Şimdi Ara

fff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napijackson -- 21 Mayıs 2014; 15:52:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mewluthday

Beyler timberland Bot alacağım ancak fiyatlarını bilmiyorum, genelde harley giyerim ama değişiklik yapacağım.

Birde mont almayı düşünüyorum, sizce nereden almalıyım montu?
    Mont için 500-550 tl limit var

Timberlandler bu sene 400 lira olmus ben 2 sene once 300 e almistim, bu senede alicaktim ama cok pahali geldi ve bu sene nike bot aldim 200 lira , sari renkli

Mont icin 500 lira ayirdiysan tommy hilfiger in kaztuyu montlarini tavsiye ederim , gercekten cok sicak tutuyor ve icindeki kaztuyu orani yuzde 90 mesela nike ta bu oran yuzde 60 70 fln
    Ama bence bi 10 gun fln bekle tommy indirime girer yilbasi icin o zaman al 350 tl ye alinabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusneo -- 3 Aralık 2012; 12:14:10 >

• Bot icin timberland pahali geliyorsa caterpillar(CAT) marka alabilirsin. Mont konusunda yasini tarzini bilmedigim icin yorum yapamam ama adidas nike mont alma abi cocukca geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • markafoni, trendyol, limango bunlara bak derim kampanyalardan uygun fiyata yakalarsın bir şeyler. ben genelde buralardan giyiniyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.