Şimdi Ara

Fiat 500X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.066
Cevap
32
Favori
133.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyat listesinden kaldirilmis. Nedenini bilen varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokselelkn kullanıcısına yanıt
    2015 model fiyatları var websitesinde.
    2016 modellerinki yok, onlar da henüz gelmemiştir bayilere..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 28 Şubat 2016; 14:05:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Crosspluss modeli teknoloji paketi, dinamik güvenlik paketi ve deri paketi opsiyonları ile beraber bronz rengini 86 bin tlye anlaştım. Çarşamba günü teslim alıcam aracı. 2016 modellerine paramın yeteceğini zannetmediğim için henüz bayilere gelmeden 2015 modelini tercih ettim.
  • arkadaşlar Sıfır 2015 500 x 1.6 multijet popstar 71.500 iyimidir ?
  • Bana da en son 71.500 teklif ettiler, sanırım daha altına inmiyorlar. Yine de hanımın bastırmasıyla 500L Living aldık... Güzel araba 500x, ama iki çocuk var, bagajı dar, yapacak bir şey yok...
  • Arkadaşlar kolay gelsin...Ben bu hafta içi 1.4 T popstar benzinli fiat 500 x alacağım nasip olursa. sizden öğrenmek istediğim yakıt tüketimi.. Fabrika verilerinde 7.8 şehir içi kullanım yazıyor. Bu veri normal kullanımlarla tutuyor mu acaba? Yani daha da açık olmak gerekirse bu verilere güvenerek aracı aldığımda 10 lt leri görmesinden korkuyorum. Yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaS__

    Arkadaşlar kolay gelsin...Ben bu hafta içi 1.4 T popstar benzinli fiat 500 x alacağım nasip olursa. sizden öğrenmek istediğim yakıt tüketimi.. Fabrika verilerinde 7.8 şehir içi kullanım yazıyor. Bu veri normal kullanımlarla tutuyor mu acaba? Yani daha da açık olmak gerekirse bu verilere güvenerek aracı aldığımda 10 lt leri görmesinden korkuyorum. Yardımcı olurmusunuz?


    hangi aracı alırsanız alın fabrika verilerinin üzerine 1 1.5 litre fazladan koyun. istanbuldaysanız 2 koyun :) onlar optimum hız,sabit girdiler,ideal koşullar vs. gibi ortamlarda bildiğim kadarıyla.
  • Uzun zamandır radarımda olan bir araçtı japon takıntımdan vazgeçip satın aldıracak bir italyandı. fiat turkiye sitesine baktığımda hayal kırıklığına uğradım donanım kombinasyonlarını değiştirmişler. Egea hb de sunacakları apadatif güvenlik sistemlerini dijital klimayı sadece cross plus versiyonuna eklemişler popstar donanımı çıkartmışlar pop plus a istesenizde ekleyemiyorsunuz. Fiat bu güzel aracın üzerine toprak atıyor haberi yok.
  • 500x in croosplus donanımlı 1.4 otomatiğini test ettim. Yaklaşık 13 km süren test sürüşümde aracın ortalama yakıt tüketimi 11.5 du...

    Deri paketli olan test aracımız gerçekten mükemmel bir araçtı. Yol tutuşu ve performansı özellikle beni benden alan noktalardı. Ama yakıt tüketimi açıkçası beni korkuttu. Aracı alıpta yakıt anlamında pişman olmaktan korkuyorum. Bu başlıkta gördüğüm 5.5 lt ortalama tüketimler beni fazlasıyla mutlu etti ama yinede acaba diyor insan..

    1.6 Dizel otomatiği çıkar mı sizce kısa sürede?
  • Ben dizelini kullanıyorum. Şehir içinde çok fazla kullanıyorum. Ortalama tüketim 7 litre. Sizin kullandığınız benzinli. Benzinli modellerde 11.5 litre normal. SUV türleri diğerlerine göre daha fazla yakıyor.
  • Arkadaşlarla yolculuk yaptık ve yakıtı paylaşmak için hesapladık km de 20 kuruş gibi birşey yakmış uzun yolda, geneli yüksek hızla yapıldı yolun. Araç dizel.
    Şehir içi para hesabı yapmadım ama 6.5 l civarı yakıyor.
  • aracı kullanan arkadaşlar memnunlarmı? yol tutuşu, konfor, dizel motor için yakıt tüketimi nasıl? bilgi verirmisiniz
  • Yukarda araç için dizel kullananlar şehir içinde 6.5 - 7 lt arası değer aldıklarını yazmışlar zaten. Ben 1.6 mjet crosspluss modelini kullanıyorum ve bende ortalama 7 lt bir şehir içi ortalaması elde ediyorum. bir kere Ankara Antalya arası yol yaptım 150 tl ile gidip geldim ki bura yaklaşık 1000 km yapıyor. Bana oldukça şaşırtıcı geldi :) şehir içine aksine çok az yakıyor şehir dışında bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Konfor olarak süspansiyorlar biraz sert ama yol tutuşu çok iyi insanı hiç yormuyor uzun yolda hız olarak 120 yi geçtikden sonra kabin biraz rüzgar sesi alabiliyor ama beni çok rahatsız etmedi :) Araç donanım olarak zaten çok zengin.
  • Az önce 500'ü verip 500x alarak bir yeni bir maceraya atıldık. 2015 model 5000km'de 1.4t 140hp popstar+konfor pk alıp 2012 model 74000km'de 1.2 pop verdiğim için donanım olarak tatmin etti. Biraz binip yakıt sıkıntısı olursa dizel almayı düşünüyorum ama bugüne kadar hiçbir araçta fabrika verilerini aşmadım. Bu da uzun yolda 5-6 yakarsa dizele ihtiyaç duymam diye düşünüyorum.

