Şimdi Ara

Fiat Brava Hakkında Bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1999 model Bordo fiat brava 1,6 SX almak üzereyim. Bu arabalar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar acele olarak bilgi verebilirlermi? Araçta klima abs falan yok. Tek hava yastığı var, bel altı boyalı değişen yok bordo renk 85.000 kmde.
    Sizce piyasa fiyatı nedir?
    Aracı tavsiye edermisiniz?
    Önerilerinizi acil olarak bekliyorum.
    Saygılar...



  • 90.000 de Triger Seti değişmesi gerek onu göz önünde bulundur bence. ( Ben 90.000 de almıştımda güzel bir masraf açıyor o bakım :) )
    Bende 2001 ELX var çok memnunum Brava çok hoş bir araba bence.

    Fiyat olarakta yaklaşık tahminim 10.500 - 11.500 arası.

    Buda bir örnek Fiat Brava 1999
  • Araç güzel hoş ama klima yok. Abs desen zaten yok. Belaltı boyası ise fabrika çıkışında yapılan hatadan dolayı imiş. İstediğiniz servise gösterebilirsiniz diyor. Klima beni çok düşündürüyor... Ne tavsiye edersiniz ???
    Triger seti ve baskı balata seti tahminen ne kadar tutar?
  • Bende aynı tereddütü yaşadım Klima olsun mu? olmasın mı? şeklinde sonunda olan bir araç tercih ettim. Sende istersen Brava ELX düşün.
    Eğer ABS istiyorsan ELX yada SX in otomatik vites olanına bakacaksın. Ben komple kış bakımı ve triger setini 500 YTL kadar bir masrafla (Yetkili Servis)yaptırmıştım. Ama sadece Klima yeterli dersen SX lerde de klimalı çok araç bulabilirsin. Dışarıdan özel bir servis galiba 250 YTL civarında değiştiriyor triger setini.

    Karar senin bence klimalı bir araç bak ;)
  • Kardeş ELX alacak bütçem yok. 10 milyarı çıkarırken bintürlü sıkıntı çekiyorum. 1-2 milyar daha bulabilseydim. Mondeoların eski kasalarına bakacaktım. Onlarda güzel araba.
    Ama bu kadar var elde. Brava da güzel araba. Ama klima da çok önemli.
    Bravaların masrafları nasıl? Bakım ücretleri çok mu? Parça fiyatları nasıl? Ve satmak istersem çabuk satılırmı?
    Sanayiye çok gidermiyim? Sıralı tüp taktıracam iyi randıman alırmıyım? Yakıt düşermi?
  • Güzel sorular sormuşsun senin sayende bende öğreneyim bu soruların cevaplarını
    Bende daha 1 ay önce 2001 Brava ELX aldım. Şimdilik hiç bir sorun çıkartmadı (maşallah).

    Bildiğim kadarıyla parça fiyatları çok abartı değil verdiği konfora göre normal fiyatları. Tabi tutup şahinle doğanla kıyaslarsan her arabanın parçası pahalı.

    Satmaya gelince çok aktif bir pazarı yok arabanın. Bilenler peşine düşer almak için. Çok çabuk satılan araçlardan değil benim gördüğüm kadarıyla.

    Ben benzinli kullanıyorum yaklaşık 250-260 Ykr şehir içi kullanımda. Sıralı sistem tüp taktıracak olursan yaklaşık onada 1,500 YTL vereceksin ruhsatıydı muaynesiydi 300 YTL de orada gidiyor galiba ama sıkıntı çıkartmadığını duydum. BRC SEQUENT 24 ile kullananlardan memnun olduklarını duymuştum. Yakıt 130 Ykr civarnında oluyormuş LPG de kullanıldığında.




  • Arabandan ne kadar memnunsun. Keşke şöyle olsaydı dediğin bir notası varmı?
    Birde arabanın özelliklerini ve aldığın fiyatı ve ilini yazamısın?
    sana zahmet...
  • Benim ki rastgele oldu ben bir Tipo alacaktım haber bekliyordum kesin alacam gözüyle bakarken bu araç çıktı karşıma satan arkadaşın acele paraya ihtiyacı vardı 11.000 YTL ye geldi araç.

    Çok memnunum nedeni şu benim almayı düşündüğüm 9,000 YTL ye 98 model Tipo SX ti. O arabaya hazırlanmışken hiç beklemediğim bir donanımdaki aracı almış oldum.

    ABS, Klima (Otomatik), Sürücü ve Yolcu Hava Yastığı, Hidrolik Direksiyon, Elektrikli Camlar, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu, Konforlu Koltuklar (Sırt Sertlik Ayarlı), Direksiyon Ayarı, İçerden Açılan Bagaj Kilidi, Elektrikli ve Rezistanslı Yan Aynalar, Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit, Immobilizer, Sis Farları, 1,6 ie 103 Hp Motor ...

    Ben sadece Tipo da Hidrolik Direksiyon ve Elektrikli Ön Camları bulacaktım.

    O yüzden şimdiye kadar araç istemediklerimi verdi bana


    Benimde şuda olsaydı diyebileceğim bişi yok. En fazla CD Çalar ı olsa iyi olurdu diyebilirim :)

    Kullanımı çok keyifli kendine has bir homurdanma sesi var motorda o da çok hoş bir ses

    Kısacası Brava yı tavsiye ederim.




  • Bu arada il ANKARA
  • Arkadaşım ben aynı paraya aynı aracın klimasız abs siz tek hava yastıklı olanını alacam. Ayrıca senin dediğin özelliklerin hiçbiri yok. Ne bir sis farı, ne koltuk özelliği var. Bende Ankaradayım. Bu gidişle arabayı almaktan vazgeçecem.
  • Arkadaşlar bel altı boyalı bir arabayı almak ne derece mantıklıdır? Satarken önemli bir engel teşkil edermi?
  • Fiyatı uygunlaştıran bir etken sonuçta boyalı olması.

    Benim arabamda bel altı boyalı bende alırken eğer bir miktar uygun almışsam arabayı satarkende aynı şeyi gözönüne alacağım. Bence baktırdıktan sonra yada tanıdığın bir araç ise almakta bir zarar yok.

    Önemli olan çok büyük bir kazasının olup olmaması. Yoksa kapı sacı değişmiş, kaput değişmiş, çamurluk değişmiş bunlar çokta önemli değil diye düşünüyorum.
  • Memotech kardeşim. Senin durumun çok farklı. Senin kısmetin iyiymiş ki o fiyata böyle bir araba bulmuşsun. Öyle bir araba bulsam bende 1 dakika bile düşünmem. Dediğin gibi boya falan önemli olmaz o zaman. Ben 99 model bel altı boyalı klimasız brava sx i bulana kadar bir sürü dolaştım aradım taradım. Ve anca bunu buldum.
    Bakalım bu gidişle bunu alcak gibiyim. (Mecburen) Çünkü işim acele.
  • Internetten baktın mı bende bakıyım senin için bir ara 7-24 araba arıyordum. Sen en fazla kaça kadar alabilirsin o aralıkta araştıralım.

    Kısmet meselesi haklısın. Ben biraz araştırayım bakalım bişiler bulabilecekmiyiz. ;)
  • Araba.com arabam.com. sahibinden.com .....vs. hemen hemen hepsine baktım. Ya salında elimde iyi bir naktim olsa bulunur 3 aşağı 5 yukarı. Ama fazla naktim yok. Birazını vade yaptırmak istiyorum. Artık çek senet ne olursa. Aradığım fiyat 10-11 belki 11,5. Kliması olsa çok iyi olur.
    (çok mu şey istedim)
  • Yok mu ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.