Şimdi Ara

Fiat 500X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.065
Cevap
32
Favori
134.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benzinli 140’lık popstar aldım, müthiş bir keyif.
    Araba hothatch gibi dinamik, sport modunda kullanıyorum ağzım kulaklarımda.
    Yılda 15binden fazla yapmayan arkadaşlara kesinlikle öneririm, bu motor bir Harika.
    Yani bu motoru neden dizelden ucuza satıyorlar anlamak mümkün değil, neyse kimse çaktırmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı 2019 500x ülkemize ne zaman gelecek acaba bilem ver mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer düşünen varsa, NOVITEC Powerjet II'yi satıyorum.

    Bilmeyenler için; şu piyasada satılan chipbox vs. dediklerine benzer şekilde, aracın sensörlerine monte edilen kutulardan.

    Almak isteyen olursa görüşebiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ormanci

    Eğer düşünen varsa, NOVITEC Powerjet II'yi satıyorum.

    Bilmeyenler için; şu piyasada satılan chipbox vs. dediklerine benzer şekilde, aracın sensörlerine monte edilen kutulardan.

    Almak isteyen olursa görüşebiliriz.
    500X'te mi kullanıyordunuz yoksa Cülyettada mı? Alfacı arkadaşlarım var onlara sölemek için soruyorum
  • Rockford Fosgate kullanıcısına yanıt
    500x'te ama Giu'ya da oluyor bildiğim kadarıyla
    Fiat-Alfa-Lancia'daki 1.4T'lerin alayına oluyor hatta galiba
  • Ooo Sleeper dolaşıyormuş aramızda da haberimiz yok
  • Rockford Fosgate kullanıcısına yanıt
    aaaaahhh dostum hayırlı olsun ama 500x ten inip buna binilir mi yahu :))) 170lik için konuşuyorum tabi ki düz idiyse değer o ayrı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heyulaa

    aaaaahhh dostum hayırlı olsun ama 500x ten inip buna binilir mi yahu :))) 170lik için konuşuyorum tabi ki düz idiyse değer o ayrı
    170lik olması ile bir alakası yok ikisi çok başka araçlar ve 500X malesef bu seviyede bir araç değil. Sınıfına göre oldukça eğlenceli, ufak yeterli bir araç B crossover sonuçta. Keyfini sürdük, offroad yaptık, gazladık, eşya taşıdık, gezdik, çok da iyi baktık o da bize iyi baktı ama beklentiler farklı.

     Fiat 500X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı




  • Arkadaşlar merhaba.
    1.6 dizel cross plus manuel için çok fena heveslendim. Ekşide ve forumda tek tük olumsuz yorum okudum. Tavsiye eder misiniz? Bildiğiniz kronik sorunlar ve tamir ücretleri var mı?
    Cevaplarınızı merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektro0090 E kullanıcısına yanıt
    Kronikleşmiş sorunu olduğunu sanmıyorum. Ben de 2 senedir benzinli turbo otomatik versiyonunu kullanıyorum, gayet memnunum, sıfır sorun :) Multijet motorlar da gayet sorunsuz ve verimli bildiğim kadarıyla. Crossplus donanım olarak da gayet zengin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar,
    Konunun büyük kısmını okudum ve 2.el ilanlarını da biraz inceledim 500x için.
    Eşim için araba arayışına girdik şu sıra.Mevcutta 2011 c3 hdi kullanıyor,benim kafamda benzinli leon ve benzeri araçlar varken,500x aklımıza geldi alternatif olarak.
    2.el olarak gördüğüm kadarıyla araçların büyük kısmı 2015 model.Az kilometre yapmış olmalarına rağmen ben daha yüksek model araç alarak daha uzun süre kullanılması taraftarıyım.Şayet satın almak istersek özellikle önereceğiniz bir kombinasayonu var mı? 1.4 benzinli motor yerine 1.0 ya da 1.2 gibi verimli bir turbo benzin alternatifi olsa açıkcası çok daha içime sinerdi.Otomatik bizim için olmazsa olmaz değil bu arada ama tercih edilmeli mi bilemedim.
    Kısacası diğer aracı golf 7 olan, tek çocuklu bir aile için 2.araç olarak 500x önerir misiniz? Yoksa diğerinin çok benzeri olacak leon alıp geçsek mi? 20 bin km civarı 2015 model bir 500x almak bütçe olarak da çok cezbedici duruyor ancak ne kadar mantıklı?
    Kafa biraz karıştı anlayacağınız..Bu arada bütçe olarak max 95 bin gibi düşünüyorum.