    --------------

    6 günde 2000 km sonrası ekleme:
    arazi şanzımanı olduğu için yavaş giderseniz 5-5.5 lt yakıyor. dizel kullananlar da binek araç gibi kullanıyor 6 lt yaktıklarına göre. klima tüketimi 0.7lt civarı etkiliyor.

    uzun yolda sabit hızlara göre tüketimler (BENZİN):

    75kmh ile 4.5lt yakıyor (şehir içi çevre yolu)
    82kmh ile ~5lt yakıyor. mühendisleri yalancılıkla suçlamayalım :)
    95KMH ile 5.8-6lt yakıyor (tek şerit hız sınırı)
    118KMH ile 6.6-7 lt yakıyor (duble yollar)
    129KMH ile 7.5-7.8 lt yakıyor (otoban)

    2 sene 1.5DCi Duster kullanan biri olarak dizelini almadığıma hiç pişman olmadım. ne yakarsa yaksın turbo arazi tipi araçla uzun yol tasarrufu olmuyor. 90'ı geçince yakıt artıyor.

    gerçekten çok güzel bir araç olmuş. 1.4T 140hp motor Topgear testinde dedikleri kadar zevkli. sport moda alınca araba altınızdan kayıp gider gibi hızlanıyor. sürüşü de çok rahat. belki yetkili serviste LPG taktırırım henüz karar vermedim. güçlü motorlarla uzun yolda rahat etmek isteyen kişiler dizel almasın bu işin çözümü LPG. bundan önce LPG'li Subaru Legacy aracım vardı. 2.0 160hp 4x4 ile 18-20 kuruş yakarak hız sınırlarının limitlerinde seyahat ediyordum. dizel araçlarla bu kadar yakmak mümkün değil. iyi bir LPG sisteminin de (bilinçli montaj ile) hiçbir kötü yanı yok.

    1.4T'yi herkese tavsiye ederim. dizelin torku bunda da var. 100hp altı dizel motorlar kadar tork veriyor. 80-85KMH ile dik yokuşları (örn. pınarbaşı-buca arası otoban) 6. viteste sıkılmadan Cruise ile çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 9 Temmuz 2016; 14:52:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi akşamlar bugün Fiat bayi elinde kalan 2015 Fiat 500X 1.6 110 HP iyi 58000 lira ya vermeyi teklif etti sizce mantıklı mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mükemmel fiyat. Yakın arkadaşım otomatik benzinli corsa aldı 57,000 liraya. Çok söyledim 500 X al diye dinlemedi. Şimdi pişman oldu. Ben Türk tüketicisini gerçekten anlamıyorum. İnsanlar bu araçlara nasıl bu kadar ön yargılı olabiliyorlar. Ayrıca 500x geçen yıl Amerika da en güvenilir araç seçildi. Bir İtalyan aracı en güvenli araç seçiliyor. Alın keyfinize bakın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Öz1977

    İyi akşamlar bugün Fiat bayi elinde kalan 2015 Fiat 500X 1.6 110 HP iyi 58000 lira ya vermeyi teklif etti sizce mantıklı mı

    hocam bu teklifi bana yapsınlar hemen alırım. 58bin e araba mı var yahu :)
  • merhaba 2 aydır fiat 500x 1,6 cross plus dizel açılabilir cam tavan modelini kullanmaktayım aracımdan çok memnunum sor ben kısaca araç hakkında bilgi vereyim bir kere araç uzun yolda çok rahat hiç yormuyor şehir içi yakıt 6,8 şehir dışı 5,5 6,5 civarı yakıyor yapmış oldugun hıza göre degişkenlik gösterir araç son derece havalı herkesin gözü araç ta desem yeridir aracın içi son derece konforlu ve kaliteli malzeme kullanmışlar teşekkürler fiat
  • merhaba 20 gün önce sıfır 500x crossplus benzinli otomatik aldım aracın multimedyası geri görüş kamerası çalıştırabilir ancak kamera bağlantısı için multimedyaya takılacak soket servisde ve piyasada bu işi yapanlarda yok 4000 tl fark ödeyerek paket satın alırsak olan bu özellikden yararlanabilirmişiz :). Sonradan bu aracın multimedyasına geri görüş kamerası taktıran bir 500 x kullanıcısı varmı varsa bu bağlantı soketini nereden temin etti ?? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncay280307

    merhaba 20 gün önce sıfır 500x crossplus benzinli otomatik aldım aracın multimedyası geri görüş kamerası çalıştırabilir ancak kamera bağlantısı için multimedyaya takılacak soket servisde ve piyasada bu işi yapanlarda yok 4000 tl fark ödeyerek paket satın alırsak olan bu özellikden yararlanabilirmişiz :). Sonradan bu aracın multimedyasına geri görüş kamerası taktıran bir 500 x kullanıcısı varmı varsa bu bağlantı soketini nereden temin etti ?? şimdiden teşekkürler.


    Merhaba. 6.5 inç lik ekran mı var sizin aracınızda ? Dap radyo var mı bu ekranda ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.