam süper araç diyeceğiz.
  • Bir kaç kelam da ben söyleyeyim , yaklaşık 3 aydır egea kullanıyorum en boşun çelik jantlı olanı şirket aracım olur kendileri , en büyük problem (benim için) araç ciddi anlamda sert konforu çok etkiliyor. Yalıtım orta derecede , ses sistemi beklentimin çok üzerinde diyebilirim , yolu iyi tutuyor araç bütün hissettiriyor , amortisör çalışma aralığı ciddi kısa bazen tümsekten sert geçince kütt! Diye atıyor amortisörler aşırı korkutucu ve rahatsız edici birde camları normalden ince sanırım ön cam çatladı ne olduysa

    Edit: Koltuklar heybetli iyi kavrıyor birde bu güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriftRacer -- 27 Mart 2018; 13:44:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat ve donanım (full paket)olarak fiat'ın eline su dökecek model yoktur.

    bunun tartışmasını bile yapmak ağır cahilliktir.

    fiat'ı kötüleyen adamlar gelmiş içeri traktör gibi ses veren wolksvageni övüyor burda.

    siz gidip 150.000 lira para verip 2 havayastığı 1 abs ile gezin.
  • Bindiginiz arabalar sizin koleniz olacagina siz bindiginiz arabalarin kolesi olmussunuz, herkes "benimki daha iyi!" kavgasi veriyor yazık..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gecelerin Yargici Kursat

    yepyeni bir arabanın yeni sistemle test'e girip 4 yıldız anca alabilmesini mi savunuyorsunuz yani?

    madem %82 ve bu araba yeni, neden %92 alamadı?

    asx'i bilemem ama, yerine gelen model eclipse cross bu sene 5 yıldız aldı euroncap'ten. mitsubishi ile fiat'ın güvenliğe verdiği önem işte.

    Kıbrısta 2006 Mercedes c kasa sport Coupe,Türkiyede 2016 toyata auris kullanıcısı olarak söyleyebilirim geçen Egea kiraladım ve kendi araçlarıma göre daha sessiz bir araç olduğunu söylemekten kaçınmam lakin ayni şeyi konfor,yol tutuş ve güvenlik açısından söyleyemeyeceğim.
    Fakat yinede fiyatı düşünüldüğünde tercih edilebilir bir araç olduğu kesindir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 27 Mart 2018; 15:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fiyatına göre kesinlikle tercih edilebilir.Ben 1.3mjet 90hp olan orta modelini sürmüştüm yaklaşık 1000-1500km arasında gayet de yeterli buldum.Led ışıklı hayalet kadranlı xenonlu 18'' jantlı araç arayanlar bu arabayı hurda diye nitelendirebilirler ama gerçekler öyle değil.
  • Son günlerde forumda bir Egea konusudur gidiyor?!

    Düzenli bir konu açma/övme durumu mevcut...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.