Şimdi Ara

Fiat Egea Bluetooht Geçmişte Müzik Açabiliyorduk Fakat Şu An Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Aracım 2023 1.3mJet Fiat Egea en düşük paket araca bluetooht ile bağlanıp müzik dinleyebiliyorduk fakat bugün bunu yapamadım telefonu bağlayabiliyorum fakat müzik olarak çalmıyor sadece arama olarak çalıyor

Alttaki resimde gördüğünüz gibi telefon modunda görünüyor fakat ses modunda görnmüyor ses modunda bağlanmaya çalışıca da ses olarak bağlanılmıyor hatası veriyor akla gelecek çözümleri denedim spotify youtube farklı cihaz araç radyosunu sıfırlama vs bazı kullanıcılar egeanın easy paketinde desteklemediğini söylemiş fakat biz bunu kullanıyorduk yani hani yaklaşık 4-5 aydır sıkıntısız şekilde bağlandığında direkt müzik vs açtığımızda araçtan çalıyordu fakat bugün böyle bi sorun yaşadık sebebini çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi

• Yanlış yaziyorsun doğrusu bloutuudth.

EzhhBsjsoanshshaksbdhsjhsh

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

:D?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Bloudoodh diyeceksin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

:D?

Appleda bu tarz şey çıkmıyor türünü seçebiliyorsun ve diğer izinler var hepsini yaptım fakat yine olmadı

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.