Şimdi Ara

Fiat ducato 2.0 - starex TCİ arasında tercih.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar.
    1 yıldır starex tci otm. vites kullanıcısıyım. Aracımdan genel olarak memnunum. Aracım otm, ve 2008 model. Ancak aracımı 8 veya 10 m3 2.0 ducato ile değiştirmek istiyorum. Birkaç tane internette başa baş takasa girebilecek araç buldum. Bazı konularda önerilerinize ihtiyacım var;

    1- Aracım şu anda şehir içinde 11.5 şehir dışında 8.5 litre yakıt tüketiyor. Ducato 10 metrekür 2.0 JTD bu tüketim değerlerinin üzerine çıkar mı? Nihayetinde araç daha büyük.

    2- 15.000km'de 2008 model bir aracı 2004 model ve en az 90.000km'de bir araçla takas ettiğimde ducato'da ne tür problemler yaşarım? Bu modellerde debriyaj, fren balatası, zincir, kayış rulman v.s. değişm periyodu nedir?

    3- Performans olarak 2.0 jtd'lerde -tabiki yarış aracı performansı beklemiyorum ama, mesela Adana'nın dağlık bölgelerinde ortalama 1 ton yükle çekiş sorunu yaşar mıyım?

    Transporter veya başka bir araç düşünmüyorum. Uzun süredir tofaş kullanıcısım. Geçen sene ilk defa Hyundai araç aldım. Hyundai'nin tek ama yegane sevmediğim noktası servisi. Adana'daki servisten yıldım artık. En ufak bir arıza veya mesela kapı ayarı için bile Mersin'e yada Ankara'ya gitmekten bıktım. Tofaş'tan bu güne kadar hiç sorun yaşamadığım için Ducato düşünüyorum. Değerlerndirmelerinizni için teşekkür ederim.







  • Güncel..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.