Şimdi Ara

Fetö Yalanıyla 1,5 Milyon TL Dolandırdılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FETÖ yalanıyla yaşlı çifti 1,5 milyon TL dolandırdılar



    Sakarya'da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp FETÖ yalanıyla yaşlı emekli bir çifti kandırarak yaklaşık 1,5 milyon TL değerinde dolandıran 8 şüpheli polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı.


    Sakarya'da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp FETÖ yalanıyla yaşlı emekli bir çifti kandırarak yaklaşık 1,5 milyon TL değerinde dolandıran 8 şüpheli polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı. Şüphelilerden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.


    Edinilen bilgiye göre, Sakarya'da kendilerini polis veya savcı olarak tanıtan çete üyeleri, aradıkları yaşlı bir çiftin kimlik bilgilerinin FETÖ Terör Örgütü bağlantılı kişilerin elinde olduğunu söyledi. Hesaplarında bulunan paralarının suça karıştığını, bu paraları kurtarmak için kendilerine teslim etmeleri, sözde örgüt üyelerini yakalamak için de verilecek talimatların yerine getirilmesi gerektiğini söyleyen şüphelilere inanan yaşlı çift, kendilerine söylenen adrese ellerindeki paraları götürdü. Zanlılar, bildikleri hesap numarasına para gönderilmesi talimatı verip, bu paraları almaya gelen suçlulara operasyon yapılarak yakalanacaklarını ve bu sayede paraların kurtulacağını belirterek dolandırıcılık olayını gerçekleştirdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hiç mi haber izlemiyorlar yahu.Ayrıyeten terör örgütüyle bir bağın olsa seni aramazlar direk evine şafak baskını yaparlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 30 Temmuz 2020; 23:22:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cerade

    Hiç mi haber izlemiyorlar yahu.Ayrıyeten terör örgütüyle bir bağın olsa seni aramazlar direk evine şafak baskını yaparlar.

    Ben de anlamıyorum bu insanlar nasıl kanıyor bunlara


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.