Şimdi Ara

FİAT DOBLO STOP ETME SORUNU ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    doblo 2006 1.4 fabrikasyon çıkışlı benzin+ BRC marka lpg li aracımız var. 10 yıldır maşallah bi sıkıntı olmadan kullanıyorduk ta ki 1 ay öncesine kadar.

    Araç normal seyir halindeyken herhangi bi sıkıntı olmadan gidiyor. Yani vitesteyken. Fakat boşa atınca örneğin kırmızı ışıklara yaklaşırken hiçbir belirti göstermeden birden stop ediyor. devir saati yavaş yavaş değil birden 0 a düşüyor.

    Bazen 2 saat kullansak dahi bu dediğim stop etme olayı gerçekleşmiyor herşey normal. Ama bir kere stop etmeye başlayınca ard arda ediyor arabayı boşa alınca. Trafikte çok sıkıntı oluyor biliyorsunuz virajlar oluyor ya da kavşaktan geçme durumu oluyor böyle olunca yolun ortasında pat diye kalma durumu var çok tehlikeli.

    En az 5 yere götürdük. Gaz ayarı 5 6 kez yapıldı. Boğaz kelebeği temizlendi. Sibop ayarı yapıldı ancak nafile. Halen devam ediyor. Ne denendiyse bulunamadı ya da ustasına denk gelemedik.

    BRC Ankara bölge bayiine gösterdik onlarda iki kez baktı tüpte sorun yok dedi onlarda bulamadı.

    Bir de şu var araba benzinde hiç sıkıntısı olmadan gidiyor bu dediğim sorun tekrarlamıyor.

    Bilmiyorum başınıza geldi mi ama çok ilginç bi sorun. Ne zaman yapacağı belli olmuyor. Bazen iyi gidiyorsunuz bazen de hissettiriyor gaz tepkilerinden filan. Boşa atınca pat araba stop.

    Bu konuda yardımcı olabilecek , kendinde veya başkasında bu tip bir sorun gören kardeşim varsa çok memnun olurum. Çünkü sorun bulunamıyor son çare buraya yazayım dedim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.