  • eraslani E kullanıcısına yanıt
    Ben olsam golf varken bir golf daha (Leon) almazdim. Tercih meselesi tabii. Malum 500x küçük bir crossover. Sürüş pozisyonu çok farklı Leon'a göre. Farklı bir tat almak için bile alınır. Bu arada 500x'in sadece 1.6 benzinli atmosferik (tavsiye etmem), 1.6 dizel ve 1.4 turbo benzinli modeli var (bunu tavsiye ederim). Boş ağırlığı yaklaşık 1400 kilo, haliyle 1 litrelik motor turbo da olsa bu gövdeyi çekmekte zorlanabilir, tüketimi de daha fazla olur ki dizeli bile az yakmiyor. Benim 1.4 turbo benzinlinin 25000 km ortalaması 7.3 litre. Şehir içinde 8,5 litrelerde geziyorum, agresif sürersem 10 oluyor. Şehir dışında sakin ve sabit hızda sürersem 6,5'lara iniyor.

    Özetle ben olsam 500x alırdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    İgorparker ın yazdıklarına katılıyorum.Bahsedilen araçların tümünü kullandım. Golf=Leon. 500X çok farklı.Boyutları, yüksekliği ile hanımlara da çok uygun. Artık, alçak arabaya binemem :) Ben de 1.4 turbo benzinli kullanıyorum oldukça yeterli.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Benim de kafama yavaş yavaş yatmaya başladı 500x.
    Yakınlarda denk gelecek uygun gördüğüm bir arabaya bakmaya gidersek daha da netleşir durum.
    Tüketim özellikle uzun yolda yüksek görünüyor biraz.Bizim c3(1.4 hdi) ile 4 lt,golf(1.2tsi)ile 5-5.2 lt civarında tüketimle uzun yol yapabiliyoruz.Çok çok büyük farklar değil ama sonuçta.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-fiat-vegas-motors-2015-fiat-500x-1.4t-140-hp-geri-gorus-side-asist-696430474/detay
    Bu araç için ne düşünüyorsunuz? Opening edition sanırım ilk gelen araçlarda 200 adet gibi getirilmiş.Ama benim edindiğim donanım listesinde 18 jant yazıyor,bu araçta 16 jant var.




  • eraslani E kullanıcısına yanıt
    Otomatik vites ve cross plus öneririm.
  • eraslani E kullanıcısına yanıt
    Ben de otomatik crossplus öneririm (bende de bu var). ilandaki araç güzel ve ucuz görünmekle birlikte açıklamada yazdığı gibi adaptive cruise control yok sanırım (direksiyonda düğmesi olması lazım). Fakat önde radar var, o yüzden emin olamadım. Belki sadece otomatik fren fonksiyonu vardır.

    Bi-Xenon far, otomatik kararan dikiz aynası, far ve yağmur sensörleri de yok. Katlanır ayna da olmayabilir. Fotoğraftan butonunu seçemiyorum. 16 jant konfor açısından iyi olsa da bence araçta küçük duruyor. 17 fena değil, 18 gayet güzel. 19 olsa bile olurmuş hatta. Fakat 18 jantın biraz tatlı sert olduğunu da unutmayın. Konforsuz değil ama sert oluyor araç. Sportif sürüş seviyorsanız gayet güzel İlanda çelik jant yazmış bir de. Alüminyum alaşım olacak o

    Tüketim konusunda haklısınız. Araç az yakmıyor. Çok yoğun trafikte kısa mesafe kullanılmayacaksa bence sorun değil. TSI ve dsg birlikteliği benzinli otomatiklerde sanırım en iyi seçenek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    O ilanda ki arabada güven vermeyen bir şeyler var.Kaput üzerindeki şerit vs de orj.degil gibi.
    Sizlerin tavsiyesi üzerine cross plus ve otomatik üzerinde durmaya başladım.Mevcut arabayı satıp,elde nakitle uygun araba bulmaya çalışacağım.İşler yolunda giderse bu sene tatil yolculuğumuzu bu araçla yapabiliriz.
    Başka bir ilanda gördüğüm bir araçta mat boyayla sipariş edildiği yazılmış,bu konuda bilgisi olan var mı? Satıcıya kaplama olup olmadığını sordum,değil dedi.Fabrika çıkışı rengiymiş.İleride oluşacak bir boya ihtiyacında sorun olabileceğini düşünüp üzerinde durmadım fazla.
    Bizim 2.aracın yapacağı yıllık km ortalama 7-8 bin oluyor,o yüzden yakıt önemli ama hayati değil.
    Edit:Bahsettiğim renk,manyetik bronz ismi ve ekstra ücretle seçenekler içerisinde varmış..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraslani -- 12 Haziran 2019; 17:46:34 >
  • 500x'in dizel 120 lik manuelinin şehiriçi ve şehirdışı yakıtı nedir ?
  • Çok düşük km olarak denk geldiği için 1.4 t manüel bir 500x almış bulunuyorum.Henuz 1-2 gün oldu ancak ilk izlenimim hayli olumlu.Yorumlariyla yol göstererek yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.  Fiat 500X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eraslani E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kazasız belasız :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.