Şimdi Ara

Fiat egea 1.4 2022 klima sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce sorunsuz çalışan iyi soğutan klima, soğutmuyor hatta sıcak üflüyor. Normal fan soğukluğuda gelmiyor. Bildiğiniz sıcak ayarında gibi üflüyor.

Buna benzer sorunla karşılaşan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Klima gazı bitmez bitiyorsa kaçak kaçınılmazdır. Gaz basmak için çakal bir sanayi esnafına giderseniz genelde bunda kaçak yok derler gazı basarlar. Kaçağın durumuna göre 1 saatte de bitebilir 1 senede de (Sende bir sürekli biten kaçağım olmuştu) Basılan gaz atmosferin olur, abi biz baktık yoktu derler dikkat. Kaçak olayı çok ayrı bir macera Allah kimsenin başına vermesin hele ki evaporatör kaçağı ise çok çok geçmiş olsun.

• yeni arabada gaz bitmemesi lazım benim araba 2012 model daha orjinal gazı duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önce bir klimacıya git gaz bastır.

Yine soğutmazsa muhtemelen klima kompresöründe sorun var demektir.

Araç rölantide çalışırken biri klimayı açsın sende kaputu aç bak, klima kompresörünün devreye girdiğini görmüyor/duymuyorsan sorun oradadır.

• Klima devreye giriyor dedi elektrikçi bencede giriyor kontrol ettiğimde. Soğuk sıcak kanadını açıp kapatan bir motor varmış. Benim tuşlar Manuel ama aç kapa yapan bir motor varmış arkada, o çalışmadığından soğuğa geçmiyor dedi. Çamkalıpın ordan söktüm 2 kapak vardı ellle yokladım birşey göremedim. Haftasonu klima kontrol panelini söküp bide elle kontrol edeceğim. Aç kapa yapan motoru tam nerede bilen var mı?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.