|
Ferrari'nin ilk tam elektrikli modeli Elettrica'nın bu yıl ekim ayında satışa sunulacağı açıklandı: Ferrari Elettrica Coming In October After Years Of Development | Carscoops Model Ferrari'nin sadece elektrikli modelleri üretmek için inşa ettiği yeni fabrikasında üretilecek. Bu fabrikanın kurulmuş olması bu modeli yeni elektriklilerin de izleyeceğinin garantisi. Ben sıfır emisyonlu ulaşımı destekleyen biriyim ve bu çerçevede elektrikli otomobilleri de güçlü bir şekilde destekliyorum ama Ferrari'nin elektrikliye geçmesi, hele böyle Ferrari'nin sportif ruhuna aykırı SUV/hatçback karışımı ucube bir modelle başlaması beni bile üzdü. Elektrikliye veya sıfır emisyonlu alternatiflerine geçişi hararetle destekliyorum ama bu tür, yılda en fazla 5-10 bin otomobil üreten niş firmalara ICE ile belli sınırlar dahilinde devam etme konusunda ayrıcalık tanınmasını da isterdim doğrusu. Şu fotolara bakınca hakikaten Ferrari'nin selası yakındır gibi duruyor: ![]() ![]() ![]() |
|
bireyleşemez. sekülerleşme olmadan ahlak olmaz. * Her insanın içinde bir peygamber uyuklar ve o uyandığında, dünyadaki kötülük biraz daha artar. (Emil Michel Cioran) * Yearning for the past is usually just the lament of lost youth. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler